OmeN Mesaj tarihi: Kasım 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2005 Süper bişi bence, her eve lazım. İngilizce, Almanca ve Fransızca olarak çıkıcakmış ilk olarak sanırım ve 80$ gibi bi fiyatı olucakmıs, bu fiyat olayı biraz yaş :( ama bi kere kıyılıp alınabilir...http://www.fantasyflightgames.com/worldofwarcraft_preview11.html[signature][hline](EU) Magtheridon[b]Grimsoul Legion> OmeN [b](EU) Burning LegionToraman - Catch[Bu mesaj OmeN tarafından 23 Kasım 2005 23:42 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Teddy Mesaj tarihi: Kasım 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2005 Super valla icim gitti :)[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Kasım 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2005 Yorar[signature][hline]Kalplerdeki Kaymak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
OmeN Mesaj tarihi: Kasım 23, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2005 arada kompiter başından kalkıp yayıla yayıla biralarımızı yudumlarken oynamak yarar bence yormaz :)[signature][hline](EU) Magtheridon [b]<Grimsoul Legion> OmeN [b](EU) Burning Legion Toraman - Catch Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Kasım 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2005 IMBA class olucakmı bunda acep barı paladın ı ımba yapsınalrda sam in gonlu olsun :)[signature][hline]Bizim apartmanın en geniş anime ve görüntü kalitesi en düşük arşivi... 31 CD ve 4-5 DVD tutan arşivi... Görmek için mail filan atmayın,ben sizi ararım bir ara... "If your enemy has a choleric temper, seek to anger him." Roy Mustang Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Overseer Mesaj tarihi: Kasım 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2005 Valla güzelmi değilmi bilmiyorum direk buff paladin burdada. Hatta blesslerimiz ömür boyu olsun birine bless atalim bi daha bitmesin lay lay light. [Bu mesaj Overseer tarafından 24 Kasım 2005 01:37 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ozii_x Mesaj tarihi: Kasım 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2005 shaman nerf diorum abi.. bu oyunda totem varsa oynamam ben..[signature][hline]Little Gnome Mage - Altug in The MaelStrom - ExEcute - --Ya baba bi itemlerine bakimmi ? -- Bak Canım bak ====> Altug (inspect) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Epilepsy_Ray Mesaj tarihi: Kasım 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2005 mageler hiç almasın valla damacana tasımak kolay iş değil butun gece su doldurmak falan =)[signature][hline]Soulless - Blazing Phoenix - Bloody Lock!!! (Burning Legion) Nestle - Nefastus - Owerpowered Huntah!!! (The Maelstorm) Join me! Together we can rule the galaxies father and son!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Kasım 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2005 ahaha cidden güzel yapmışlar .almak oynamak lazım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Kasım 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2005 hehe düşünsenize her ay blizzz bu oyun için ek paket çıkarıcak =)[signature][hline]By blood and honor we serve dogu, 11 Kasım 2005 23:12 tarihinde demiş ki: şehit olmak heralde kutsaldırda.allah demiş şehitlerin yeri farklı(öyle duydum).o zaman hepimiz şehit olalım.hem onurlu ölüosun hemde bi işe yarıyosun tabi önce MİLLİ olmak lazım.(alay etmiyorum ciddiyim ama gencecikken ölmekte koyuyo insana) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
OmeN Mesaj tarihi: Kasım 24, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2005 totemler kafanıza düssün iyimi :) su canım oyuna bile pally-shaman muhabbetini sokmussunuz..[signature][hline](EU) Magtheridon [b]<Grimsoul Legion> OmeN [b](EU) Burning Legion Toraman - Catch Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
muzcu Mesaj tarihi: Kasım 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2005 hehe öncelikle nerf shaman. asıl konuya gelirsek şerefsizler güzel güzel de dizmiş. canı çekiyor insanın. ama bilgisayar oyunu varken ne kascam lan derim. illa yayılcaksak yatağa kurulur laplop göbeğe koyarız oldu bitti :D 3 lü kotlukta yayılıp oynamak felan güzel şeyler bunlar[signature][hline]EU-Frostwhisper; No Skill Just Luckers (guild) lvl60 Human Mage (31arcane/20fire !) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mADmaXimus Mesaj tarihi: Kasım 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2005 hmm ne zaman çıkar bu oyun[signature][hline]Lianna Human Paladin Gloria Honorifice Pralium Facio Animus Gradior Quo Prodo, In Excelsis Precedo Bellator Decerte Adversa Incurro Invadoria Desideratus Fatum! Desideratus Bellum! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Axelm Mesaj tarihi: Kasım 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2005 ben ilk incelediğime her figür orc tauren vs gibi için ayrı bi para alıyorlar diye hatırlıyorum.Yani 1 tane orc figürü verip geri kalanını aldırıolar.baktığımda 30€di bi karakter:)Gerçi bi gelsinde sonra bakarız güzel birşey gibi[signature][hline]Axelm ''combat'' Priest EU/BL Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Kasım 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2005 yok ole bişi pre order yapanalra kıyak olarak sectıgı bır karaketrı bronz cancanlı verıolar[signature][hline]Bizim apartmanın en geniş anime ve görüntü kalitesi en düşük arşivi... 31 CD ve 4-5 DVD tutan arşivi... Görmek için mail filan atmayın,ben sizi ararım bir ara... "If your enemy has a choleric temper, seek to anger him." Roy Mustang Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
obaaa Mesaj tarihi: Kasım 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2005 valla süper benimde içim gitti :) yanlız unutmayalım, bunuda yapan Blizz; yani çarşamba günleri saatlerce başında boş boş bekleyebiliriz, lagdan defalarca ölebiliriz, bianda Disc olabiliriz.. abarttım :P[signature][hline] Tüylü[Tauren-Shaman] --Deathwish for MT-- Burning Legion Yolcu[Orc-Hunter] --Academy of Hammerheart-- Dunemaul FOR THE HORDE!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CusTodeM Mesaj tarihi: Kasım 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2005 oha manyak bisi bariz alacam[signature][hline][b]"I can give anything you want,but don't want something that i don't want to give" MSN g3nk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SoulCube Mesaj tarihi: Kasım 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2005 kimsenın wow oynamaktan zaman bulabılcegını sanmıyorum :d[signature][hline]Night Elf - Rogue lvl 52 ( Kulak ) tee eskiden uo oynarken nickim Azeroth du Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
obaaa Mesaj tarihi: Kasım 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2005 said: SoulCube, 24 Kasım 2005 20:57 tarihinde demiş ki: kimsenın wow oynamaktan zaman bulabılcegını sanmıyorum :d çarşamba günleri :)[signature][hline] Tüylü[Tauren-Shaman] --Deathwish for MT-- Burning Legion Yolcu[Orc-Hunter] --Academy of Hammerheart-- Dunemaul FOR THE HORDE!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SoulCube Mesaj tarihi: Kasım 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2005 orası ole ama adam gece wow oyarken sabaha erkenden uyanırsa tabi :D[signature][hline]Night Elf - Rogue lvl 52 ( Kulak ) tee eskiden uo oynarken nickim Azeroth du Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar