SlmTurkmusun Mesaj tarihi: Kasım 24, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2005 abi her zaman evde yedek olarak 2 paker saklarım :D su anda cafedeyim genede 2 paket yedek var zulada :P asdadafasf[signature][hline]He is uNexpected... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
In_SuN Mesaj tarihi: Kasım 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2005 ateş isteyen :D ama sigara sağlığa zararlıdır :P[signature][hline]Nick: ::MaHoNi:: Class: Shadow Knight Server : Xig. Clan:Cause Of Death LvL:6x Np:6x k Nick: Mrs_Frenzy Class: Elemental Lord Server : Cyper Clan:The Mask LvL:6x Np:2x k Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nightmares Mesaj tarihi: Kasım 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2005 said: holigun_tr, 24 Kasım 2005 04:53 tarihinde demiş ki: evet şu dakika itibariyle en nefret ettiğim şey oluyor son sigaramı içiyorum annemin pakete yumucam anlamına geliyor bu sabah o kalkmadam markete gidip sigara almam lazım ona bendede yok sigara bira içiyom paso :D allahtan bizimkiler 1 ay kıbrısta :D :D :D[signature][hline]Name : endless_nightmare Clan : Kafama göre Lvl : 6x Class : arch mage Nation: El Morad Np :------- Server: Ares Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SlmTurkmusun Mesaj tarihi: Kasım 24, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2005 said: In_SuN, 24 Kasım 2005 04:54 tarihinde demiş ki: ateş isteyen :D ama sigara sağlığa zararlıdır :P deytttttt ne dedin sennnnn.. cık cık cık bi daha duymuyum pls :D:D[signature][hline]He is uNexpected... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
holigun_tr Mesaj tarihi: Kasım 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2005 tuvalete gidiyom afk 5 dakika:D[signature][hline]ölüm korkusu geldiğinde ego sıvışır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EvoLution_Priest Mesaj tarihi: Kasım 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2005 said: SlmTurkmusun, 24 Kasım 2005 04:54 tarihinde demiş ki: abi her zaman evde yedek olarak 2 paker saklarım :D su anda cafedeyim genede 2 paket yedek var zulada :P asdadafasf ßende aynı $ekiLde :D :D Ewde yedek war..ßende $uanda cafedeyim we 2 paket sigaram war :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D[signature][hline]Name : EvoLution Priest Server : Ares Np : Bizim Kimseye Gösteri$imiz YOK ! Level : 62 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nightmares Mesaj tarihi: Kasım 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2005 said: holigun_tr, 24 Kasım 2005 04:55 tarihinde demiş ki: tuvalete gidiyom afk 5 dakika:D yatarsan resser yok :D[signature][hline]Name : endless_nightmare Clan : Kafama göre Lvl : 6x Class : arch mage Nation: El Morad Np :------- Server: Ares Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SlmTurkmusun Mesaj tarihi: Kasım 24, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2005 said: holigun_tr, 24 Kasım 2005 04:55 tarihinde demiş ki: tuvalete gidiyom afk 5 dakika:D abiiiiiiii ne diyon sen 5 dakka afk mı :D hemde tualet için azuhdauhda[signature][hline]He is uNexpected... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
In_SuN Mesaj tarihi: Kasım 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2005 :D :D :D[signature][hline]Nick: ::MaHoNi:: Class: Shadow Knight Server : Xig. Clan:Cause Of Death LvL:6x Np:6x k Nick: Mrs_Frenzy Class: Elemental Lord Server : Cyper Clan:The Mask LvL:6x Np:2x k Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EvoLution_Priest Mesaj tarihi: Kasım 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2005 said: nightmares, 24 Kasım 2005 04:54 tarihinde demiş ki: said: holigun_tr, 24 Kasım 2005 04:53 tarihinde demiş ki: evet şu dakika itibariyle en nefret ettiğim şey oluyor son sigaramı içiyorum annemin pakete yumucam anlamına geliyor bu sabah o kalkmadam markete gidip sigara almam lazım ona bendede yok sigara bira içiyom paso :D allahtan bizimkiler 1 ay kıbrısta :D :D :D ßana ßira yoLLasana ordan :D :D :D[signature][hline]Name : EvoLution Priest Server : Ares Np : Bizim Kimseye Gösteri$imiz YOK ! Level : 62 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lanetolsun Mesaj tarihi: Kasım 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2005 ben kartonla stok yaptım catlayın hahahahahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nightmares Mesaj tarihi: Kasım 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2005 msn atam zipleyip dur :D :D :D :D[signature][hline]Name : endless_nightmare Clan : Kafama göre Lvl : 6x Class : arch mage Nation: El Morad Np :------- Server: Ares Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
In_SuN Mesaj tarihi: Kasım 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2005 sizin ev nerde :Dberaber içelim ev boşken sonra da lvl kasarız :)[signature][hline]Nick: ::MaHoNi:: Class: Shadow Knight Server : Xig. Clan:Cause Of Death LvL:6x Np:6x k Nick: Mrs_Frenzy Class: Elemental Lord Server : Cyper Clan:The Mask LvL:6x Np:2x k Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SlmTurkmusun Mesaj tarihi: Kasım 24, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2005 ahahahha :D:D:D[signature][hline]He is uNexpected... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marl0_on Mesaj tarihi: Kasım 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2005 said: nightmares, 24 Kasım 2005 04:51 tarihinde demiş ki: :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D ... :D:D:D ( sonsuzda bi yerlerde )anniorum seni gercekten anniyorum yeni nipana tam 40 etkili dis macunun ve 360 derece donmekle kalmayip samba salsa tango gibi dans turlerinin figurlerinide yapabilen dis fircan ile dislerini fircaladin reklam yapion[signature][hline]o_0 _________________________ Gorillaz [Bu mesaj Marl0_on tarafından 24 Kasım 2005 04:58 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
holigun_tr Mesaj tarihi: Kasım 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2005 geldim bu arada bu akşam iyi kastık bu parti iyimiş aoe post kastık bu partiyle iki günde madalya alırım:D[signature][hline]ölüm korkusu geldiğinde ego sıvışır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nightmares Mesaj tarihi: Kasım 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2005 :D :D[signature][hline]Name : endless_nightmare Clan : Kafama göre Lvl : 6x Class : arch mage Nation: El Morad Np :------- Server: Ares Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SlmTurkmusun Mesaj tarihi: Kasım 24, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2005 ayıptır sorması post ne ? madalya ne işe yarar. nassı alınır vs.vs.vs.[signature][hline]He is uNexpected... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
In_SuN Mesaj tarihi: Kasım 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2005 tekrar diyorm bu konuyu açanı anlından öpüyorummm :D helal be :D[signature][hline]Nick: ::MaHoNi:: Class: Shadow Knight Server : Xig. Clan:Cause Of Death LvL:6x Np:6x k Nick: Mrs_Frenzy Class: Elemental Lord Server : Cyper Clan:The Mask LvL:6x Np:2x k Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EvoLution_Priest Mesaj tarihi: Kasım 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2005 :D :D :D[signature][hline]Name : EvoLution Priest Server : Ares Np : Bizim Kimseye Gösteri$imiz YOK ! Level : 62 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nightmares Mesaj tarihi: Kasım 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2005 lan hava aydınlandı biz daha oyuna gircez cz özledim :D[signature][hline]Name : endless_nightmare Clan : Kafama göre Lvl : 6x Class : arch mage Nation: El Morad Np :------- Server: Ares Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SlmTurkmusun Mesaj tarihi: Kasım 24, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2005 said: In_SuN, 24 Kasım 2005 04:59 tarihinde demiş ki: tekrar diyorm bu konuyu açanı anlından öpüyorummm :D helal be :D yürü nee heyttt bide konuya kızmayın felan yazdım bilsem. konuya bakmayana küfür edicem yazardım :D[signature][hline]He is uNexpected... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nightmares Mesaj tarihi: Kasım 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2005 said: SlmTurkmusun, 24 Kasım 2005 05:00 tarihinde demiş ki: said: In_SuN, 24 Kasım 2005 04:59 tarihinde demiş ki: tekrar diyorm bu konuyu açanı anlından öpüyorummm :D helal be :D yürü nee heyttt bide konuya kızmayın felan yazdım bilsem. konuya bakmayana küfür edicem yazardım :D muahhah :D :D :D jade gel buraya come jade_real seni istiyoz :D[signature][hline]Name : endless_nightmare Clan : Kafama göre Lvl : 6x Class : arch mage Nation: El Morad Np :------- Server: Ares Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EvoLution_Priest Mesaj tarihi: Kasım 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2005 said: SlmTurkmusun, 24 Kasım 2005 05:00 tarihinde demiş ki:yürü nee heyttt bide konuya kızmayın felan yazdım bilsem. konuya bakmayana küfür edicem yazardım :D :D:D:D:D:D:D[signature][hline]Name : EvoLution Priest Server : Ares Np : Bizim Kimseye Gösteri$imiz YOK ! Level : 62 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SlmTurkmusun Mesaj tarihi: Kasım 24, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2005 jade kim abi :D çagırmayın öle herkesi :P[signature][hline]He is uNexpected... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar