horten Mesaj tarihi: Kasım 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2005 biz buna "algıda seçicilik" diyoruz =)[signature][hline]hatalarından ders almıyorsan, onlardan zevk al Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
odium Mesaj tarihi: Kasım 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2005 Bu kız ünlü garr ninja videosundaki "and he has my motherfucking gloves" diye bağıran kişi. Arthasda oynuyor, nicki gouryella idi sanırım. Ama video dan sonra 30bin tane lvl1 alttan mesaj gelince nick değiştirilmişti.[signature][hline]Odium [ Khadgars Rage ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Kasım 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2005 Son resimi anladım da, sen o ilk 2 resimi gidip public ortama koyarsan gelir o kadar mesaj, doğaldır. Ama ben bu resimleri daha önce gördüğümde yazış sanmıştım, cidden öyleymiş ha.. istisnalar çıkıyor tabi. :D[signature][hline]Icq: 50896214 / Msn & E-Mail: [email protected] Kane | Level 60 | Orc Warrior | Magtheridon | Grimsoul Legion Nepenthe| Level 20 | Undead Mage| Frostwhisper Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
horten Mesaj tarihi: Kasım 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2005 3. resmi göremeyen bitek bir tek ben miyim?[signature][hline]hatalarından ders almıyorsan, onlardan zevk al Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
odium Mesaj tarihi: Kasım 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2005 Benim bahsettiğim ilk resimdeki kız, japon arkadaş kimdir bilmiyorum. :d[signature][hline]Odium [ Khadgars Rage ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Christoph_Vassel Mesaj tarihi: Kasım 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2005 said: Wendigo, 23 Kasım 2005 16:04 tarihinde demiş ki: hatta bunu okurken yihehahueu euahoranog! seklinde gulen organizmalar da mevuct uo da 2 karakterin önlü arkalı geçip , önündekinin ctrl +b yapmasıyla orgazm olabilen insanların bulunduğu bir ülkede yaşıyoruz[signature][hline]Don't you know the snow is getting colder, And I miss you like hell... And I'm feeling the stars... I miss your laugh, I miss your smile, I miss everything about you... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Law Mesaj tarihi: Kasım 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2005 A said: SoulCube, 24 Kasım 2005 10:09 tarihinde demiş ki: Bu kızda Wowcu gelde buna çirkin de bakalım bi diğer resmi Soruyorum size wow oynuyan kızlar çirkinmişmiş ?? :P Hehe bune be cocuk daha yada oyle gorunuyor. Tarzim degil :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
rabe Mesaj tarihi: Kasım 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2005 abi neyine bu kızların wow yaw:) wow oynayan kızlar güzelmi degilmi diye bilmniyorum ama ko oynayan kızlar güzel (bizim cafede var bi iki tane) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar