Davion Mesaj tarihi: Kasım 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2005 Gayet basit bi soru. Kızın huyu suyu herşeyi kötü ama kız sizin için gerçekten ulaşılmaz birine (Deniz Seki) benziyor. Bu nedenle o kızla çıkarmısınız.[signature][hline]BFG (Big Fucking Gun) Ücretsiz .com domaini için tıkla [Bu mesaj Davion tarafından 20 Kasım 2005 13:00 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Shakkil Mesaj tarihi: Kasım 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2005 Çıkarım.[signature][hline]ewq Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zarek Mesaj tarihi: Kasım 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2005 eet[signature][hline]bu ülkede yaşanmaz diyenler, bu ülkeyi yaşanmaz hale getirenlerdir. bu ülkede yaşanmaz diyenlerin suratına tüküresim geliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Davion Mesaj tarihi: Kasım 20, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2005 Aynen bende çıkarım. *!Telefon Eder.*[signature][hline]BFG (Big Fucking Gun) Ücretsiz .com domaini için tıkla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Misafir Guest Mesaj tarihi: Kasım 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2005 çıkarım sonra sıkılırsam ayrılırım ne kaybedersin ki..[signature][hline]Ex Malruthion... All I imagine is heaven on earth, I know it's you Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Davion Mesaj tarihi: Kasım 20, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2005 Valla kaybedeceğim bişey yok üstüne kazanacağım şeyler var ama. Kızın huyu suyu harbiden ötesi derecede bana ters. Yani 1 hafta önce tanıştırdılar. Kız telefonumu almış sms attı dün sana bişey sorucam şuraya gelirmisin die neyse gittik falan hiçbişeyde sormadı öyle oturduk yemek yedik. Yani hatun biraz aranıo ama harbidende hatun Deniz SEKİ'nin dublörü gibi bu kadarmı benzenir kardeşim. Yolda yürüoz millet aaa deniz seki dio. Böyle bi fırsatı kaçırmakta istemiyorum hani. Her ne kadar kötü huyları olsada (ex , içki) deniz sekiye benzemesi ona baktığımda bunları unutturuo valla :) Nası olsa evlenmicez biraz gönül eğlendiriyim diyorum ama fanatik bir deniz seki hayranı olduğum için hatuna kapılıp giderim die korkuyorum. Neyse telefon ettim akşam bi buluşalım bakalım duruma göre artık.[signature][hline]BFG (Big Fucking Gun) Ücretsiz .com domaini için tıkla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Kasım 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2005 Çıkarım hatta denedim. 7. sınıfta bi kız Yasemin kozanolğluna benziyodu ama nasıl acaib benziyo. Ben de o sıralar yasemin manyağıyım gittim dedim benle çıkarmısın diye. reddetti :D ben de dedim ben zaten seni değil yasemini seviyom dedim :D[signature][hline]Ayağa kalk, uyumak için önümüzde sonsuzluk var.. --------------- Kim demiş haram nedir bilmez Hayyam? Ben haramı helalı karıştırmam: Seninle içilen şarap helaldir, Sensiz içtiğimiz su bile haram Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Davion Mesaj tarihi: Kasım 20, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2005 Kızda farkında zaten onunla o sebepten çıkacağımın. :)[signature][hline]BFG (Big Fucking Gun) Ücretsiz .com domaini için tıkla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Kasım 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2005 çıkmam.[signature][hline]Quisalan Elevas! Our love, forever... I`m in love with my lust Burning angelwings to dust I wish I had your angel tonight Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cintonik Mesaj tarihi: Kasım 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2005 çıkmam[signature][hline][b]porsuk, 03 Ekim 2005 23:10 tarihinde demiş ki: herkez kopmuş yarılmış iptal olmus ama biz ingilizce bilmiyoz bu ne kültür boyle. bu nasıl bir bilimsellik bu nasıl evrensel yaklaşım bu nasıl yitirilmemiş felsevi birikim betime uyum ahenk lisan skuhut u fosforik cümle kapitalitik osturafyon [/b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zarek Mesaj tarihi: Kasım 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2005 çıkarım diyenler çoğunlukta olmazsa çıkmayacak mısın ?