Skymaster Mesaj tarihi: Kasım 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2005 Kromozon, Kroner vb gibi birçok kelime var okunuş olarak Kro çok yatkın oldugu için, ben eskiden beri kro kullanırdım. Taa ki bir arkadasım kıro diyene kadar bana... bende dedimki kıro öyle yazılmaz Hakiki Kro...oda dedi hadi ordan falan yani öyle bir tartışma başladı. Kısacası dediği gibide olabilir yani "kıro" da yazılabilir, şimdi emin olmak için sizlere soruyorum yazılışı nasıldır bu kelimenin.... KRO MU? KIRO MU ? Şimdiden teşekkürler[signature][hline]E-Mail : Skymaster Icq Uin : 740943 | Fovori Site : Oyunix.com, Oyunix.net Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Janitschar Mesaj tarihi: Kasım 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2005 Doğrusunu bilmiyorum ama mükemmel bi tartışma konusu, hadi bakalım.[signature][hline]Seni Senden Başka, Kimse Affedemez... Msn Spaces Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Davion Mesaj tarihi: Kasım 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2005 Gıro[signature][hline]BFG (Big Fucking Gun) Ücretsiz .com domaini için tıkla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Todesengel Mesaj tarihi: Kasım 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2005 Kıro[signature][hline]PetLine Veteriner Kliniği a.k.a. Joe Tıklama[/b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chemical Mesaj tarihi: Kasım 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2005 Kıro olcak:D kro yu türkçe okursan kRO gibi k si sessiz kalıyor Ama kelime KI RO şeklinde 2 heceden oluşuyor.[signature][hline]guns don't kill people, bullets do. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anathema Mesaj tarihi: Kasım 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2005 bende kro derim ama ffark etmez ole bi kelimeyi doru yazamadım diye kendimde edebiyat eksikliği gormem şahısları gibi ismide gereksiz bence(=[signature][hline]Sigara Icenlere Saygı Duy Onlar Bu Dunyada Misafirdirler... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Loli-pop Mesaj tarihi: Kasım 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2005 bence kro gibi duruyo ama kıro da olabilir.. boşwerin ya kroyum ama para bende..[signature][hline]-houston, üşüdüm olm ben güneşe yaklaşıcam biraz. -apollo bu cok tehlikeli yapma. gemiye zarrar verebilirsin. -hey .....na koyum ne değerli geminiz varmışş sicem yaa. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Janitschar Mesaj tarihi: Kasım 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2005 Chem olayı eline aldı, bitmiştir konu ahahah[signature][hline]Seni Senden Başka, Kimse Affedemez... Msn Spaces Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Davion Mesaj tarihi: Kasım 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2005 Kaçın abi bu konuda patladı chem geldi.[signature][hline]BFG (Big Fucking Gun) Ücretsiz .com domaini için tıkla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kenjuro Mesaj tarihi: Kasım 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2005 grroo :D[signature][hline]Rape Me Slow...... http://www.flashjokeoftheday.com/fjotd/swf/clean/whobell.swf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Kasım 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2005 ben hayatımda hiç kıro ya da kro yazmamıştım ya buraya yazabilirmiyim? KIRO KRO *!bir ilki gerçekleştirmiştir* *!gün batımına doğru yol alır*[signature][hline]FİLTHY PLAY Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Skymaster Mesaj tarihi: Kasım 21, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2005 :) K-RO-MO-ZON gırtlaktan cıkıo ama has kroların "laa kro "dediklerini düşününce onlarda o sekilde Söylüyor K-RO yani k ortada kalmıyor ... bize tdk başkanı yardım edebilir sanırım :)[signature][hline]E-Mail : Skymaster Icq Uin : 740943 | Fovori Site : Oyunix.com, Oyunix.net Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Todesengel Mesaj tarihi: Kasım 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2005 kromozon ne ya? kromozom olmasın[signature][hline]PetLine Veteriner Kliniği a.k.a. Joe Tıklama[/b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Skymaster