Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Ama ..?

Mithr

Öne çıkan mesajlar

Patiden aldiğim gazlardan sonra gidip konusmustum kızla.
Kabul fln etti 2 hafta konustuk bana bos deilmis,Çıkılımmı falan diyede kendisi sormuştu bana.
Neyse 2 hafta sonra soğuk durmaya başladi tanımıo gibi sanki msj atiodum cvp vermiodu kontor yolluodum yine cvp vermiodu msn açmiodu okulda konusmuyodu fln.Arkadasinin msnsini alip sordum neden böyle soğuk diye Hoşlandığı var dedi.
WTF!!
İnanamıyorum ya ne biçim metobolizmadır bu?!
Neyse hala onu seviyorum ama konusmuyorum simdi onunda fazla konustuğu yok arkadaş kalalim diye msj çekti...
Herhangi bir şansım yokmudur sizce :/ Neden başta kabul edion kardeşim,baştan hayir desen bu kadar patmiycak içimizde mideme ağri girdi kaç gündür.. Yazık bana ya :/[signature][hline]Gwindon, 22 Kasım 2005 18:44 tarihinde demiş ki:
kafayı yicem valla ibne olacam sonunda bidaha kızlara bakan top olsun!!!
Sosyal ağlarda paylaş

Hmm sadece vakit geçirmiş...İşte buna kıl oluyorum...Madem sonu belli kafandan ne halt yiyosun(lafım sana deil kıza).Hakikaten tokadı basmıyacaksında acısını çıkartacaksan bu kızdan.Ha bu arada bunun gibilere asla fazla ısrar etme...Sakinleş durul konuşmamazlık etme kızla ama mesafeli ol her zaman...[signature][hline]At-Avrat-Silah-Pc-Mp3çalar-Kola...
Bunlar da noktalar...
"Sonbahar-kış arası,
Patide depresif havası
Benim gibi eski motorları
Felaket yaktı..."
Dipnot:LF1Hatun for kalp badge
Sosyal ağlarda paylaş

başkasından hoşlanıyomuş! buna biri dersini vermeli! kendine aşık edip bırakacaksın anlasın nasıl oluyomuş![signature][hline]DIDO!
No one ever die from wanting too much!
«::: V :::» .«::: I :::» .«::: P :::» .«::: E :::» .«::: R :::»

[Bu mesaj VipeR tarafından 22 Kasım 2005 22:24 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

Bırak abi benim yarim pati...
Kızlar fake zati...
Olmayanlar ya akrabam ya dostum ya benden büyük...
Dostlar tehlikeye atılmaz...
Akrabaya dokunulmaz...
Bu nedenle acilen bizim köye gitmem lazım...
Kız alıcam köyden...
*!Bavulunu Hazırlar*[signature][hline]At-Avrat-Silah-Pc-Mp3çalar-Kola...
Bunlar da noktalar...
"Sonbahar-kış arası,
Patide depresif havası
Felaket yaktı..."
Sosyal ağlarda paylaş

said:
VipeR, 22 Kasım 2005 22:23 tarihinde demiş ki:
başkasından hoşlanıyomuş! buna biri dersini vermeli! kendine aşık edip bırakacaksın anlasın nasıl oluyomuş!

evet insanlar oyuncak değil, uygun bi fırsat gelirse acısını çıkartmalı bunlardan...[signature][hline]bu ülkede yaşanmaz diyenler, bu ülkeyi yaşanmaz hale getirenlerdir. bu ülkede yaşanmaz diyenlerin suratına tüküresim geliyor.
Sosyal ağlarda paylaş

said:
dory, 22 Kasım 2005 22:31 tarihinde demiş ki:
denyo

kötü söz sahibinindir deeeermişim ortamı gereeeeeermişiiiim :) ama denyo hafif kaldı hakketen.[signature][hline]bu ülkede yaşanmaz diyenler, bu ülkeyi yaşanmaz hale getirenlerdir. bu ülkede yaşanmaz diyenlerin suratına tüküresim geliyor.
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Fistan, 22 Kasım 2005 22:33 tarihinde demiş ki:
ufak yaşınızda aşk meşk olaylarına giriyonuz işte böle cocukca hareketlere maruz kalıyosunuz :) dogaldır arkadaşım.senle evcilik oynamak istemiodur.git başka kızlara takıl biraz.böyledir bu.

*!kafasını önüne eğer*[signature][hline]bu ülkede yaşanmaz diyenler, bu ülkeyi yaşanmaz hale getirenlerdir. bu ülkede yaşanmaz diyenlerin suratına tüküresim geliyor.
Sosyal ağlarda paylaş

Bu işin yaşı olmaz Fistan Efendi der...
Fistana bakar...(aradaki yaş+tecrübe+kas yapısını ölçer)
Esasında olurmuş be abi der...
Ortam sakinleşir...[signature][hline]At-Avrat-Silah-Pc-Mp3çalar-Kola...
Bunlar da noktalar...
"Sonbahar-kış arası,
Patide depresif havası
Felaket yaktı..."
Sosyal ağlarda paylaş

arkadas kalalim diye mesaj ceken kızlardan nefret ediyorum, ulan yuzune de bari hiç mi degeri kıymeti yok, ama olmaz ki, hanfendi sms ile halledicek işini[signature][hline]"Buraya çöp döken Sayın eşek, görüntü hoşunuza gidiyor mu? Konteynır iki metre ileride!"
Sosyal ağlarda paylaş

said:
dory, 22 Kasım 2005 22:42 tarihinde demiş ki:
arkadas kalalim diye mesaj ceken kızlardan nefret ediyorum, ulan yuzune de bari hiç mi degeri kıymeti yok, ama olmaz ki, hanfendi sms ile halledicek işini

evet msn ve sms ile halledenler beni de gıcık ediyo!
*!-şuan konuşamam müsait değilim*
*!-evden çıkamam*
*!-ya ne fark ederki*
uyuzlar![signature][hline]DIDO!
No one ever die from wanting too much!
«::: V :::» .«::: I :::» .«::: P :::» .«::: E :::» .«::: R :::»
Sosyal ağlarda paylaş

said:
can, 22 Kasım 2005 22:53 tarihinde demiş ki:
sakın cevap verme
bi kıza en koyan şey, onu hayatından silmen olur.
dene bunu

Hayır bir kızı en çok sinir eden şey onu silmemen ona acımandır.Ona yokmuş gibi davranırsan hala onu taktığını düşünür.Ama profesyonelce mesafeli davrınırsan hem olgun taraf olursun hem kızı sinir edersin..[signature][hline]At-Avrat-Silah-Pc-Mp3çalar-Kola...
Bunlar da noktalar...
"Sonbahar-kış arası,
Patide depresif havası
Felaket yaktı..."
Sosyal ağlarda paylaş

eski çıktığınla mesafeli nası olcan?
yok öle bi şey görmedim duymadım.. ya silersin ya arkadaş kalırsın. tekrar mesaj atarsan köpek olursun.sallamazsan, o senin adını her duyduğunda bi iç geçirir sora bu içini kemirir. üzer onu delirtir hatta.
yapar oğlu yapar.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...