Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Mageler 1.9 patch inden itibaren 1 cast te 10 crystal water yaıcak!

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
İnstance partinizdekiler hariç kimseye beleş su vermeyim, Daha önce yazdığım bi yazıyı buraya kopyalıyorum, aslında bi ara bu konuyla ilgili bi yazı haırlayp bu konun geçtiği her yere copy-paste yapacam. Mageler beleş su yaptıkça hem zaman kaybediyosunuz, hemde diğer magelerinde para kazanmasını engelliyosunuz "Time is money friend"

Herkeze izlettirin oyunda sizden beleş su isteyenlerede söleyin herkez izlesin.

said:
FreEmoon, 23 Kasım 2005 13:31 tarihinde demiş ki:
said:
Wendigo, 23 Kasım 2005 12:15 tarihinde demiş ki:
ha bi de tekrar su konusuna gelecegim. cunku oyundan bezdirddi beni. guildmate lere yaparken yerinmiyorum ya da llv55 alti su da problem degil. Ama crystal su questini yaptigim gune lanet ettim direk.
hic tanimadigim bi ibis gelip direk trade acip
"mage water" diyor
evde direk kufru basiyorum artik. Bre okuz adam. hic degilse nazik olsa ismi ile seslen. sanki vendora komut veriyo. para istesen "get a life u n00b" direk. bedava yapiyorsun ne parasi? eh "time is money my friend" diyorsun, otomatige baglamis dallama direk "n00b mage" diyor.
tyr's hande farma gidiyorum, beyzadelere su yapmaya kalksam repair bot gibi bi kosede surekli su ekmek yapmak lazim anca yetisir.
Bu yuzden guildieler disinda kimseye ne su veriyorum artik ne de ekmek. Para da teklif etse yalvarsada duymazdan geliyorum. [ha gecen gun biri 40 suya 2 g verdi o ayri :p ]

Valla hiç gocunma bence noop falan dediklerinde bi makro hazırla hertürlü yemek ve su fiyatını yaz bu makroya, sonunada "plz dont speak me if u are a sponger (otlakçı)" yaz rahat et, Bende zaten trade ekranını ben açmadığım sürece kimse açamıyor bi addon var direk redediyor, arkadaş listemde yada guildeimde olmayan kişilerin wisperlarınıda red eden bi addon var adamlara direk makroda yazdıklarımı gönderiyor sorun olmuyor, bide guild konuşmaları, parti konuşmaları ve whisperlar için ayrı bi pencere hazırladım tek pencerede bu 3ünü takip ediyorum zaten bi süre sonra diğer kısımlara bakmıyosunuz. sonuçta adamın kendini bana göstermek için biraz yırtınması gerekiyor, onun için küfür bile etse ya görmüyorum yada 2 saat sonra normalde combat mesajın arkasında duran yell ve normal konuşma penceresine bakınca "haaa küfür etmiş salak" diye gülüp geçiyorum. Süper rahatladım bunları yaptığımdan beri üstelik epeyde ciddi para gelmeye başladı. Tavsiye ederim, hiç boşa sinirini bozma.

Edit: imla
[signature][hline]Albert Einstain demişki
" 3. Dünya savaşında hangi silahlar kullanılacak bilmiyorum ama 4. sünde insanlar taş ve sopalarla savaşmak zorunda kalacaktır."

[Bu mesaj FreEmoon tarafından 24 Kasım 2005 12:56 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
haha ben de o vidyoyu arıodum hehe. ya aslında absolut dediğin gibi ama mesela 10 saniyede x su yapısak şimdi 10 sn de 5x su yapıcaz. ama millet bu sefer 5kat daha fazla su isticek olursa çöker gene :D gene de her halukarda bir mage'in "sie" demeyi bilmesi lazım millete :D bunu ben de örenmeliyim. şimdi yapmassan da allah belanı versin dicekler bu şeye de benzio priler heal atıo atıo ama herkes ölünce hemen priye küfür basıolar :D[signature][hline]EU-Frostwhisper; No Skill Just Luckers (guild)
lvl60 Human Mage (31arcane/20fire !)
Mesaj tarihi:
ha sadece su dion :D ekmek nasılsa bi castte 18-20 dion, bir bakıma doru :D yoh gene de BOP olsa onnar varya şaman kadar nerf mage duyulur sanırım ;)[signature][hline]EU-Frostwhisper; No Skill Just Luckers (guild)
lvl60 Human Mage (31arcane/20fire !)
Mesaj tarihi:
said:
Darklight1903, 24 Kasım 2005 12:36 tarihinde demiş ki:
said:
Wispy, 24 Kasım 2005 11:48 tarihinde demiş ki:
1.9 patch notestan:
"Food and Drink are now in separate categories, so you can only have one food effect and one drink effect on you at a time. The only effect should be that foods that used to stack with each other (you could have two food effects on you at once) no longer will stack. "

Eh 2 mob arası down time artık 2 dakika falan olur
Gratz Blizzard

nasil ya oyle sey mi olurmus ????
E gayet mantikli? 1 tane food 1 tane water effect tasiyabilirsin diyor. Bu degismedi zaten sadece food veya sadece water iceceksin demiyor burda, bunlar stack olacak.
Ama 2 tane food effect stack olmayacak. Yanlis yorumlamissiniz yani.[signature][hline]WoW EU - Magtheridon
Penthesilea, Night Elf Priestess, proud member of Pain Train
Emilo, Gnome Warrior
  • Yeni Oluştur...