DeMiRMaSKe Mesaj tarihi: Kasım 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2005 bu resmi curse-gamin'in forumlarındaki teza isimli kişinin avatarından aldım :) Bu arakadaşımız bu t-shirt'ü ne maksatla giyiyor ne demek istemiş? ben mi fesatım yoksa?[signature][hline]TABU Kelime: KırbaçAnlatan: Adam dövmekte kullanılır. Ayrıca Sextede kullanılır. Anlayan: MALA.... MUŞTA... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lamerize Mesaj tarihi: Kasım 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2005 Rogue'lara bi sempatisi var demekki (: bu kız şimdi wow mu oynuo ilginç valla (: Benim tanıdığım wow oynayan kızlar çirkin baya (:[signature][hline] Someday I will be the most powerful Jedi ever Dan Discotech Jusenas Dunemaul Level 60 Troll Shaman Daha fazlasını iste Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Giber Mesaj tarihi: Kasım 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2005 Vuah ateşli birisiymiş kendileri[signature][hline]EU-Neptulon 60 NE Hunter, 60 NE Rogue, 51 Dwarf Paladin (Ret) EU-Laughing Skull 42 Orc Hunter (Ret), 20 Tauren Warrior (Ret) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeMiRMaSKe Mesaj tarihi: Kasım 23, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2005 Yok bu kız oynuyor olabilirde bunu avatar olarak kullanan kişi kız bile değil... :)[signature][hline]TABU Kelime: Kırbaç Anlatan: Adam dövmekte kullanılır. Ayrıca Sextede kullanılır. Anlayan: MALA.... MUŞTA... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
innkeeper Mesaj tarihi: Kasım 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2005 rogueların stealth özelliklerini kaldırın, nefr rogues :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KenshinHimura Mesaj tarihi: Kasım 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2005 Rogue Olmakdan Gurur Duyuyorum...[signature][hline]It Is Not The Great Who Are Strong...It's The Strong Who Are Great... ---Albel The Wicked--- Xaenin, 16 Ağustos 2005 00:49 tarihinde demiş ki: Biz insanız . İnsansı tepkiler veriyoruz . Senden de aynı tepkileri bekliyoruz .Kenshin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kath Mesaj tarihi: Kasım 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2005 Photoshop die bişi var arkadaşlar.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mrdefender1 Mesaj tarihi: Kasım 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2005 said: DeMiRMaSKe, 23 Kasım 2005 10:55 tarihinde demiş ki: bu resmi curse-gamin'in forumlarındaki teza isimli kişinin avatarından aldım :) Bu arakadaşımız bu t-shirt'ü ne maksatla giyiyor ne demek istemiş? ben mi fesatım yoksa? ehehe onu ustune yazan bir fesatlik dusnmem olabilir yada manasini bilmiyor olabilir yada sen cok fesatsin :) ehehehe[signature][hline]Konfüçyüs demis ki ;Anlamak istemeyene hiçbir şey ögretemem, düşüncesini dile getirmek niyetinde olmayana da yardım edemem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KenshinHimura Mesaj tarihi: Kasım 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2005 Rogue luk iidr...İİ..Bak Hatun Sefmıs T-Shirt Bilem Giymiş...Roguem...Nhiahaha...[signature][hline]It Is Not The Great Who Are Strong...It's The Strong Who Are Great... ---Albel The Wicked--- Xaenin, 16 Ağustos 2005 00:49 tarihinde demiş ki: Biz insanız . İnsansı tepkiler veriyoruz . Senden de aynı tepkileri bekliyoruz .Kenshin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nameless Mesaj tarihi: Kasım 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2005 orda roguelar destek oluyor, arka çıkıyor demek istiyo amma fesatsınız ha![signature][hline]...rrue... gizli lamer Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Epilepsy_Ray Mesaj tarihi: Kasım 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2005 Onu bunu boşverinde hem bu kadar ateşli olup hem boyle bir ince zekaya sahip olup hemde oyle bi tshirt giymek cesaret ister =) Kutlyorum giyen kız arkadasımızı. yok yok arkadas değil o =)[signature][hline]Soulless - Blazing Phoenix - Bloody Lock!!! (Burning Legion) Nestle - Nefastus - Owerpowered Huntah!!! (The Maelstorm) Join me! Together we can rule the galaxies father and son!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Qui Mesaj tarihi: Kasım 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2005 Avrupa ve Amerika'daki mizah anlayışı bizden farklı olduğu için bunla sadece eyleniyorlar. Biz daha çok "vay be kız istiyor" noktasında dolanıyoruz ne yazıkki.[signature][hline][email protected] icq narcosis shab prion Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wendigo Mesaj tarihi: Kasım 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2005 hatta bunu okurken yihehahueu euahoranog! seklinde gulen organizmalar da mevuct[signature][hline]lost in sorrow nights! follow the energizer tav$ani Wen of Burning Legion gizli ninja Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fortinbras Mesaj tarihi: Kasım 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2005 ayrıca kız güzel değil...[signature][hline]"In my experience, there's no such thing as luck." - Obi-Wan Kenobi - "I'm not going there to die. I'm going there to see if I'm really alive." - Spike Spiegel - Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lancelion Mesaj tarihi: Kasım 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2005 ehe güzel t-shirt,düşünen iyi düşünmüş : )[signature][hline]Önce bi acıdım,geçti sonra.. Lancelion Human Paladin- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wendigo Mesaj tarihi: Kasım 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2005 said: fortinbras, 23 Kasım 2005 16:16 tarihinde demiş ki: ayrıca kız güzel değil... yok be guzel kiz bence[signature][hline]lost in sorrow nights! follow the energizer tav$ani Wen of Burning Legion gizli ninja Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mrdefender1 Mesaj tarihi: Kasım 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2005 said: fortinbras, 23 Kasım 2005 16:16 tarihinde demiş ki: ayrıca kız güzel değil... O RLY?[signature][hline]Konfüçyüs demis ki ;Anlamak istemeyene hiçbir şey ögretemem, düşüncesini dile getirmek niyetinde olmayana da yardım edemem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Law Mesaj tarihi: Kasım 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2005 said: mrdefender1, 23 Kasım 2005 16:23 tarihinde demiş ki: said: fortinbras, 23 Kasım 2005 16:16 tarihinde demiş ki: ayrıca kız güzel değil... O RLY? YEA RLY. Alelade bir hatun. :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Valerun Mesaj tarihi: Kasım 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2005 wuuuh . bayan hoş özellikle bi wow oyuncusu olaraktann.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Kasım 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2005 Benden hoş oldugu kesin :)[signature][hline]Kalplerdeki Kaymak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zeppelin Mesaj tarihi: Kasım 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2005 ayrıca evet kız güzel. bu resmi verilen kızlara "bu güzel" değil demek yeni moda oldu ya, yapmayın beyler :)[signature][hline]msn : [email protected][PS]Lightning Vortex Tutorialı[PS]Twirling Vortex Tutoriali[Bu mesaj Zeppelin tarafından 23 Kasım 2005 16:33 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eladuin Mesaj tarihi: Kasım 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2005 said: Wendigo, 23 Kasım 2005 16:21 tarihinde demiş ki: said: fortinbras, 23 Kasım 2005 16:16 tarihinde demiş ki: ayrıca kız güzel değil... yok be guzel kiz bence Bakıyorum gözün dışarda wen :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Just4u Mesaj tarihi: Kasım 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2005 Kızın char muhtemelen warrior ve bol bol rogue kesmis anlasılan ve bu sekilde dalgasını geçiyor olabilir mi rogue'larla? ( Bende rogue'yim diyen arklara :) ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BullDoG Mesaj tarihi: Kasım 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2005 abi ben wow oynayan 2 tane kız gordum 2 side birbirine tas cıkartır valla cok sahane hatunlardı :D[signature][hline]Hakiki BullDoG benim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lorse Mesaj tarihi: Kasım 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2005 ya warsongtaki kizların cogunlugu alliance mı horde mu? ona göre secelim?ayriyetten kız GUZEL Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar