Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Aha bunlarda benim çizimlerim

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:

Resimleri scanner olmadından tyaa zamanında mustek minilerle çekmiştim.Ondan kalite beklemeyiniz orjinalleri inanın daha güzel duruyor.

Bu tamamen kendi kafamda tasarlayıp çizdiğim bir şey.

Bunuda frp & magic dergisinde görmüştüm bir gece bakarak çiziyordum yarım kaldı uykum geldi sonra çizmek istemeidm yrm kaldı çok uzun sürüyor çünkü :).

Aha bir tane daha buldum konabilecek ama kalitesi berbat

Aha buda ben :))

Aslında daha fazlası var dolu var hatta direk surat çizimleri filan var büyük ama scannerın olmaması yüzünden tarayamıyorum. Bunalrıda arkadaşımın camrasıyla hızlıca çekmiştim.[hline]Alma?
Mater?

[Bu mesaj Lixad tarafından 09 August 2003 19:44 tarihinde değiştirilmiştir]

Mesaj tarihi:
çizim tarzın çok güzel.
ama özellikle 2. resimde çok fazla uyuşmazlık var.
anatomik olarak özellikle.
Göğüs sanki çok kaba geldi, omuzdan çıkan kol da alakasız.
Yayı geren el küçük olmuş.

O tip şeylere dikkat edersen bence şahane şeyler çıkartabilirsin.
Ayrıca git bir internet cafeye, scanlet, ne üşeniyorsun :)
Mesaj tarihi:
küçük parçalar halinde çizersen eğer bütün olduğunda parçalar sonradan eklenmiş gibi görünecektir. bütün halinde çiz sonra detaylara gir.

gerisi antrenmana bakar...[hline]You have questions, my friend, but are you prepared for the answers?
Mesaj tarihi:
Bu arada o ikinci çizim douglas shuler in galiba. O adam iyi boyar da dengesizdir biraz. Sağ kolundan tanıdım.(O ise eğer) Hep o açıdan görünen biceps üstüne halka koyar.[hline]Mereba iyi günler. Scorpionlar saldırıyo da haber veriyim dedim.
Mesaj tarihi:
en alttaki fotoğrafa benzeyen resim baya hoş olmuş bööle güzel karizmatik bişeye benziyoda paladin mi fighter mı çıkartamadım :D ehaheha

(arkadaşlar sakın ha salak lan bu herif die atlamayın farkındayım)[hline]The secret of success in life is for a person to be ready when his opportunity comes:
DİSRAELİ
  • Yeni Oluştur...