Lixad Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2003 Resimleri scanner olmadından tyaa zamanında mustek minilerle çekmiştim.Ondan kalite beklemeyiniz orjinalleri inanın daha güzel duruyor. Bu tamamen kendi kafamda tasarlayıp çizdiğim bir şey. Bunuda frp & magic dergisinde görmüştüm bir gece bakarak çiziyordum yarım kaldı uykum geldi sonra çizmek istemeidm yrm kaldı çok uzun sürüyor çünkü :). Aha bir tane daha buldum konabilecek ama kalitesi berbat Aha buda ben :)) Aslında daha fazlası var dolu var hatta direk surat çizimleri filan var büyük ama scannerın olmaması yüzünden tarayamıyorum. Bunalrıda arkadaşımın camrasıyla hızlıca çekmiştim.[hline]Alma? Mater?[Bu mesaj Lixad tarafından 09 August 2003 19:44 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TheSilver Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2003 birincisi normal birşeyde ikinci güzel olmuş bitmemiş ama yaptığın kadarıyla giderse çok hoş olucak gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2003 çizim tarzın çok güzel. ama özellikle 2. resimde çok fazla uyuşmazlık var. anatomik olarak özellikle. Göğüs sanki çok kaba geldi, omuzdan çıkan kol da alakasız. Yayı geren el küçük olmuş. O tip şeylere dikkat edersen bence şahane şeyler çıkartabilirsin. Ayrıca git bir internet cafeye, scanlet, ne üşeniyorsun :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grudge Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2003 küçük parçalar halinde çizersen eğer bütün olduğunda parçalar sonradan eklenmiş gibi görünecektir. bütün halinde çiz sonra detaylara gir. gerisi antrenmana bakar...[hline]You have questions, my friend, but are you prepared for the answers? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lixad Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2003 Bone o resmin orjinali var yani çok farklı çizmeidm orjinalinden yoksa benim tarzım öyle diil aslında.[hline]Alma? Mater? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2003 ben daha karizmatiim ne o duruş öyle :p[hline][i]Güçlü ve şanslı olanlar genellikle yalnız olanlardır... -Xar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Duke_Guybrush Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2003 hmm güzel walla tebrikler[hline][i] qu est ce que c'est:viande Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
horacegoesskiing Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2003 Gayet güzel kardeş. Aynen devam.[hline]Mereba iyi günler. Scorpionlar saldırıyo da haber veriyim dedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lixad Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2003 olmaz önce senin icq un :).[hline]Alma? Mater? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
horacegoesskiing Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2003 Bu arada o ikinci çizim douglas shuler in galiba. O adam iyi boyar da dengesizdir biraz. Sağ kolundan tanıdım.(O ise eğer) Hep o açıdan görünen biceps üstüne halka koyar.[hline]Mereba iyi günler. Scorpionlar saldırıyo da haber veriyim dedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lixad Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2003 bilgim yok dergide gördüm ben.[hline]Alma? Mater? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HEYYT Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2003 ikinci resim baya güzel... bana göndersene(yatak üzerinde olmayanı)... [email protected][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mad_Can Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2003 en alttaki fotoğrafa benzeyen resim baya hoş olmuş bööle güzel karizmatik bişeye benziyoda paladin mi fighter mı çıkartamadım :D ehaheha (arkadaşlar sakın ha salak lan bu herif die atlamayın farkındayım)[hline]The secret of success in life is for a person to be ready when his opportunity comes: DİSRAELİ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar