Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Leroy Jenkins

CapN

Öne çıkan mesajlar

google'da ararsanız çok rahat bulabilirsiniz.

arkadaşlarıyla instance'tayken away olmuş, arkadaşları bunu beklerken de birden adını çığırmak (LEEEEEEROOOOOOOOY JENNNKIIISSSS) ve afk'dan çıkmak suretiyle tüm mobları agrolamış, wipe'a sebebiyet vermiştir.

sonra da "benim suçum değil" demiş ve üstüne üstlük "en azından benim tavuğum var" demiş ve tavuk yemeğe devam etmiştir.[signature][hline]Forumlarımızda kullanılan imzanız:
Sosyal ağlarda paylaş

leeeroy
buyrun işte O VİDYO haha.
ulan bu adamın bu kadar ünlü olcağı kimin aklına gelirdi yazın başında bir tarafımızla gülmüştük ama adam şöhret oldu anasını satim ehhe ilk yorumlar felan süper ya[signature][hline]EU-Frostwhisper; No Skill Just Luckers (guild)
lvl60 Human Mage (31arcane/20fire !)
Sosyal ağlarda paylaş

leeeeroooyyyy bir ubrs efsanesi :)

adamalr toplanmış plan yapıyorlar, bu arkadaş away, sonra herkes bunu bekliyor gelemsini, birden leeroy geliyor ve içeriye doğru koşmaya başlıyor, team speakden biride danalar gibi leerrrooyyyyyy jeennkiyyyysnnsssss şekline bögürüyor ama çok geç arkadaş ardında 100 civarı mobla wipe yediriyor gruba.

süper eglencelik videoyu izleyin kesin.
Sosyal ağlarda paylaş

bu arada azıcık dıkkat edersenız vıdeo nun tamamen planlı cekıldıgını gorursunuz
en basta raid chatte su olay ele verıyor

WIPE TIME

dıyor bırısı sonra konusmaları dınlersenız adamalr cıddı takılmak ıcın cok kasmıslar ve adamın tek bahsettıgı bunun ne ıhtıyacı var fılan dedıgı leeroy

sonra hayatta kalma sansı yuzde bılmekac fılan dıye acaıp sacmalıyorlar hesap fılan amcam bandajı olmasına ragmen seklen bandaj yapıyor fılan

ancak leeroy ıcerı gırdıgınde adamı olmeye terkedebılırlerdı dırek yapmadılar sonucta bırısı reslerdı bı adamın yoklugundan ne olucak

ondan sonra ıcerı daldılar ve savas amdıalr dırek saga sola kostular bol bol add aldılar hatta eleman ust kata fılan cıktı bır ara leeroy da yapmacık bı sesle Im sorry fılan dedı

ama sırf daha olaylar baslamadan gıren WIPE TIME lafı ısın ozetını acıklıyor

ha yapmacık ama herıf efsane oldu ve eglencelı vıdeo genede ama sımdı yazdıkalrımdan sonra bıda ızleyın planlı oldugunu analrsınız[signature][hline]Bizim apartmanın en geniş anime ve görüntü kalitesi en düşük arşivi...
31 CD ve 4-5 DVD tutan arşivi...
Görmek için mail filan atmayın,ben sizi ararım bir ara...

"If your enemy has a choleric temper, seek to anger him."
Roy Mustang
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...