Mesaj tarihi: Kasım 21, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2005 said: Todesengel, 21 Kasım 2005 19:26 tarihinde demiş ki: kromozon ne ya? kromozom olmasın evet kromozom du sanırım hakikaten ben kıro yada kro yum :)[signature][hline]E-Mail : Skymaster Icq Uin : 740943 | Favori Site : Oyunix.com, Oyunix.net Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Kasım 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2005 said: Fistan, 21 Kasım 2005 19:23 tarihinde demiş ki: ben hayatımda hiç kıro ya da kro yazmamıştım ya buraya yazabilirmiyim valla ben de yazmamıştım, şimdi böyle ulu orta KIRO KRO filan görünce özenmedim değil hani.[signature][hline]baa baa black sheep, have you any wool? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dagger Mesaj tarihi: Kasım 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2005 said: Davion, 21 Kasım 2005 19:21 tarihinde demiş ki: Kaçın abi bu konuda patladı chem geldi. Valla Chem'e zeka ve muhabbet açısından bakarsan gayet pati ortalamasının üstünde bi insan aslında gereksiz deneyler yapsa da. Bi de senden daha gerekli bence foruma.[signature][hline]Wanqhinox, 29 Temmuz 2005 01:55 tarihinde bana attığı özel mesajda demiş ki: bu balondan ne zaman kurtuluoz kocum ya yeni damgam ne kadar devam etcek daha ? geyk.net mizah sitesi - www.geyk.net - MSN:[email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bleda Mesaj tarihi: Kasım 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2005 dagger +1[signature][hline]"Kim ki cananı için canın sever, cananın sever, Kim ki canın için cananın sever, canın sever." Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anathema Mesaj tarihi: Kasım 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2005 ha kıro ha kro ne olmus aynı yolun yolcuları :D[signature][hline]Sigara Icenlere Saygı Duy Onlar Bu Dunyada Misafirdirler... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Kasım 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2005 dagger +1[signature][hline]Eamer, 14 Kasım 2005 01:56 tarihinde demiş ki: Superman'ın neden donunu dışarı giyeceğini ilerki bölümlerde öğrenebilecek miyiz? Tık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Kasım 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2005 katana +9[signature][hline]FİLTHY PLAY Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Janitschar Mesaj tarihi: Kasım 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2005 Ahahah lol[signature][hline]Seni Senden Başka, Kimse Affedemez... Msn Spaces Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mathias Mesaj tarihi: Kasım 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2005 Kro sadece kötülüğümüzü isteyen yabancı devletlerin bir propagandasıdır. KRO'nun tersi ORK'tur. Böyle benzetmelere izin vermeyelim ve sessiz kalmayalım. KIRO'nun geleceği için el ele ! ( Bu mesaj sadece gereksiz amaçlarla yazılmıştır.)[signature][hline]What we do in life, echoes in eternity. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Kasım 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2005 K.R.O Kondansatif rölativite oynayıcısı[signature][hline]By blood and honor we serve dogu, 11 Kasım 2005 23:12 tarihinde demiş ki: şehit olmak heralde kutsaldırda.allah demiş şehitlerin yeri farklı(öyle duydum).o zaman hepimiz şehit olalım.hem onurlu ölüosun hemde bi işe yarıyosun tabi önce MİLLİ olmak lazım.(alay etmiyorum ciddiyim ama gencecikken ölmekte koyuyo insana) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SmoLaFein Mesaj tarihi: Kasım 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2005 Bence gercegı KRO da herkes Kıro dıye okuyor..!!![signature][hline]Apache, 05 Eylül 2005 12:20 tarihinde demiş ki: ankara bes tepe iki tepe acıgı var atom bombası yıyebılırız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Skymaster Mesaj tarihi: Kasım 21, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2005 böyle olmucak anket yapalım ben kro diyom arkadaslar :P[signature][hline]E-Mail & Msn : Skymaster Icq Uin : 740943 | Favori Site : Oyunix.com, Oyunix.net Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar