fenerbahce Mesaj tarihi: Kasım 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2005 açıldımı bilmiyom ama benim hoşuma gitti yaratıcı bir arkadaş 8 e gidiyomuş o zmn :D [spo1=tıklayalım][/spo][signature][hline]çocuğunuz hangi takımlı olcak tıklayın öğrenin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fiona Mesaj tarihi: Kasım 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2005 farklı bi düşünce yaratıcı..[signature][hline]"Hayatın en büyük trajedisi çok çabuk yaşlanmamız, ama çok geç akıllanmamızdır." Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LiquiD Mesaj tarihi: Kasım 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2005 tekelci gördüm hasan'ı.[signature][hline]ben BombaciMulayim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cenx Mesaj tarihi: Kasım 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2005 ben 8e giderken uzayda gidebilecek araçların enerjiyi teleportasyon yoluyla iletmenin ne kadar faydalı olabileceğini anlatıodum. geçiniz. *!cenx bağırır* sıradakiii!![signature][hline]Yerde Cenx World Of Warcraft Cenx Ophelia Quel. Elven Sorcerer (Fifth Age) Elastros Silverblade Moon Elf Arcane Archer (FR) Lia Silverblade (Daughter of Elastros) Harper Agent (FR) Kith-Karus Human Monk (FR) Sithas-Silvanos CG/CE Darkelf (Ultima Online) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Kasım 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2005 8. sınıfa gelmiş cocugun yazdıgına bak ya.yazık valla.[signature][hline]FİLTHY PLAY Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Todesengel Mesaj tarihi: Kasım 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2005 said: LiquiD, 21 Kasım 2005 20:56 tarihinde demiş ki: tekelci gördüm hasan'ı. Bayaa bi tekelci :D[signature][hline]PetLine Veteriner Kliniği a.k.a. Joe Tıklama[/b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yigito2005 Mesaj tarihi: Kasım 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2005 lol[signature][hline]öyle yürekten seviyorsan aklı başından atacaksın..kimi yanında arıyorsan önce içinde bulacaksın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Kasım 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2005 yaa bu nedir bu nedir ya.. Türkiyenin böle gençlere ihtiyacı var işte.... kararlı[signature][hline]Ayağa kalk, uyumak için önümüzde sonsuzluk var.. --------------- Kim demiş haram nedir bilmez Hayyam? Ben haramı helalı karıştırmam: Seninle içilen şarap helaldir, Sensiz içtiğimiz su bile haram Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Albert Mesaj tarihi: Kasım 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2005 yarinlarin sabancisi olur bu.[signature][hline][email protected]][email protected] Vikont De'valmont, trustworthy animal tamer Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
karareis Mesaj tarihi: Kasım 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2005 ne sabancısı basbakan olur bu basbakan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
khalad Mesaj tarihi: Kasım 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2005 Heyt be elemana bak alnından öpmek lazım böyle bir genci!![signature][hline] _Kusuk_ Aut disce aut discede. İçimdeki Sarı Kapaktan İlham Alıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Kasım 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2005 Hatta Turkcell, Telsim ve Avea birleşsin Türktelvea olsun, konuşmanın günü 1 kontör olsun, 1000000 mesaj 1 kontör olsun ama 1000 mesaj atana 200 kontör hediye edilsin Fazlamı uçtum ne:P[signature][hline]beybin, 02 Kasım 2005 20:51 tarihinde demiş ki: hep dedim dinsizlikte bir din olmalı. sir, 06 Kasım 2005 23:15 tarihinde demiş ki: "allahın sopası yok" lafı cuk oturuyo ama kafiriz be abi lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
geffen Mesaj tarihi: Kasım 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2005 bunu yazanın çocuk olmadığı çok bariz el yazısından..[signature][hline]G3NK-Ster paradayzo! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
geffen Mesaj tarihi: Kasım 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2005 said: LiquiD, 21 Kasım 2005 20:56 tarihinde demiş ki: tekelci gördüm hasan'ı. daha fazla kartelci diyelim.[signature][hline]G3NK-Ster paradayzo! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MyDyingBride Mesaj tarihi: Kasım 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2005 ericnosonic oldukca mukemmel =).ama 3 firmayi birlestirene ask olsun orasi ayri lol..[signature][hline]Through purity and through light And the grace of the night We sing and we dance To our black heart romance Darkness WebPage | msn : [email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
geffen Mesaj tarihi: Kasım 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2005 bizim bir arkadaş sabahladığımızda uykusuz bir şekjilde evden çıkarken. benim paniksonum nerde demişti. o geldi aklıma.[signature][hline]G3NK-Ster paradayzo! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MyDyingBride Mesaj tarihi: Kasım 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2005 @geffen; o sabah tabi siz yerlerde cocuk dumur =)[signature][hline]Through purity and through light And the grace of the night We sing and we dance To our black heart romance Darkness WebPage | msn : [email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ovchinnikov Mesaj tarihi: Kasım 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2005 panikson :D hec gülcem yoqtu be eheh[signature][hline]oper, 09 Kasım 2005 00:07 tarihinde Hakansukurun 10 dk kızlarla ilgili 10 topic acmasından sona demiski: olm senin sorunun mu var kızlarla?? istedin de vermediler herhalde.. ?? RabbiT, 20 Kasım 2005 16:30 tarihinde demiş ki: Özentinin tekiyim ben sana ne ------------------------------- Haumarush-Tauren-WArrior-Zaptiye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kinetica Mesaj tarihi: Kasım 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2005 kartelci değil de monopolcü mü desek... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
geffen Mesaj tarihi: Kasım 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2005 monopol değil.. karteeeel. yeter. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marl0_on Mesaj tarihi: Kasım 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2005 o yazi ve sayfa duzeniyle hic kimse okumaya ugrasmaz bile[signature][hline]o_0 _________________________ Gorillaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tellos Mesaj tarihi: Kasım 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2005 buyudugunde bunu iş ararken cv sine koysun işe alırlar walla[signature][hline]Hakan ŞÜKÜR;gelmiş,gecmiş,gelecek en büyük Türk forvetidir.(Rıdvan Dilmen) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nostredamus Mesaj tarihi: Kasım 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2005 huauhuauha[signature][hline]Sigara icenlere saygi duy onlar bu dunyada misafirler... Palantis Mod Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hyde Mesaj tarihi: Kasım 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2005 yazık be genclık nelerı dusunuyo bence turkcell aycell area telsım bırleşsın turkaveatelcell gbı ıgrenc bırsey olsun[signature][hline]Kaptan Fistan ve Tayfaları msn:[email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar