jacabo Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2003 said: Antimodes52, 10 August 2003 13:16 tarihinde demiş ki: Şerafettin'in kediyi yansıttığı falan yok bence sadece komik. Gerçekten Garfield tam olarak kediyi anlatıyor. Şerafettin'e kopsam da, kitabı da olsa da, kedinin iç dünyasını yansıtıyor denemez. Söylediğim gibi sadece komik.[hline]Antimodes a.k.a Bhaal Pheles. UIN: 123455555 +1[hline] a$k bir sabunsa köpürt beni pakize Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2003 Zaten dalgasına söylemiştim Şero olsa olsa Nuri Alço'nun iç dünyasını yansıtır bize.[hline]Silphatos Iceheart Synthetic Intelligent Lifeform Programmed for Harm/Android Trained for Observation and Sabotage Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Head Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2003 bana göre en güzel karikatür erdener abi dir[hline]valandil ownz j0o! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
horacegoesskiing Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2003 O erdenerin: -Erdener beni babamdan istesene diyaloğuyla başlayan bi macerası hakikaten komikti.[hline]Mereba iyi günler. Scorpionlar saldırıyo da haber veriyim dedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2003 garfield: "i hate mondays"[hline]You are not bad afterall, You just dress bad. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar