Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Mage ezik kaldı diyenlere!

Epilepsy_Ray

Öne çıkan mesajlar

@wissy

evt.

@sam

duel cok sacma bisi zaten. grup pvpsinde bi kisinin mage in genelde 90shadow 90fire 50serde diger resistlerinden olur pala yada hunter aurasiz. mc yapiyorsa. yuksek bi deger aslinda. mage in resist kasma olayida diger casterlara karsi genelde gucsuz. cunku warlock soullink. priest heal. druid shift ve heal vs. melee classlara karsida hit point iste. nereye kaydim ben beynim sulandi oleiste[signature][hline]Nanette the danette. Burning legion.
Alliance. Mage. Invadoria.

Sosyal ağlarda paylaş

pardon nasıl bir eşya giyiyor da 90 ondan 50 bundan oluyor anlamadım? full tier 2 set giyse base 40 fire ve 20 shadow mu ne veriyor, herşeyini resist giyen adam zaten ne dmg verebilir ne statları birşeye benzer. fire abanmışsa gene beynine shadowbolt yer yatar, unutmayın ki beş ayrı resist edilecek element var, armor gibi bir kere giyip 3-4 sınıfa karşı dayanıklı olmaya benzemiyor yani..[signature][hline]Field Marshal Safir of Vita Nova - 60 Human Paladin - Emerald Dream
Sosyal ağlarda paylaş

Evet mesela gecen druidin biri duel atti kabul ettim basladik baslamadan reju ht felan atti bende detect attim onlarin geçmesini bekliyorum koşturuyorum neyse bu 40-50 rage topladi dedim bu bukadar rage i birakmaz novadan cikmak icin ben bi nova+ fire ball açılışı yapayim fire ball bi attim 186 vurdu 826 resisted ne oluyor lan moda girdim yok dmg veremiyorum bide blazing amblem acti nukeye dönecegim zman duel bitti bakmamişdim baslamadan itemlerine bi baktim 232 resist + trinket 282 e dedim gg yahu süper yendin zaten hep fr ile geziyorsun felan tabi ki hemen diğer dangalaklarin % 90 inin yaptigi gibi "whine whine learn 2 play your class nub" ignore ettim ne diyim adam hayatinin ilk düellosunu kazandi heralde...[signature][hline] Once laughed so hard, I milked all over the floor.

Darkhoof
Elderone
Antuan
Ashkar
Shadowthief

http://img66.imageshack.us/img66/9013/meee8uz.jpg
Sosyal ağlarda paylaş

Bencede herkesın classını bılmesı lazım.Sahsen ıce mageyım ve roguelar karsısında %50 kazanıyorum adam clasını bılmıyosa %100 oluyo :) mage olarak en zorlandıgım class paladın shıeldla kac damage absorve edıyosa bı turlu kırılımıyo :D pve setım oldugu ıcın genelde ölüyorum ama kafaya takmamak pvp setımı toplayınca gorusuruz deyıp gecıyorum once herkes kendı setıne bı baksın ne verıyo ne kadar damage vereblırım dıye dusunsun ondan sonra desın mage ezık yada overpowered Learn your class dememısler bosa sınırlarımızı ogrenelım :)[signature][hline]Cronis Lvl 60 Undead Mage Burning Legion
Guild:Deatwish for MT
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...