Batilc Mesaj tarihi: Kasım 17, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 17, 2005 microidsi bilirmisiniz bilmem ama ben gıcık oldum resmen. geçen sene syberiayı aldıgımda, oyunun çok yavaş çalıgını gördüm. bunu nasıl tam olarak aktarıcam bilmiyorum ama bi deneyeyim. oyunda videolar filan herşey normal (yuklemede de bi problem yok). sesler gayet duzgun. ancak "in game" olaylaR, mesela sağdaki bi kutuya tıkladıgımda kadının oraya gitmesi aşırı derecede yavaş. yani ben tıkladıgım an bilgisayar bunu algılıyor ama oyundaki her turlu hareket normalin %1 hızı gibi neredeyse. ancak mesela kutunun yanına geldigimde, onu tanımlarken ses gayet normal çıkıo. benzer şekilde, oyunun menüsünün açılışnda "fade in" var. bu menu acılıp tam aktif hale gelene kadar 30sn gecio neredeyse. neyse işte ben bunu oyundandir diye duşunmuştum, ancak sorunun tıpatıp aynısını geçen gun yukledigim post-mortem de de yaşadım, o yuzden lütfen bir yol gösterin bişey yapın diye yalvarmaktayım!!! Sistem- p4 3.0ghz ati radeon 9800 pro (128mb ve güncel) 1gb ram, harddiskde yeterli yer var 40gb kadar. anakart da gigabyte in bi modeli. bu noktada takılmış durumdayım. aklıma gelen tek şey ne biliyim, open gl den dolayı olmuş olabilecegi ama eski haline geçirtip denedigimde yine bişi deişmedi. lütfen bir yol gösterin... saygılar, sevgiler, bla bla...[signature][hline]Bahçelerde Maydonoz; Gel Bize Bazı Bazı... Delirtmeyin Beni
Batilc Mesaj tarihi: Kasım 19, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Kasım 19, 2005 Ööh bi yardım istedik ya hiç bilen yok mu[signature][hline]Bahçelerde Maydonoz; Gel Bize Bazı Bazı... Delirtmeyin Beni
Lopeth Mesaj tarihi: Kasım 19, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 19, 2005 iyi adventure lara alerjisi vardır belki =)[signature][hline] Sezercik, 11 Haziran 1981 tarihinde demiş ki: Vurmayin abiler ,vurmayin ablalar... Haydi kafalar Telekoma[/b] Yukarda yazılanların hepsi geyiktir...
Batilc Mesaj tarihi: Kasım 23, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Kasım 23, 2005 yok abi asıl kral oyunlar calıstırıo, sanitarium,myst serisi,black mirror,broken sword,monkey island falan calısıo da bu microids de kıllık cikario fitil oldum:D ya varya aha birisi mesaj atmıs diye zıpladım ama olmadı yine[signature][hline]Bahçelerde Maydonoz; Gel Bize Bazı Bazı... Delirtmeyin Beni
Lopeth Mesaj tarihi: Kasım 23, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 23, 2005 eğer varsa patch lerini yapıp bi de öyle dene.[signature][hline] Sezercik, 11 Haziran 1981 tarihinde demiş ki: Vurmayin abiler ,vurmayin ablalar... Haydi kafalar Telekoma[/b] Yukarda yazılanların hepsi geyiktir...
Batilc Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2007 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2007 Ulen halen aynı sorun var yahu! Belki bu yeni jenerasyonda bilen vardır????????? Var mıdır???????
HellHound Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2007 Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2007 gecen syberia'yi yukledim ayni sorun bende de vardi... varsa bir cozumu guzel olur
PrudenT Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2007 Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2007 HT teknolojili P4 işlemcilerde oluyormuş bu sorun. Patch: http://www.adventurecompanygames.com/tac/support/media/Syberia_sp3.exe
Öne çıkan mesajlar