Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Sırf birine benziyor diye bi kızla çıkarmısınız?

Davion

Öne çıkan mesajlar

Valla kaybedeceğim bişey yok üstüne kazanacağım şeyler var ama. Kızın huyu suyu harbiden ötesi derecede bana ters. Yani 1 hafta önce tanıştırdılar. Kız telefonumu almış sms attı dün sana bişey sorucam şuraya gelirmisin die neyse gittik falan hiçbişeyde sormadı öyle oturduk yemek yedik. Yani hatun biraz aranıo ama harbidende hatun Deniz SEKİ'nin dublörü gibi bu kadarmı benzenir kardeşim. Yolda yürüoz millet aaa deniz seki dio. Böyle bi fırsatı kaçırmakta istemiyorum hani. Her ne kadar kötü huyları olsada (ex , içki) deniz sekiye benzemesi ona baktığımda bunları unutturuo valla :) Nası olsa evlenmicez biraz gönül eğlendiriyim diyorum ama fanatik bir deniz seki hayranı olduğum için hatuna kapılıp giderim die korkuyorum.

Neyse telefon ettim akşam bi buluşalım bakalım duruma göre artık.[signature][hline]BFG (Big Fucking Gun)
Ücretsiz .com domaini için tıkla
Sosyal ağlarda paylaş

Çıkarım hatta denedim. 7. sınıfta bi kız Yasemin kozanolğluna benziyodu ama nasıl acaib benziyo. Ben de o sıralar yasemin manyağıyım gittim dedim benle çıkarmısın diye. reddetti :D ben de dedim ben zaten seni değil yasemini seviyom dedim :D[signature][hline]Ayağa kalk, uyumak için
önümüzde sonsuzluk var..
---------------
Kim demiş haram nedir bilmez Hayyam?
Ben haramı helalı karıştırmam:
Seninle içilen şarap helaldir,
Sensiz içtiğimiz su bile haram
Sosyal ağlarda paylaş

çıkmam[signature][hline][b]porsuk, 03 Ekim 2005 23:10 tarihinde demiş ki:
herkez kopmuş yarılmış iptal olmus ama biz ingilizce bilmiyoz
bu ne kültür boyle. bu nasıl bir bilimsellik bu nasıl evrensel yaklaşım bu nasıl yitirilmemiş felsevi birikim betime uyum ahenk lisan skuhut u fosforik cümle kapitalitik osturafyon
[/b]
Sosyal ağlarda paylaş

said:
zarek, 20 Kasım 2005 13:20 tarihinde demiş ki:
çıkarım diyenler çoğunlukta olmazsa çıkmayacak mısın ?

Alakası bile yok. Sanki burda her soran burda denilene göremi hareket edio? Sadecede fikirlerinizi soruo dimi. Bende öyle yapıyorum.[signature][hline]BFG (Big Fucking Gun)
Ücretsiz .com domaini için tıkla
Sosyal ağlarda paylaş

said:
fede, 20 Kasım 2005 13:09 tarihinde demiş ki:
Çıkarım hatta denedim. 7. sınıfta bi kız Yasemin kozanolğluna benziyodu ama nasıl acaib benziyo. Ben de o sıralar yasemin manyağıyım gittim dedim benle çıkarmısın diye. reddetti :D ben de dedim ben zaten seni değil yasemini seviyom dedim :D
,

super ya kız direk 0_o olmuştur :D
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Helcaraxe, 20 Kasım 2005 13:57 tarihinde demiş ki:
super ya kız direk 0_o olmuştur :D

niye 0_o olsun anlamadım. çıkma teklif eden kız değil sonuçta.[signature][hline]bu ülkede yaşanmaz diyenler, bu ülkeyi yaşanmaz hale getirenlerdir. bu ülkede yaşanmaz diyenlerin suratına tüküresim geliyor.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...