Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Bu t-shirt'ü kim giyer ya? Yoksa ben mi fesatım?

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:

bu resmi curse-gamin'in forumlarındaki teza isimli kişinin avatarından aldım :) Bu arakadaşımız bu t-shirt'ü ne maksatla giyiyor ne demek istemiş? ben mi fesatım yoksa?[signature][hline]TABU Kelime: Kırbaç
Anlatan: Adam dövmekte kullanılır. Ayrıca Sextede kullanılır.
Anlayan: MALA.... MUŞTA...
Mesaj tarihi:
Rogue'lara bi sempatisi var demekki (: bu kız şimdi wow mu oynuo ilginç valla (: Benim tanıdığım wow oynayan kızlar çirkin baya (:[signature][hline] Someday I will be the most powerful Jedi ever
Dan Discotech
Jusenas Dunemaul Level 60 Troll Shaman
Daha fazlasını iste
Mesaj tarihi:
Vuah ateşli birisiymiş kendileri[signature][hline]EU-Neptulon 60 NE Hunter, 60 NE Rogue, 51 Dwarf Paladin (Ret)
EU-Laughing Skull 42 Orc Hunter (Ret), 20 Tauren Warrior (Ret)
Mesaj tarihi:
Yok bu kız oynuyor olabilirde bunu avatar olarak kullanan kişi kız bile değil... :)[signature][hline]TABU Kelime: Kırbaç
Anlatan: Adam dövmekte kullanılır. Ayrıca Sextede kullanılır.
Anlayan: MALA.... MUŞTA...
Mesaj tarihi:
Rogue Olmakdan Gurur Duyuyorum...[signature][hline]It Is Not The Great Who Are Strong...It's The Strong Who Are Great...
---Albel The Wicked---
Xaenin, 16 Ağustos 2005 00:49 tarihinde demiş ki:
Biz insanız . İnsansı tepkiler veriyoruz . Senden de aynı tepkileri bekliyoruz .Kenshin.
Mesaj tarihi:
said:
DeMiRMaSKe, 23 Kasım 2005 10:55 tarihinde demiş ki:

bu resmi curse-gamin'in forumlarındaki teza isimli kişinin avatarından aldım :) Bu arakadaşımız bu t-shirt'ü ne maksatla giyiyor ne demek istemiş? ben mi fesatım yoksa?
ehehe onu ustune yazan bir fesatlik dusnmem olabilir yada manasini bilmiyor olabilir yada sen cok fesatsin :) ehehehe[signature][hline]Konfüçyüs demis ki ;Anlamak istemeyene hiçbir şey ögretemem, düşüncesini dile getirmek niyetinde olmayana da yardım edemem
Mesaj tarihi:
Rogue luk iidr...İİ..Bak Hatun Sefmıs T-Shirt Bilem Giymiş...Roguem...Nhiahaha...[signature][hline]It Is Not The Great Who Are Strong...It's The Strong Who Are Great...
---Albel The Wicked---
Xaenin, 16 Ağustos 2005 00:49 tarihinde demiş ki:
Biz insanız . İnsansı tepkiler veriyoruz . Senden de aynı tepkileri bekliyoruz .Kenshin.
Mesaj tarihi:
Onu bunu boşverinde hem bu kadar ateşli olup hem boyle bir ince zekaya sahip olup hemde oyle bi tshirt giymek cesaret ister =) Kutlyorum giyen kız arkadasımızı. yok yok arkadas değil o =)[signature][hline]Soulless - Blazing Phoenix - Bloody Lock!!! (Burning Legion)
Nestle - Nefastus - Owerpowered Huntah!!! (The Maelstorm)

Join me! Together we can rule the galaxies father and son!!!
Mesaj tarihi:
ayrıca kız güzel değil...[signature][hline]"In my experience, there's no such thing as luck."

- Obi-Wan Kenobi -

"I'm not going there to die. I'm going there to see if I'm really alive."

- Spike Spiegel -
Mesaj tarihi:
said:
fortinbras, 23 Kasım 2005 16:16 tarihinde demiş ki:
ayrıca kız güzel değil...
O RLY?[signature][hline]Konfüçyüs demis ki ;Anlamak istemeyene hiçbir şey ögretemem, düşüncesini dile getirmek niyetinde olmayana da yardım edemem
Mesaj tarihi:
said:
mrdefender1, 23 Kasım 2005 16:23 tarihinde demiş ki:
said:
O RLY?

YEA RLY. Alelade bir hatun. :)
Mesaj tarihi:
said:
Wendigo, 23 Kasım 2005 16:21 tarihinde demiş ki:
said:

yok be guzel kiz bence

Bakıyorum gözün dışarda wen :P
Mesaj tarihi:
Kızın char muhtemelen warrior ve bol bol rogue kesmis anlasılan ve bu sekilde dalgasını geçiyor olabilir mi rogue'larla?
( Bende rogue'yim diyen arklara :) )
  • Yeni Oluştur...