Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

tercih ettiğiniz büyüler..

Sam

Öne çıkan mesajlar

böyle bir konu vardıysa daha önceden açılan, "kardeşim 50 kere açtınız yeter be" dedikten sonra link verin zahmet olmazsa, benim işim görülsün.. ;)

pek fazla zilyon çeşit birimi bir arada kullanmayı beceremesem de insane partner'le insane & normal ittifakını sadece archmage, 6 sorcress ve 6 priest ile dağıttıktan sonra işin önemini iyice kavradım. :) aslında büyücüler herşeyi dağıtacak bütün büyüleri autocast yapma imkanı olsa, mesela polymorph autocast ayarlanabilse üçüncü seviye brilliance'la ve bir partnerle beraber bütün ordular yenilebilir sanırım. (anti-magic shell ve dryad'ları saymazsak)

sizin özellikle tercih ettiğiniz büyüler ve büyücüler hangileri? b.net'ten okudum çoğunu ve single'da deneme fırsatım oldu, sanırım en etkilileri polymorph. possess'den daha iyi diye düşündüm çünkü upkeep dengelerini bozmuyor ve ele geçen birimler upgrade'siz oldukları için çok kullanışlı değil. hepsinin kullanım alanı farklı tabii (healing ward v.b) ama saldırı maksatlı olarak düşünerek cevaplayın lütfen..[hline]Police: You at the window! Drop your weapon and place your hands on top of your head!
Arnie: trrritotitaritotitaritotitaritotitaritotitaritotitaritotitaritotita!!!
Police: That's a minigun!!!
Star dublajli Police: Lanet olsun ne biçim silah bu böyle??!!!
Sosyal ağlarda paylaş

hero ability'ler geçerli değil, apayrı bir konu o.. :)

bloodlust üçüncü seviye büyü ve çok mana istiyor ama counter'ı slow birinci seviye büyü ve daha az mana istiyor. o yüzden bloodlust'ı pek beğenmedim, süresi de kısa.. (45 sn)[hline]Police: You at the window! Drop your weapon and place your hands on top of your head!
Sosyal ağlarda paylaş

iyi de işte neredeyse bir footman ucuzluğundaki sorcress tauren'inden frost wyrm'ine kadar herşeyle dalga geçiyor, zilyon dimaj vursan gene sürünerek kaçmaya çalışırken buluyorsun kendini.. :)[hline]Police: You at the window! Drop your weapon and place your hands on top of your head!
Sosyal ağlarda paylaş

45 sn kısa mı wc3 te ? lol..

slow la counterlaman için human olman lazım
caster üretmiş olman lazım
ve işe yarasın diye caster ın yanına bol hitpointli orc ünitelerini indirebilecek ordu yapman lazım[hline]Sam, 14 Ocak 2003 00:52 tarihinde demiş ki:
minigun'larınızın bakımını unutmayın.. ;)
Sam, The Super Mutant
Sosyal ağlarda paylaş

60 sn'lik human büyüleriyle (slow, polymorph, inner fire) kıyaslarsan kısa, 15 sn fark bayağı farkettiriyor. 1-2 shaman'la yetişilmesi güç herkese bloodlust yapmaya..

mesela purge diye neye yaradığını anlamadığım büyüsü var orc shaman'ın, autocast olmayan, yavaşlatma süresi slow'a kıyasla komik kalan ve sadece dispel farkı olan.

4-5 sorcress'la slow yapıp rifleman'le geri kaça kaça orc'lar halledilir çünkü çok yavaşlar. polymorph kesin çözüm ama yakında archmage yoksa diye.. :)

büyücüleri, büyüyü, büyüleri sevmem hiçbir oyunda ama sorcress'la priest gözüme girdi valla..

ekleme: troll shaman'ı da çok beğeniyorum, bir healing ward bütün birimler tamam.. :) çok mana istiyor ama yetişmiyor regeneration. bir de cruid of the claw'un rejuvenation'ı güzel, yavaşlatılmış paladin healing'i gibi..[hline]Police: You at the window! Drop your weapon and place your hands on top of your head!

[Bu mesaj Sam tarafından 15 Ocak 2003 23:01 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

sonuçta bloodlust güseldir..
yani anlam veremedim güsel dedim diye favorim dedim die çürütmeye çalıştın direk..[hline]Öyle İmzaları İstemiyoruz burada....
[Bu Imza Kimliği Belirsiz Bir Admin tarafından 10 Ocak 2003 20:02 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

öyle göründüyse kusura bakma, sadece "hangi büyü hepsini döver?" diye düşünerek yorum yaptım.. :)[hline]Police: You at the window! Drop your weapon and place your hands on top of your head!
Sosyal ağlarda paylaş

aynı zamanda troll shaman healing ward yapmaz troll shaman heal ve abolish magic yapar
troll witch-doctor lar statis trap healing var ve bitane daha vardı aklıma glmiyor.onu yaparlar..
(bak hakkatende agresif gözüküyo)[hline]Öyle İmzaları İstemiyoruz burada....
[Bu Imza Kimliği Belirsiz Bir Admin tarafından 10 Ocak 2003 20:02 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

shaman'la witch doctor'u karıştırdım..

şimdi warcraftiii.net'in human forumuna bakıyordum da, ilk sayfanın yarısı mass caster başlıklarıyla dolmuş. :) anlaşılan 1.05'te polymorph, slow ve inner fire'ı bayağı budayacaklar..[hline]Police: You at the window! Drop your weapon and place your hands on top of your head!
Sosyal ağlarda paylaş

mass shaman ve mass sorceress dan nefret ediyorum..
shamanlar blodlust bllodlust herşey bloodlsut oluyo orda bi gairp zaten uçan herşey follosh oluyor..
mass priesttess zaten tek başına pek bişi deil ama desteklendimi...off nefret ediyom yokmu adam gibi ok sallayan :)[hline]Öyle İmzaları İstemiyoruz burada....
Sosyal ağlarda paylaş

• 2 hafta sonra ...
Aslında humanları dagıtıcak guzel bır buyu lıgthıng shield olabılır mass sorceres ve bu healerların adı gelmedı aklıma 4-5 ının ustune lıght shıeld atsanız yanındakı butun uniteleri indirir kesin !!! O YUZDEN yanınızda dıspel wand almanız humanların acızligini gosterecektır :P orclar ezer
Sosyal ağlarda paylaş

human mass caster gitmediği sürece lightning shield ın çok etkili olacağını sanmıyorum

bence lightning shield ın en çok işe yaradığı iş siege weaponlara atmak ve onların güvenliğini bir nevi olsa da sağlamak.en azından baya bir hasar vermiş olursunuz.[hline]nukbasliklikiz, 25 Ocak 2003 18:03 tarihinde demiş ki:
silin o goril i
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Sam, 15 Ocak 2003 22:29 tarihinde demiş ki:
mesela polymorph autocast ayarlanabilse

böyle bişey olamaz çünkü okadar mana harcayan ve cooldown u olan bi büyüyü kime yaptığın önemlidir, knight varken footman e yapmazsın, ama belki o anda gryphonlarını korumak istersin ve rifleman e yaparsın, sonuçta oyun buna karar veremez.. böyle bi büyü de bilgisayarın yanlış kararıyla riske edilmiyecek kadar değerlidir..[hline]I have discovered that all human evil comes from this, man's being unable to sit still in a room.
Blaise Pascal
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Newbie2, 28 Ocak 2003 18:35 tarihinde demiş ki:
Aslında humanları dagıtıcak guzel bır buyu lıgthıng shield olabılır mass sorceres ve bu healerların adı gelmedı aklıma 4-5 ının ustune lıght shıeld atsanız yanındakı butun uniteleri indirir kesin !!! O YUZDEN yanınızda dıspel wand almanız humanların acızligini gosterecektır :P orclar ezer

Mass priest e karsı baya ugraşarak yapacağın lighthing
shield ler bi tane dispel magic le yok olacaktır. Bu ayrıca cok güvendiğiniz bloodlust larıda saniyeler içinde hem de tek bir priest tarafından yok edilmesini görmen demektir.
Mass priest e fln gerek yok 2 priest zaten oyunun kaderini değiştirebilcek güçte...
Sosyal ağlarda paylaş

bloodlust tek başına bir derece ama yanında kodo beast falan olunca yada roar o zaman coşuyorlar.Human priestleri o derece büyü yapana kadar bir orc bence 6 lvl bir heroya sahip olur.a)Far seer ile earthquake atar ki bu karşı tarafı darmadağan eder. b)blademaster ile bladestorm yapar,priest ve mageleri telef olur c)wold raider gibi ünitlerle casterların üstüne ağ türü şeyler atılır cepheden uzak tutulur.
Bence hangi ırk olursa olsun,hava desteği alırsa ,bir nevi kompinasyon,o taraf kesinlikle eziyor.[hline]My name is Zordekus Memduska Dolapolio,commander of ordechs of north ,chief ordech of Geyich legions,loyal servant to true Ordech cheiftain Nurlah
Sosyal ağlarda paylaş

earthquake buıldlere zarar verıo unıtlere move speeed fılan etkısı gosterıodu ama 10 dakıkalık oyunlarda genelde swgm de uykulanan human rush 6 foot 2 hero mass caster herolar en cok level 3-4 oluyorlar bu dedıklerın 1 vs 1 custom de falan yapılır gıbı ?
Sosyal ağlarda paylaş

• 4 hafta sonra ...
  • Yeni Oluştur...