Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

kadiköyde Frp&w40k kafesi

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
daha öncede belirtmistim süpriz olsun diye zaman belirtmicem simdiden hayirli olsun hepinizi beklerim paticik olarak heeheh

3 katli biyer alt kat kafe üst katta frp odalari ve warhammer masasi olcak

ama mekan ve zaman hakkında bilgi verilmcek[signature][hline]Paticik Tavernasi sahibi Sir Cromex

Davut Vedaoglu says in episode 2:
Join me .. and i will complete your training with our combined strenght we can end this conflict and bring order to Türkey
Mesaj tarihi:
ahoy ahoy sabırsızlıkla bekliyorum ama nie 40K neden fantasy değil uhuhuh[signature][hline]Acıyıda,tatlıyıda,insan kendi hazırlar,kendi yer;değişen sadece seçilen malzemelerdir.
Mesaj tarihi:
umarım kalıcı bir şekilde yer edersiniz.Bu amaçla açılan kafeler sanırım kar edemediklerinden zamanla ya kapandılar ya değişime uğradılar(normal kafeye dönüşmek gibi) umarım güzel Kadıköyümüzde frp oynayan ,fantazsiyle ilgilenen insanların buluşabileceği kalıcı hoş bir mekan olur...
Mesaj tarihi:
sen mi kuruyosun bu arada ya mekanın adresini ve açılış tarihini ver yaa!!!![signature][hline]_iReM_, 09 Ocak 2005 22:16 tarihinde demiş ki:
ne bu ya kız diyince öyle altın günü gibi boş işler gelio hemen aklınıza.bitek çay servisine yaramıoruz yane.ayrıca ne ööle gökhan özen falan(öghhh)..........
Mesaj tarihi:
Olur da ne kadar kalıcı olur.Bugüne kadar frp için açılan tüm yerler kapandı.

ps:geçen bi cafede frp odaları kurmak,frp oynatmak kanunen yasak falan dendi.Aslı astarı var mı bunun?Bi bilen söylesin çok garibime gitti çünkü
Mesaj tarihi:
imkanı yok öyle bir şeyin abi ya...bi arada millet "yolda polis gördüm mm mi aldı" fln diye geyik çevirdi..ilk başta bende inandım ama fos ya...türk polisi,devleti bilmemlesi frpnin ne olduğunu bilyomuda yasa çıkaracak ta engel olacak ... ne olduğunu bilse zaten engel olmaz :)
Mesaj tarihi:
sanmıyorum öyle olcağını ama umarım şu cafe açılırda gidip hem arkadaşlarımla oynarım olmadı oynayan oyuncuları izler bişiler kaparım :)[signature][hline]_iReM_, 09 Ocak 2005 22:16 tarihinde demiş ki:
ne bu ya kız diyince öyle altın günü gibi boş işler gelio hemen aklınıza.bitek çay servisine yaramıoruz yane.
Mesaj tarihi:
Siz cafenin kaliciligini merrak etmeyin ama sonucta bu acicagim yer iş yeri olacak vede bazi kuralalrida ona göre koyulacak dedigim gibi mekan ve zaman belirtilmecek .

züpriz =)[signature][hline]Paticik Tavernasi sahibi Sir Cromex

Davut Vedaoglu says in episode 2:
Join me .. and i will complete your training with our combined strenght we can end this conflict and bring order to Türkey
Mesaj tarihi:
nasıl bi ödeme sistemi düşünülüyoki...mesela ben 4 arkadaşımla gelsem bi masaya oturup başlasam senaryoya....3 saat oynasak saat başımı para vericez?[signature][hline]_iReM_, 09 Ocak 2005 22:16 tarihinde demiş ki:
ne bu ya kız diyince öyle altın günü gibi boş işler gelio hemen aklınıza.bitek çay servisine yaramıoruz yane.
Mesaj tarihi:
Bencede 40k daha güzel hikayesi çok oturaklı ilerki çağ da geçtiği için daha bir olabilir li geliyor insana beni en çok etkileyen 40k da orc ların araç ve silahları kullanmayı nasıl öğrendikleri orc ları herkez aptal yaratıklar olarak bilirken 40k nın senaryosunu okumuş biri için en akıllı yaratıklar.

Space Marine Bload Angel ordum var biraz abartı olacak ama şöyle bir 3k puanlık zamanında iyi coşup iyi para harcamıştım savaşmak isteyen varsa mesaj bıraksın buluşalım hem bana hatırlatmış olur oynanış tarzını çünkü unuttum 4,5 yıldır hiç oynamadım hemde istanbul piyasasını öğrenmiş olurum malum yeni taşındım.[signature][hline]Hadi şimdi beslenmeye çıkalım, boğazım kurudu.

Bu arada sana hiç 1927 ;de temizlediğimiz Setite tarikatından bahsetmiş miydim? Aah ne günlerdi be! Cumhuriyet daha gençti ve biz de ipin bir ucundan tutmaya karar vermiştik. Tabii ki ilk hedeflerimiz milleti zehirleyen Setite dergahları olmuştu...

Brujah Ethem, 9. kuşak
Mesaj tarihi:
Korkmayin bi cogu seyi ayarladim simdi tek olay bunu süpriz olarak yapmam o yüzden daha öncde dedigim gibi zaman belirtilmicek

Yanliz müsterilerimin rahat etmesi benim icin cok önemli
Vede müsteris eviyesini belirli bi standartin üstünde tutmak
  • Yeni Oluştur...