Draven Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2003 Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2003 Evet beyler yeni sarkim, ayni zamanda ilk kaydettigim cover. Originalinden 'biraz' degisik, umarim hosunuza gider. Tocatta Yorumlarinizi bekliyorum.[hline]Can't rain all the time.
Draven Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2003 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2003 up[hline]Can't rain all the time.
Kharon Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2003 Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2003 Baslari icin pek ic acici seyler soyleyemiycem ama sonlara dogru ortaya gercekten guzel bisey cikmis... tebrik ederim.[hline]The clash of honor calls to stand when others fall
arcane Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2003 Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2003 unçekileybıl[hline]-God! Guys are all the same... -What? Responsible?
DeamoN Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2003 Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2003 abi ısrarla draven in hiç b i kaydını çekmeye muaffak olamamaya dewam ediorum[hline]En güzel deniz: henüz gidilmemiş olandır En güzel çocuk: henüz büyümedi En güzel günlerimiz: henüz yaşamadıklarımızdır ve Sana söylemek istediğim en güzel söz: henüz söylememiş olduğum sözdür. Nazım Hikmet Ran
kermit Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2003 Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2003 açılmıyo ;([hline] Yalanlamak ve reddetmek için okuma! İnanmak ve her şeyi kabullenmek için de okuma! Konuşmak ve nutuk çekmek için de okuma! Tartmak, kıyaslamak ve düşünmek için oku
Gimli Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2003 Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2003 Hoş olmuş. Bach'a ilginç bi yorum getirmişsin (-8 başka isteriz[hline]Volfied, 04 May 2003 08:18 tarihinde demiş ki: A mug of ale, and a fine tale! Gimli yönetti
arcane Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2003 Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2003 şu an çekileybıl oldu sanırım[hline]-God! Guys are all the same... -What? Responsible?
DeamoN Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2003 Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2003 ben hala çekmeye muaffak olamadım[hline]En güzel deniz: henüz gidilmemiş olandır En güzel çocuk: henüz büyümedi En güzel günlerimiz: henüz yaşamadıklarımızdır ve Sana söylemek istediğim en güzel söz: henüz söylememiş olduğum sözdür. Nazım Hikmet Ran
Öne çıkan mesajlar