Sufi Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2003 işte dünya üzerinde çizilmiş olan gelmiş geçmiş en güzel karikatür: ömrümde bundan daha iyi bir karikatür, bundan daha iyi bir kedinin iç dünyası tahlili görmedim :) tabii ki de selçuk erdem'den... eline ve aklına sağlık büyük usta. bu aşağıdaki de en az üstteki kadar iyi ama başrolde kedi oynamamasından kaybediyor :)[hline]Her hakkı mahfuzdur. © 1970-2003 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2003 haha güzelmiş valla süper :)[hline] Yalanlamak ve reddetmek için okuma! İnanmak ve her şeyi kabullenmek için de okuma! Konuşmak ve nutuk çekmek için de okuma! Tartmak, kıyaslamak ve düşünmek için oku Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jankis Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2003 beğenmedim o kadar daha iyilerini gördüm hatta gülmedim bile ..[hline]things you own end up owning you (tyler durden) [Bu mesaj jankis tarafından 09 August 2003 15:32 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jacabo Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2003 selcuk abimiz cizmi$ guzel olcek tabi ama bundan daha iyi karakaturlerı war ...[hline] a$k bir sabunsa köpürt beni pakize Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2003 Hehe cidden iyiler ama ben sahsen yigit ozgurun bol diyalog lu karikaturlerini tercih ederim...[hline]The clash of honor calls to stand when others fall Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sufi Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2003 jankis, 1. karikatürü beğenmek ve gülmek için biraz fazlaca kedi sevmek ve hatta epeyce de kedi beslemiş olmak gerekiyor :) zaten bunlar bence dünyanın en güzel karikatürleri.[hline]Her hakkı mahfuzdur. © 1970-2003 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dantes Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2003 gerçekten hoşlar bazı karikatürlerde yazıdan çok çizim daha anlamlı ve daha komik geliyor bana Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sufi Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2003 1. karikatürü bu kadar başarılı bulmamın nedenlerinden biri, kedi denen yaratığı bir sahneyle bu kadar iyi anlatabilmiş olmasıdır.[hline]Her hakkı mahfuzdur. © 1970-2003 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jack_Noble Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2003 Fena Degıl ama Guldurmesı Lazım Ama Gulmedım![hline]Ultima Online Her Sey Offlineeeeeeeeee!!!!!!!!!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Forseti Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2003 Karikatürün güldürmesi gerekmiyor da zaten o kadar süper karikatürler değil dünyanın en iyisi demen doğru değil bence kat kat güzellerini gördüm[hline]Askinos, 06 July 2003 20:19 tarihinde demiş ki: Kendini deleni Allah'ta deler gibi bir atasözü çıkarabiliriz burdan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2003 said: Sufi, 09 August 2003 15:35 tarihinde demiş ki: karikatürü beğenmek ve gülmek için biraz fazlaca kedi sevmek ve hatta epeyce de kedi beslemiş olmak gerekiyor :) zaten bunlar bence dünyanın en güzel karikatürleri Bakin sufi arkadasimiz yukardaki bi msjinda ne demis?[hline]The clash of honor calls to stand when others fall [Bu mesaj KHaRoN tarafından 09 August 2003 15:47 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fab Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2003 said: KHaRoN, 09 August 2003 15:33 tarihinde demiş ki: ben sahsen yigit ozgurun bol diyalog lu karikaturlerini tercih ederim...[hline] Bence asıl karikatür az diyologlu hatta, hiç diyologsuz olandır. Anlatmak istediğini kelimelerle anlatmamalıdır. Gerçkten çok iyi ustalar var şu hayatta.[hline]5 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2003 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2003 2 side süper begenmeyenler anlamıyolar işi :)[hline]Grandmaster Hamburger www.dynamick.net Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2003 said: Oky, 09 August 2003 15:48 tarihinde demiş ki: Bence asıl karikatür az diyologlu hatta, hiç diyologsuz olandır. Anlatmak istediğini kelimelerle anlatmamalıdır. Gerçkten çok iyi ustalar var şu hayatta.[hline]5 yess işte bu[hline] Yalanlamak ve reddetmek için okuma! İnanmak ve her şeyi kabullenmek için de okuma! Konuşmak ve nutuk çekmek için de okuma! Tartmak, kıyaslamak ve düşünmek için oku Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
blue_demon Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2003 Ahah mizah dediğin böle olmalı[hline]Your RPG Source - www.rpgcorner.com Tüm inandığım şeyler altüst oldu. Şaftım kaydı. Rot-balans ayarım gitti.Nooooo! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin Virus Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2003 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2003 Hoş ama bana sorarsanız öyle abartılacka bir karikatür değil. Kedimi dediniz Şero gibisi yoktur.[hline]Você Cría Os Mundos Que Nós Os destruímos Virus,SatanixVirus,Satan-Virus,Virus-Satan,Satanix. Trex DragonSlayerz Paladin of alb/exc Cuce Berserker of mid/pry Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jacabo Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2003 o gibisi yok u esprı turunden fılan bakarsan 2sının apayrı tur oldgunu anlarsın ama tabı baska anlamda solemı$ olabılırsın[hline] a$k bir sabunsa köpürt beni pakize Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2003 selçuk erdem erdil yaşaroğlu bu 2 si yeter artar türkiyede karikatüre :p[hline][i]Güçlü ve şanslı olanlar genellikle yalnız olanlardır... -Xar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Duke_Guybrush Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2003 herkese göre "komik olma" vb. anlayışlar farklılık gösterebilir. bu karikatürlerin de herkezde aynı etkiyi göstermemesi çok doğal. mesela ben emrah ablak ın çizdiklerine bayılıyorum. harbi gülüyorum deli gibi.[hline][i] qu est ce que c'est:viande Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pennywise Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2003 cok ama cok daha ıyılerını gordum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2003 ben penguen kapağındaki tayyip ve cem uzan a kopmuştum selçuk erdem in de koptuğum var bi kaç tane ama bunlar değil :)[hline]-God! Guys are all the same... -What? Responsible? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Forseti Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2003 Bi sayısında (yakın bir tarihte) şey demişler kasımpaşanın kamburu mu ne benden askeğ istedilerğğ benden askeğğğ istedileğğğ :D diyordu. Penguen akliteli dergilerdendir...[hline]Askinos, 06 July 2003 20:19 tarihinde demiş ki: Kendini deleni Allah'ta deler gibi bir atasözü çıkarabiliriz burdan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2003 gercekten hoşlar... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2003 Ben dialog olmadan geçen karikatürlere gülmüyorum sadece tebessüm ediyorum..[hline]KinGpiN the striked sazan Emaleth, 07 July 2003 16:49 tarihinde demiş ki: kafana terlik yiye yiye beynin sulanmış senin iyice. antin, kuntin, gugurigu filan... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2003 Selçuk Erdem güzeldir, iyidir, hoştur, çizgileride güzeldir, çizdiklerinin konularıda.3 karikatür kitabıda bende bulunmaktadır, senede bir defa bakıp moralimi yerine getirmektedirlermişizdirlerdilermiş.[hline]ymumcuoglu / Saeros Lúinwë Even the smallest person can change the course of the future... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar