cemshit Mesaj tarihi: Ekim 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2005 arkadaşlar bu forumda daha rastlamadım ama ogame i bilen var mı?? 9. evrende bulunan arkadaşlar benle irtibat kursun elimden geldiği kadar yardımda bulunabilirim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wizardofoz Mesaj tarihi: Ekim 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2005 rastlamadin?[signature][hline]Bal adam... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dogbert Mesaj tarihi: Ekim 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2005 ooeh.. arama bölümüne ogame yazarsan sen de ooeh.. diyeceksin[signature][hline]Işık öldü karanlıkta, Ay söndü bulutların ardında Ve ölümcül gece çöktü Orta-Dünya'nın Topraklarına... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ALPER Mesaj tarihi: Ekim 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2005 ben biliyom evren 9 adım m sl man nasıl bir yardım istiyon kardeş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cemshit Mesaj tarihi: Ekim 15, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2005 ben istemiyom ihtiyacı olana yardım edilir diyorum ve ben de istiyom 200k kıristal ama çok diil isteyene yardım olur[signature][hline]nick:leonidas5 level:41(ezzik) clan:yok server:xigenon Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Nae Mesaj tarihi: Ekim 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2005 biri bana 550 komuta ile saldırınca oyunu bırakmıştım[signature][hline]Absolut, 22 Eylül 2005 14:11 tarihinde demiş ki: Belki yenildik ama dana gibi bağırdık diye hava atan bir biz varız herhalde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
loop Mesaj tarihi: Ekim 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2005 MMO genel bölümünde ogame le ilgili konular... Benim iki hafta önce evren 3 te 6000 hafif avcı 1500 komutam gitti ama bırakmadım, savunma yapıcam sadece... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
godzilla112 Mesaj tarihi: Ekim 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2005 ahuah süper ya bende evren 9 dayım rasgele üye oldum biriyle tutmuş süper.. bu arada nickin ne??[signature][hline] Mana alassë equë inyë Turk!!! K.S.D.M.P.A.L Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DEWIL_MAC_CRY Mesaj tarihi: Ekim 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2005 ya 5. ewrende muhripleri açmıştım ölüm yıldızına kasıyodum bi gün account ile giremeyince ölecene kalıwerdim tüm filo muhripler ws gitti biri bi şekilde oyunu çaldı benden şimdi 17. ewrene daha yeni kayıt oldum baştan başlayıp ölüm yıldızına kasıcam hadi kolay gele (bide 5. ewrendeki gezegenime bi arkadşın dağıtmasını istedim ben kulanamıcaksam kimse kullanamaz misali gitti filom :( ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
godzilla112 Mesaj tarihi: Ekim 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2005 Ehueh bu ayrı güzel bende 17'ye üye oldum.. Adın ne seninde??[signature][hline] Mana alassë equë inyë Turk!!! K.S.D.M.P.A.L Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
angband Mesaj tarihi: Ekim 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2005 bana 1500 komuta girdi..bende bıraktım baydı hem artık...[signature][hline]Follow the Darkness... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baalzebul Mesaj tarihi: Ekim 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2005 17. evrende bende basladım. Pati ittfakı kursak orada.[signature][hline]Ethernass Diyarına Hoşgeldiniz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cemshit Mesaj tarihi: Kasım 22, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2005 pati ittifağı diilde 9. evrende star wars ittifağına girin bence olmadı star-a ya girin alt clanı bile ilk 100 de 50 lerde[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Kasım 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2005 arkadaslar bnm 9. evrende bi acc m var bi ara bakamadım 120 komuta 100 b.nakliye + k avcı kruvazor vs gitti teknolojiler iyi Metal Madeni (Kademe 21) Kristal Madeni (Kademe 18) Deuterium Sentezleyicisi (Kademe 16) Solar Enerji Santrali (Kademe 20) Füzyoenerji Santrali (Kademe 8) 2 de ekstra somurgem var artık sıkıldım oyundan isteyen varsa ilk pm (öm) atana vericem acc yi[signature][hline]the truth is out there... Luke: I can't believe that Yoda: That's why you failed FB may the force be with you [Bu mesaj mulgear6 tarafından 22 Kasım 2005 18:13 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Loli-pop Mesaj tarihi: Kasım 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2005 evren 6 da da ben varım..nick aynı loli-pop..[signature][hline]-houston, üşüdüm olm ben güneşe yaklaşıcam biraz. -apollo bu cok tehlikeli yapma. gemiye zarrar verebilirsin. -hey .....na koyum ne değerli geminiz varmışş sicem yaa. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Kasım 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2005 Bu konuyu açan 1000. kişi olduğunuz için bulaşık makinesi hediye ediyoruz size[signature][hline]Eamer, 14 Kasım 2005 01:56 tarihinde demiş ki: Superman'ın neden donunu dışarı giyeceğini ilerki bölümlerde öğrenebilecek miyiz? Tık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nba Mesaj tarihi: Kasım 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2005 lan 5. evrende ittifağı olan varmı[signature][hline]kurduğmuz hayallere rağmen değişmeyen dünyanın şerefine pati meyhanesi pati meyhanesi sevenler derneği Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lancelion Mesaj tarihi: Kasım 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2005 var lan.[signature][hline]Önce bi acıdım,geçti sonra.. Lancelion Human Paladin- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nba Mesaj tarihi: Kasım 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2005 adı ne ittifağın[signature][hline]kurduğmuz hayallere rağmen değişmeyen dünyanın şerefine pati meyhanesi pati meyhanesi sevenler derneği [Bu mesaj nba tarafından 23 Kasım 2005 15:06 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar