Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Yavaşlayan (hatta duran) internet sorunsalı

pekaziz

Öne çıkan mesajlar

Bu yılın Nisan ayından beri geniş çaplı arızalar hariç sorunsuz işleyen internet bağlantım (256 limitsiz ADSL) son 2 gündür kafayı sıyırma noktasına gelmeme sebep oldu.

Aslında internete bağlanıyor ama o kadar yavaş ki (1-2kb/s, hatta kimi zaman donup kalıyor); ne sörf yapmak ne oyun oynamak mümkün.

Eğer içinizde bu tarz bir sorunu özellikle bugünlerde yaşayanlar varsa ve burada belirtirseniz sevinirim. Bulunduğunuz il ve ilçeyi de eklemeniz olayın bana has olup olmadığını anlamamı kolaylaştıracak ve TTnet çalışanlarının başını şişirmemde destek kuvvet sağlayacaktır :D.[signature][hline]...Gözlerin bir çığlık, bir yaralı haykırış;
Gözlerin bu gece çok uzaktan geçen bir gemi...
Sosyal ağlarda paylaş

dun bi gene sorun oldu ama bugunu bilmiyorum[signature][hline][b]porsuk, 03 Ekim 2005 23:10 tarihinde demiş ki:
herkez kopmuş yarılmış iptal olmus ama biz ingilizce bilmiyoz
bu ne kültür boyle. bu nasıl bir bilimsellik bu nasıl evrensel yaklaşım bu nasıl yitirilmemiş felsevi birikim betime uyum ahenk lisan skuhut u fosforik cümle kapitalitik osturafyon
[/b]
Sosyal ağlarda paylaş

gecen gece 3 gibi bende bir hız artısı oldu sayfalar normalden daha hızlı açılmaya başladı ne guzel derken birden bir yavaşlama ve açılmama başladı sonra net bağlantısı kesildi tekrar bağlanamadım ve denemeyide bıraktım..geceleri sanki santralleri kapıyorlar kimse nete girmesin diye (iyi salladım bunuda)... olabilirmi?[signature][hline]
Laugh and the world laughs with you. Weep and you weep alone.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...