Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Ama ..?

Mithr

Öne çıkan mesajlar

said:
arenda_duwcal, 22 Kasım 2005 23:50 tarihinde demiş ki:

ayrıca her kız fake deildir!!!!

said:
Bungala, 22 Kasım 2005 22:25 tarihinde demiş ki:
...ya benden büyük...

Eh eminim ki olay böyle....Ha madem söylemem gerekli arada istisnalar var...[signature][hline]At-Avrat-Silah-Pc-Mp3çalar-Kola...
Bunlar da noktalar...
"Sonbahar-kış arası,
Patide depresif havası
Benim gibi eski motorları
Felaket yaktı..."
Dipnot:LF1Hatun for kalp badge

[Bu mesaj Bungala tarafından 22 Kasım 2005 23:57 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Mithr, 22 Kasım 2005 22:07 tarihinde demiş ki:
sordum neden böyle soğuk diye Hoşlandığı var dedi.
Neyse hala onu seviyorum Herhangi bir şansım yokmudur sizce :/

Hala onu sevdiğini söylüyosun sevmek birine gönül kaptırmak bu kadar mı kolay ? ki doğru düzgün bişey yaşamamışsınız bile
şu sevgi sözcüğü biraz daha kutsal olmalı bence ki hakkedenlere söylemenin bi anlamı olsun.
-----------------
Daha neyin şansını istiyosun kız gelse sana hadi çıkalım dese yine mi eywallah diceksin ? bence insanın gururu kişiliği buna izin vermemeli kapat artık bu defteri seni seven sana saygı duyacak bi bayana sakla sevgi gücünü.İnsan sevgi gücünü sevebilme güdüsünü bu tip aptal tecrübelerle kaybetmeye başlayınca sevilmeyi hakeden insana gereken değeri veremiyo....[signature][hline]Viski gibi asil,konyak gibi sıcak,şampanya gibi özel,şarap gibi tutkulu,kokteyl gibi muhteşem ol...
Sosyal ağlarda paylaş

abi zaten 2 haftalık bı ılıskı sana nasıl böle koydu ben onu anlamadım 2 haftada kızla neler paylastınız konustunuz?Abi haketmıs dovelım fılan dıyen arkadaslara yuhh dıorum abi size ömer hayyamın bı şiirinde alıntı yaparak yazıorum
Yaptıgım kötülüğü kötülükle ödetirsen sen
sen ile benım aramda ne fark kalırkı söle[signature][hline]Asker vurulduğunda değil unutuldugunda ölür
Sosyal ağlarda paylaş

Aşka inansaydım 2 haftalık aşkla oynayıp bıraktığı için
Islak odun+kızılcık sopası kombosu derdim

Ama aşka inanmıyorum... insanlar istedikleriyle takılırlar gezerler daldan dala çiçekten çiçeğe uçarlar.Aşklarda 2 haftalık oluyo işte...[signature][hline]beybin, 02 Kasım 2005 20:51 tarihinde demiş ki:
hep dedim dinsizlikte bir din olmalı.

sir, 06 Kasım 2005 23:15 tarihinde demiş ki:
"allahın sopası yok" lafı cuk oturuyo ama kafiriz be abi lol
Sosyal ağlarda paylaş

abi sikkoluk sende ne bulasirsin elin kizina. Ne asik olursun, birak kuslari sev, bocekleri sev, ama hiç bişiyi sahiplenme be kardesim..[signature][hline]Fuck you and this whole city and everyone in it. No, no, no. Get a fucking job! Fuck the Sikhs and Pakistanis, bombing down the avenues in decrepit cabs, curry steaming outta their pores, stinking up my day. Terrorists in fucking training. Slow the fuck down!...one of those operations to elongate your penis... Fuck the Chelsea boys with their waxed chests and pumped-up biceps. Going down on each other in my parks and on my piers, jiggling their dicks on my channel 35!
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...