[signature][hline]bu ülkede yaşanmaz diyenler, bu ülkeyi yaşanmaz hale getirenlerdir. bu ülkede yaşanmaz diyenlerin suratına tüküresim geliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ovchinnikov Mesaj tarihi: Kasım 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2005 cıkarım[signature][hline]oper, 09 Kasım 2005 00:07 tarihinde Hakansukurun 10 dk kızlarla ilgili 10 topic acmasından sona demiski: olm senin sorunun mu var kızlarla?? istedin de vermediler herhalde.. ?? ------------------------------- Haumarush-Tauren-WArrior-Zaptiye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arma Mesaj tarihi: Kasım 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2005 Çıkmam[signature][hline]I gladly obey. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Kasım 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2005 çıkmam, bi de ex mex oha @zarek: senin gibilere de hasta oluyorum he[signature][hline]İnternet'in en oynak sitesi açıldı! Prudent a.k.a Sorrowful [Bu mesaj PrudenT tarafından 20 Kasım 2005 13:22 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Davion Mesaj tarihi: Kasım 20, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2005 said: zarek, 20 Kasım 2005 13:20 tarihinde demiş ki: çıkarım diyenler çoğunlukta olmazsa çıkmayacak mısın ? Alakası bile yok. Sanki burda her soran burda denilene göremi hareket edio? Sadecede fikirlerinizi soruo dimi. Bende öyle yapıyorum.[signature][hline]BFG (Big Fucking Gun) Ücretsiz .com domaini için tıkla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
VipeR Mesaj tarihi: Kasım 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2005 çıkmam![signature][hline]DIDO! No one ever die from wanting too much! «::: V :::» .«::: I :::» .«::: P :::» .«::: E :::» .«::: R :::» Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zarek Mesaj tarihi: Kasım 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2005 said: PrudenT, 20 Kasım 2005 13:21 tarihinde demiş ki: çıkmam, bi de ex mex oha @zarek: senin gibilere de hasta oluyorum he @prudenT: aman dikkat et kendine kış mevsimindeyiz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oper Mesaj tarihi: Kasım 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2005 @zarek : auhauhauha koptum lan :D ben olsam çıkmam o arkadasla.. hem arkadaşıııımmm!!! nereye çıkıyorsunuz ?? onu da bi deseydin.. markete kadar falan cıkacaksanız yarım edebiliriz poşetleri taşımada :D[signature][hline]cuytherock bir zamanlar burdaydı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hulahoppadanayar Mesaj tarihi: Kasım 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2005 çıkmam[signature][hline]FASTRELOAD Msn:[/b][email protected] Gmail:[/b][email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Todesengel Mesaj tarihi: Kasım 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2005 Ben çıkmam kalsın.[signature][hline]PetLine Veteriner Kliniği a.k.a. Joe Tıklama[/b] [Bu mesaj Todesengel tarafından 20 Kasım 2005 13:48 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternal Mesaj tarihi: Kasım 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2005 Çıkmam.[signature][hline]"Gülün ve bütün dünya sizinle birlikte gülsün,ağlayın ama yalnız başınıza ağlayın." Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Helcaraxe Mesaj tarihi: Kasım 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2005 said: fede, 20 Kasım 2005 13:09 tarihinde demiş ki: Çıkarım hatta denedim. 7. sınıfta bi kız Yasemin kozanolğluna benziyodu ama nasıl acaib benziyo. Ben de o sıralar yasemin manyağıyım gittim dedim benle çıkarmısın diye. reddetti :D ben de dedim ben zaten seni değil yasemini seviyom dedim :D , super ya kız direk 0_o olmuştur :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zarek Mesaj tarihi: Kasım 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2005 said: Helcaraxe, 20 Kasım 2005 13:57 tarihinde demiş ki: super ya kız direk 0_o olmuştur :D niye 0_o olsun anlamadım. çıkma teklif eden kız değil sonuçta.[signature][hline]bu ülkede yaşanmaz diyenler, bu ülkeyi yaşanmaz hale getirenlerdir. bu ülkede yaşanmaz diyenlerin suratına tüküresim geliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
death_cuk Mesaj tarihi: Kasım 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2005 çıkmam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jacabo Mesaj tarihi: Kasım 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2005 liv tyler a benziycek ve ben çıkmıycam atarım kendimi daha iyi[signature][hline] a$k bir sabunsa köpürt beni pakize [Bu mesaj jacabo tarafından 20 Kasım 2005 14:01 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar