Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Syberia, Post Mortem vb. Microidsin oyunlarında ciddi sorun! Acil Yardım...


Batilc

Öne çıkan mesajlar

microidsi bilirmisiniz bilmem ama ben gıcık oldum resmen. geçen sene syberiayı aldıgımda, oyunun çok yavaş çalıgını gördüm. bunu nasıl tam olarak aktarıcam bilmiyorum ama bi deneyeyim. oyunda videolar filan herşey normal (yuklemede de bi problem yok). sesler gayet duzgun. ancak "in game" olaylaR, mesela sağdaki bi kutuya tıkladıgımda kadının oraya gitmesi aşırı derecede yavaş. yani ben tıkladıgım an bilgisayar bunu algılıyor ama oyundaki her turlu hareket normalin %1 hızı gibi neredeyse. ancak mesela kutunun yanına geldigimde, onu tanımlarken ses gayet normal çıkıo. benzer şekilde, oyunun menüsünün açılışnda "fade in" var. bu menu acılıp tam aktif hale gelene kadar 30sn gecio neredeyse.

neyse işte ben bunu oyundandir diye duşunmuştum, ancak sorunun tıpatıp aynısını geçen gun yukledigim post-mortem de de yaşadım, o yuzden lütfen bir yol gösterin bişey yapın diye yalvarmaktayım!!!

Sistem- p4 3.0ghz ati radeon 9800 pro (128mb ve güncel) 1gb ram, harddiskde yeterli yer var 40gb kadar. anakart da gigabyte in bi modeli. bu noktada takılmış durumdayım. aklıma gelen tek şey ne biliyim, open gl den dolayı olmuş olabilecegi ama eski haline geçirtip denedigimde yine bişi deişmedi. lütfen bir yol gösterin...

saygılar, sevgiler, bla bla...[signature][hline]Bahçelerde Maydonoz; Gel Bize Bazı Bazı...

Delirtmeyin Beni
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

  • 1 yıl sonra ...
×
×
  • Yeni Oluştur...