Stifler Mesaj tarihi: Kasım 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2005 kafacı tim olarak senide aramıza bekleriz[signature][hline]rotflmaowjjtumaasipbtdbuma: rolling on the floor laughing my ass off with jenna jameson's tits up my ass and screaming in pain because tits don't belong up my ass Its Stiflers Time, Baby! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arenda_duwcal Mesaj tarihi: Kasım 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2005 erkekler kızlara vuramaz ayıptır ama senin için ben gidip dövebilirim :) ayrıca her kız fake deildir!!!![signature][hline]duman =)) bana ninjalık yaptırmayın efendim!!! bembeyaz pati güsel pati =)) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bungala Mesaj tarihi: Kasım 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2005 said: arenda_duwcal, 22 Kasım 2005 23:50 tarihinde demiş ki: ayrıca her kız fake deildir!!!! said: Bungala, 22 Kasım 2005 22:25 tarihinde demiş ki: ...ya benden büyük... Eh eminim ki olay böyle....Ha madem söylemem gerekli arada istisnalar var...[signature][hline]At-Avrat-Silah-Pc-Mp3çalar-Kola... Bunlar da noktalar... "Sonbahar-kış arası, Patide depresif havası Benim gibi eski motorları Felaket yaktı..." Dipnot:LF1Hatun for kalp badge [Bu mesaj Bungala tarafından 22 Kasım 2005 23:57 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Krusty Mesaj tarihi: Kasım 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2005 banada olmuştu buna benzer olay. sağlam bi söv sen o kıza, iyi geliyor rahatlıyor insan : )[signature][hline]:0) ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Whiskey Mesaj tarihi: Kasım 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2005 said: Mithr, 22 Kasım 2005 22:07 tarihinde demiş ki: sordum neden böyle soğuk diye Hoşlandığı var dedi. Neyse hala onu seviyorum Herhangi bir şansım yokmudur sizce :/ Hala onu sevdiğini söylüyosun sevmek birine gönül kaptırmak bu kadar mı kolay ? ki doğru düzgün bişey yaşamamışsınız bile şu sevgi sözcüğü biraz daha kutsal olmalı bence ki hakkedenlere söylemenin bi anlamı olsun. ----------------- Daha neyin şansını istiyosun kız gelse sana hadi çıkalım dese yine mi eywallah diceksin ? bence insanın gururu kişiliği buna izin vermemeli kapat artık bu defteri seni seven sana saygı duyacak bi bayana sakla sevgi gücünü.İnsan sevgi gücünü sevebilme güdüsünü bu tip aptal tecrübelerle kaybetmeye başlayınca sevilmeyi hakeden insana gereken değeri veremiyo....[signature][hline]Viski gibi asil,konyak gibi sıcak,şampanya gibi özel,şarap gibi tutkulu,kokteyl gibi muhteşem ol... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oZeNc Mesaj tarihi: Kasım 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2005 aranmi$ o kiz..[signature][hline]"ölene kadar" diye söz verilmi$tir ama "ölüm yolunda" ba$ka tercihler belirmi$tir.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Finrod Mesaj tarihi: Kasım 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2005 Güzel bir sopa haketmiş[signature][hline]Aklı ile övünen insan,hücresinin genişliği ile övünen mahkuma benzer msn Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hardter Mesaj tarihi: Kasım 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2005 abi zaten 2 haftalık bı ılıskı sana nasıl böle koydu ben onu anlamadım 2 haftada kızla neler paylastınız konustunuz?Abi haketmıs dovelım fılan dıyen arkadaslara yuhh dıorum abi size ömer hayyamın bı şiirinde alıntı yaparak yazıorum Yaptıgım kötülüğü kötülükle ödetirsen sen sen ile benım aramda ne fark kalırkı söle[signature][hline]Asker vurulduğunda değil unutuldugunda ölür Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Kasım 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2005 Aşka inansaydım 2 haftalık aşkla oynayıp bıraktığı için Islak odun+kızılcık sopası kombosu derdim Ama aşka inanmıyorum... insanlar istedikleriyle takılırlar gezerler daldan dala çiçekten çiçeğe uçarlar.Aşklarda 2 haftalık oluyo işte...[signature][hline]beybin, 02 Kasım 2005 20:51 tarihinde demiş ki: hep dedim dinsizlikte bir din olmalı. sir, 06 Kasım 2005 23:15 tarihinde demiş ki: "allahın sopası yok" lafı cuk oturuyo ama kafiriz be abi lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baluu Mesaj tarihi: Kasım 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2005 abi sikkoluk sende ne bulasirsin elin kizina. Ne asik olursun, birak kuslari sev, bocekleri sev, ama hiç bişiyi sahiplenme be kardesim..[signature][hline]Fuck you and this whole city and everyone in it. No, no, no. Get a fucking job! Fuck the Sikhs and Pakistanis, bombing down the avenues in decrepit cabs, curry steaming outta their pores, stinking up my day. Terrorists in fucking training. Slow the fuck down!...one of those operations to elongate your penis... Fuck the Chelsea boys with their waxed chests and pumped-up biceps. Going down on each other in my parks and on my piers, jiggling their dicks on my channel 35! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar