Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

dünyanın en güzel karikatürü

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:

işte dünya üzerinde çizilmiş olan gelmiş geçmiş en güzel karikatür:

ömrümde bundan daha iyi bir karikatür, bundan daha iyi bir kedinin iç dünyası tahlili görmedim :) tabii ki de selçuk erdem'den... eline ve aklına sağlık büyük usta.

bu aşağıdaki de en az üstteki kadar iyi ama başrolde kedi oynamamasından kaybediyor :)
[hline]Her hakkı mahfuzdur. © 1970-2003

Mesaj tarihi:
haha güzelmiş valla süper :)[hline] Yalanlamak ve reddetmek için okuma! İnanmak ve her şeyi kabullenmek için de okuma! Konuşmak ve nutuk çekmek için de okuma! Tartmak, kıyaslamak ve düşünmek için oku
Mesaj tarihi:
beğenmedim o kadar
daha iyilerini gördüm

hatta gülmedim bile ..[hline]things you own end up owning you
(tyler durden)

[Bu mesaj jankis tarafından 09 August 2003 15:32 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
jankis,
1. karikatürü beğenmek ve gülmek için biraz fazlaca kedi sevmek ve hatta epeyce de kedi beslemiş olmak gerekiyor :)
zaten bunlar bence dünyanın en güzel karikatürleri.[hline]Her hakkı mahfuzdur. © 1970-2003
Mesaj tarihi:
1. karikatürü bu kadar başarılı bulmamın nedenlerinden biri, kedi denen yaratığı bir sahneyle bu kadar iyi anlatabilmiş olmasıdır.[hline]Her hakkı mahfuzdur. © 1970-2003
Mesaj tarihi:
Karikatürün güldürmesi gerekmiyor da zaten o kadar süper karikatürler değil dünyanın en iyisi demen doğru değil bence kat kat güzellerini gördüm[hline]Askinos, 06 July 2003 20:19 tarihinde demiş ki:
Kendini deleni Allah'ta deler gibi bir atasözü çıkarabiliriz burdan
Mesaj tarihi:
said:
Sufi, 09 August 2003 15:35 tarihinde demiş ki:
karikatürü beğenmek ve gülmek için biraz fazlaca kedi sevmek ve hatta epeyce de kedi beslemiş olmak gerekiyor :)
zaten bunlar bence dünyanın en güzel karikatürleri

Bakin sufi arkadasimiz yukardaki bi msjinda ne demis?[hline]The clash of honor calls to stand when others fall

[Bu mesaj KHaRoN tarafından 09 August 2003 15:47 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
said:
KHaRoN, 09 August 2003 15:33 tarihinde demiş ki:
ben sahsen yigit ozgurun bol diyalog lu karikaturlerini tercih ederim...[hline]

Bence asıl karikatür az diyologlu hatta, hiç diyologsuz olandır. Anlatmak istediğini kelimelerle anlatmamalıdır. Gerçkten çok iyi ustalar var şu hayatta.[hline]5
Mesaj tarihi:
said:
Oky, 09 August 2003 15:48 tarihinde demiş ki:
Bence asıl karikatür az diyologlu hatta, hiç diyologsuz olandır. Anlatmak istediğini kelimelerle anlatmamalıdır. Gerçkten çok iyi ustalar var şu hayatta.[hline]5

yess işte bu[hline] Yalanlamak ve reddetmek için okuma! İnanmak ve her şeyi kabullenmek için de okuma! Konuşmak ve nutuk çekmek için de okuma! Tartmak, kıyaslamak ve düşünmek için oku
  • Admin
Mesaj tarihi:
Hoş ama bana sorarsanız öyle abartılacka bir karikatür değil.
Kedimi dediniz Şero gibisi yoktur.[hline]Você Cría Os Mundos Que Nós Os destruímos
Virus,SatanixVirus,Satan-Virus,Virus-Satan,Satanix.
Trex DragonSlayerz Paladin of alb/exc
Cuce Berserker of mid/pry
Mesaj tarihi:
o gibisi yok u esprı turunden fılan bakarsan 2sının apayrı tur oldgunu anlarsın ama tabı baska anlamda solemı$ olabılırsın[hline]
a$k bir sabunsa
köpürt beni pakize

Mesaj tarihi:
herkese göre "komik olma" vb. anlayışlar farklılık gösterebilir. bu karikatürlerin de herkezde aynı etkiyi göstermemesi çok doğal. mesela ben emrah ablak ın çizdiklerine bayılıyorum. harbi gülüyorum deli gibi.[hline][i]
qu est ce que c'est:viande
Mesaj tarihi:
ben penguen kapağındaki tayyip ve cem uzan a kopmuştum

selçuk erdem in de koptuğum var bi kaç tane ama bunlar değil :)[hline]-God! Guys are all the same...
-What? Responsible?
Mesaj tarihi:
Bi sayısında (yakın bir tarihte) şey demişler kasımpaşanın kamburu mu ne benden askeğ istedilerğğ benden askeğğğ istedileğğğ :D diyordu. Penguen akliteli dergilerdendir...[hline]Askinos, 06 July 2003 20:19 tarihinde demiş ki:
Kendini deleni Allah'ta deler gibi bir atasözü çıkarabiliriz burdan
Mesaj tarihi:
Ben dialog olmadan geçen karikatürlere gülmüyorum sadece tebessüm ediyorum..[hline]KinGpiN the striked sazan
Emaleth, 07 July 2003 16:49 tarihinde demiş ki:
kafana terlik yiye yiye beynin sulanmış senin iyice.
antin, kuntin, gugurigu filan...
Mesaj tarihi:
Selçuk Erdem güzeldir, iyidir, hoştur, çizgileride güzeldir, çizdiklerinin konularıda.3 karikatür kitabıda bende bulunmaktadır, senede bir defa bakıp moralimi yerine getirmektedirlermişizdirlerdilermiş.[hline]ymumcuoglu / Saeros Lúinwë

Even the smallest person can change the course of the future...
  • Yeni Oluştur...