Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

okullar tatil mi topic'i

Voys

Öne çıkan mesajlar

walla liseye giderken -neredeyse- yagmur yagsa tatil yapicaklardi.bilmiorum ama ben bursada oturuorum ve kar falan yok eger gercekten ulasimi zorlastircak kadar kar yagan yerler varsa tatil yaparlar yane.. ( sabaha karsi yagan kar deil ayaz genelde yapiordu tatili cunku gunduz yagan kar sonrasi gece ayazi ile yollar buzlaniodu =) )[signature][hline]Through purity and through light
And the grace of the night
We sing and we dance
To our black heart romance

Darkness WebPage | msn : [email protected]
Sosyal ağlarda paylaş

ya ben nası olsa stajdayım ama persembe cuma gunlerı okuldayım :( barı o gunler tatil olsun..[signature][hline]--Borgır--
[ quote ]zydar, 14 Ekim 2005 11:41 tarihinde demiş ki:

chip var ayağın daha az kokucak. yada daha rahat olucak. e o zmn bu chipten bide götümüze takalım, osur osur kokmasın.. [ /quote ]
Sosyal ağlarda paylaş

Düşündümde yarın benim sınavım var.Sevgili patiler iyi haberi verin dicemde havada tık yok.Hay ben şansımı ..........(Uzar gider)...İyi haberi bekliyoruz...[signature][hline]At-Avrat-Silah-Pc-Mp3çalar-Kola...
Burda bir efsaneden bir an
Sorunlar matematik problemine benzer.İkisinin de cevap anahtarı vardır.Matematik için arka sayfaya,sorunlar için buraya.
Nostalji için
Sosyal ağlarda paylaş

yahu ne güzeldi lisede her kar yağdığında yeni bi heyecan acaba okullar tatil olacak mı diye.büyüdük artık tatil yok gelmessen kalıyorsun direk.21 saat devamsızlık hakkı yazmış amcalar. yetmiyor nasıl yetsin ki?[signature][hline]Aslında..

[Bu mesaj Laraken tarafından 22 Kasım 2005 19:21 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

eskiden kar yağsın okula gitmeyelim kar topu kapışalım milletin beynine beynine atayım derdim
şimdi of bu ne soğuk beee vizeye girecem elim kalem tutmayacak insafınız kurusun bu kaloriferler dekor mu ulan diyorum
yağmasın kar iyi böyle
hatta güneş açsın yaz gelsin falan
ne bu böyle 4.5 5de hava kararır iğrenç bi soğuk falan[signature][hline]kaleidoscopic=Borbag
dilinizden utanmayın!
karakedi, 24 Haziran 2005 12:31 tarihinde demiş ki:
uno seni banlıcam da suan cok işim var, sen banlanmış RPsi yapsana şimdilik.

bedava D&D 3.5 ed., maksat wizards batsın.tık, indir
Sosyal ağlarda paylaş

Ya tamam tatil olmasın da, cuma günü 3 saatlik sınav için 7 katı yürüyerek çıkmak zorunda olmama ne gerek var?!
ALLAHIM![signature][hline]"I pwned your head with my awp."
"I just pwned your ass noob!"

Murtaza, 10 Kasım 2005 22:57 tarihinde demiş ki:
saklanbaç oynarken 2 abiyle kömürlüğe girdiğin hikayeyi anlatıcaksan anlatma HasMez..
Ahaha
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...