Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
arkadaşlar bu forumda daha rastlamadım ama ogame i bilen var mı?? 9. evrende bulunan arkadaşlar benle irtibat kursun elimden geldiği kadar yardımda bulunabilirim
Mesaj tarihi:
ooeh..
arama bölümüne ogame yazarsan sen de ooeh.. diyeceksin[signature][hline]Işık öldü karanlıkta,
Ay söndü bulutların ardında
Ve ölümcül gece çöktü
Orta-Dünya'nın Topraklarına...
Mesaj tarihi:
ben istemiyom ihtiyacı olana yardım edilir diyorum ve ben de istiyom 200k kıristal ama çok diil isteyene yardım olur[signature][hline]nick:leonidas5
level:41(ezzik)
clan:yok
server:xigenon
Mesaj tarihi:
biri bana 550 komuta ile saldırınca oyunu bırakmıştım[signature][hline]Absolut, 22 Eylül 2005 14:11 tarihinde demiş ki:
Belki yenildik ama dana gibi bağırdık diye hava atan bir biz varız herhalde
Mesaj tarihi:
MMO genel bölümünde ogame le ilgili konular... Benim iki hafta önce evren 3 te 6000 hafif avcı 1500 komutam gitti ama bırakmadım, savunma yapıcam sadece...
Mesaj tarihi:
ya 5. ewrende muhripleri açmıştım ölüm yıldızına kasıyodum bi gün account ile giremeyince ölecene kalıwerdim tüm filo muhripler ws gitti biri bi şekilde oyunu çaldı benden şimdi 17. ewrene daha yeni kayıt oldum baştan başlayıp ölüm yıldızına kasıcam hadi kolay gele (bide 5. ewrendeki gezegenime bi arkadşın dağıtmasını istedim ben kulanamıcaksam kimse kullanamaz misali gitti filom :( )
  • 1 ay sonra ...
Mesaj tarihi:
arkadaslar bnm 9. evrende bi acc m var

bi ara bakamadım 120 komuta 100 b.nakliye + k avcı kruvazor vs gitti

teknolojiler iyi
Metal Madeni (Kademe 21)
Kristal Madeni (Kademe 18)
Deuterium Sentezleyicisi (Kademe 16)
Solar Enerji Santrali (Kademe 20)
Füzyoenerji Santrali (Kademe 8)

2 de ekstra somurgem var

artık sıkıldım oyundan isteyen varsa ilk pm (öm) atana vericem acc yi[signature][hline]the truth is out there...
Luke: I can't believe that
Yoda: That's why you failed
FB
may the force be with you

[Bu mesaj mulgear6 tarafından 22 Kasım 2005 18:13 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
evren 6 da da ben varım..nick aynı loli-pop..[signature][hline]-houston, üşüdüm olm ben güneşe yaklaşıcam biraz.
-apollo bu cok tehlikeli yapma. gemiye zarrar verebilirsin.
-hey .....na koyum ne değerli geminiz varmışş sicem yaa.
Mesaj tarihi:
Bu konuyu açan 1000. kişi olduğunuz için bulaşık makinesi hediye ediyoruz size[signature][hline]Eamer, 14 Kasım 2005 01:56 tarihinde demiş ki:
Superman'ın neden donunu dışarı giyeceğini ilerki bölümlerde öğrenebilecek miyiz?

Tık
  • Yeni Oluştur...