pekaziz Mesaj tarihi: Kasım 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2005 Bu yılın Nisan ayından beri geniş çaplı arızalar hariç sorunsuz işleyen internet bağlantım (256 limitsiz ADSL) son 2 gündür kafayı sıyırma noktasına gelmeme sebep oldu. Aslında internete bağlanıyor ama o kadar yavaş ki (1-2kb/s, hatta kimi zaman donup kalıyor); ne sörf yapmak ne oyun oynamak mümkün. Eğer içinizde bu tarz bir sorunu özellikle bugünlerde yaşayanlar varsa ve burada belirtirseniz sevinirim. Bulunduğunuz il ve ilçeyi de eklemeniz olayın bana has olup olmadığını anlamamı kolaylaştıracak ve TTnet çalışanlarının başını şişirmemde destek kuvvet sağlayacaktır :D.[signature][hline]...Gözlerin bir çığlık, bir yaralı haykırış; Gözlerin bu gece çok uzaktan geçen bir gemi... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Private Mesaj tarihi: Kasım 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2005 Ya Allahıma şükürler olsun ki 1 ay oldu hala tıkır tıkır çalışıyor adsl'im. tututu[signature][hline]"Success comes in cans ... not in can'ts" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Kasım 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2005 sen kendin neredensin?[signature][hline]İnternet'in en oynak sitesi açıldı! Prudent a.k.a Sorrowful Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zarek Mesaj tarihi: Kasım 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2005 said: PrudenT, 22 Kasım 2005 22:50 tarihinde demiş ki: sen kendin neredensin? ben şahsen bizzat kendim ??[signature][hline]bu ülkede yaşanmaz diyenler, bu ülkeyi yaşanmaz hale getirenlerdir. bu ülkede yaşanmaz diyenlerin suratına tüküresim geliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pekaziz Mesaj tarihi: Kasım 22, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2005 Ankara - Yenimahalle Eklemeyi unutmuşum yukarıda :). Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Private Mesaj tarihi: Kasım 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2005 Ben çiğdem mah. fıstık gibi. Bir tek bazen 1 siteyi refresh yapınca açıyo yani ilk bastığında açmıyo. Da açıyo sonrasında.[signature][hline]"Success comes in cans ... not in can'ts" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cintonik Mesaj tarihi: Kasım 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2005 dun bi gene sorun oldu ama bugunu bilmiyorum[signature][hline][b]porsuk, 03 Ekim 2005 23:10 tarihinde demiş ki: herkez kopmuş yarılmış iptal olmus ama biz ingilizce bilmiyoz bu ne kültür boyle. bu nasıl bir bilimsellik bu nasıl evrensel yaklaşım bu nasıl yitirilmemiş felsevi birikim betime uyum ahenk lisan skuhut u fosforik cümle kapitalitik osturafyon [/b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Miraul Mesaj tarihi: Kasım 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2005 ayni sorun istanbul bakirkoydeki kablo netimde sorun var bakiorum dl ler durmus ama net var gozukuor modemi resetlemem gerekior cildiriorum bosa giidor saatler :/[signature][hline]Torrentit.com: Miraul Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Muhallebi Mesaj tarihi: Kasım 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2005 Bugünde benim dl'lerimde sorun vardı. 512 kb/s adsl var. 10 kb/s ile çekti bir dosyayı. Hiç sorun çıkarmayan ares sapıttı. Çılgın attım.[signature][hline]On my death bed,I will prey to the gods and the angels.Like a pagan, to anyone who will take me to heaven- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lamerize Mesaj tarihi: Kasım 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2005 Balıkesirdeyim. Dünden beri aynı sorun bendede var. 512 olması gereken net hızı 56k dan daha yavaş.[signature][hline] Someday I will be the most powerful Jedi ever Dan Discotech Jusenas Dunemaul Level 60 Troll Shaman Daha fazlasını iste Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_AvengeR_ Mesaj tarihi: Kasım 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2005 gecen gece 3 gibi bende bir hız artısı oldu sayfalar normalden daha hızlı açılmaya başladı ne guzel derken birden bir yavaşlama ve açılmama başladı sonra net bağlantısı kesildi tekrar bağlanamadım ve denemeyide bıraktım..geceleri sanki santralleri kapıyorlar kimse nete girmesin diye (iyi salladım bunuda)... olabilirmi?[signature][hline] Laugh and the world laughs with you. Weep and you weep alone. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Kasım 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2005 said: zarek, 22 Kasım 2005 22:55 tarihinde demiş ki: ben şahsen bizzat kendim ?? yok öteki arka sordum sen ist-bakırköydü dimi? :-P[signature][hline]İnternet'in en oynak sitesi açıldı! Prudent a.k.a Sorrowful Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knight_of_rose Mesaj tarihi: Kasım 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2005 dun bendede basladi benzer bi olay.uploadunuza bakin abartiysa mswupdate32.exe isimli program calisiyormu bakin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar