Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

WoW hikayesini türkce anlatan kitap varmı?

RedBaron73

Öne çıkan mesajlar

WoW'u değil ama thrall'ı anltan warcraft dünyasında geöen kitap var. Yanılmıyorsam 3 kitap var Türkçeye çevrilmiş olan. Warcraft dünyasında geçiyor kitapalr WoW'un hikayesini anlatmıyor. Wow'un hikayesi Warcraft 1,2,3 ve 3'ün exp'i Frozen Throne'da anlatılıyor.[signature][hline]TABU Kelime: Kırbaç
Anlatan: Adam dövmekte kullanılır. Ayrıca Sextede kullanılır.
Anlayan: MALA.... MUŞTA...
Sosyal ağlarda paylaş

Yine bu forumlarda warcraft bölmü altında biri çevirip yazmıştı ama linkini bilmiyorum .[signature][hline]WOW( again ;) Kobaren Shadow Song Undead Mage
NEDAIN 24 Duelist (Recursion) Matrix online (Retired)
GUNZ LVL 1x Gunslinger
WOW - EU retail (BL) Kerbela Night elven Warrior 60 (SOLD)
RO Saratan 88 backstab master (retired)

Sosyal ağlarda paylaş

said:
TheCrusher, 21 Kasım 2005 21:56 tarihinde demiş ki:
evet ben 1. kitabı okudum vereesa ya özendim ne hunter açtım
2.yi okudum orc shaman açtım
3.yü okudum insan paladin(lothar),insan mage(medivh) açtım
:D

medivh warlock değil miydi ya ? kitabı okumadım, sadece wow-europe'taki tarihi okudum... (yanlış biliyor olabilirim :)...)[signature][hline]Makhaon
Level 41 Tauren Hunter - Kor'gall [EU]
Sosyal ağlarda paylaş

Mediv the Guardian of Tirisfal
Medivh - "The Keeper of Secrets" olaradak da bilinir
tam hatırlamiyorum ama 6 yıllık uykusundan oyandıkdan sonra karanlık sanatlara yönelmiş özellikle gücünü gün be gün arttırırken Necromancy i geliştirmiş azeroth un insanlarini yoketmenin yollarini ararken Draenor da bulmuş orada Gul'Dan (Stormreaver kalninin şefi çok sağlam Orc warlock) la anlaşmalar yaparak (Sargeasin mezarını göstermek dahili)orclari savaşı Azeroth a getirmiştir
Arada Victorla(neferian) bile kapışmış büyük ölcüde zayıf düşmüştür Llane yeter ulan kesin şu iblis tohumunu diyerek medivh düdüklemeye adam yollamıştır Mediv yaşamının son nefeslerini Sargeasin mezarinda vermiş. felan fıstık
Sonrasi zaten Warcraft 3 de medivh geri gelio kıyamet yakın ey inanlar modunda
Uzunlafın kısası
Medivh orcları getirmeden önce Karabuyucu ölüp geri geldikden sonrada Mesih oluyor.[signature][hline] Once laughed so hard, I milked all over the floor.

Darkhoof
Elderone
Antuan
Ashkar
Shadowthief

http://img66.imageshack.us/img66/9013/meee8uz.jpg
Sosyal ağlarda paylaş

said:
TheCrusher, 21 Kasım 2005 21:56 tarihinde demiş ki:
evet ben 1. kitabı okudum vereesa ya özendim ne hunter açtım

Yalnız vereesa Night Elf değil :) High Elf olur kendisi. Ahh ahh Bloodelfler gelse açarım bir vereesa bende :)[signature][hline]TABU Kelime: Kırbaç
Anlatan: Adam dövmekte kullanılır. Ayrıca Sextede kullanılır.
Anlayan: MALA.... MUŞTA...
Sosyal ağlarda paylaş

Ayrıca Sevgili Bone'nin actiği topicdeki linklerdede var Warcaft Literatür'ü ve karakterler.
http://forum.paticik.com/view.php?id=122153
Bak hep diyorum güzel önemli topicleri linkleri bi başlık altında toplayalim diye.
*Kafa atar*[signature][hline] Once laughed so hard, I milked all over the floor.

Darkhoof
Elderone
Antuan
Ashkar
Shadowthief

http://img66.imageshack.us/img66/9013/meee8uz.jpg

[Bu mesaj Regalya tarafından 22 Kasım 2005 11:35 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

yanlıııış! sergarasın mezarında ölen guldandı
ayrıca kitabı okuduysan medivh iki ruh tasıyordu biri kendisinki ikincisi sergarasınki çünki anası yani gelmiş geçmiş en büyük gardiyan sergarasın ordusunu northrende cıkardıgını duyunca gidio burning legionun ordusunu yoq edio sergarasıda azcık zorlanarak gebertio ama sergin ruhu bunun karnına girio ve uyuyo tabiki aegwynn fark etmio ve cesedi ile arta kalan iblisleri topluyo nagaların krallığında ki yere götürüyo oraya hapsedio(broken isles yani)sonra artık emekli olmak istio ama otun birinede bu yuksek güçleri vermek istemio gidio kraliyet celbbazı olan niealas aranla ilişkiye girio hamile kalınca adamı terk edip medivhi doğuruyo sergin ruhuda bu vasıta ile medivhe gecio medivh ebeveynleri sayesinde oldukça güçlü bir büyücü oluo 12 ila 16 kesin bir yas verilmemiş gardiyanlık gücü buna gecio buda soka girip bayılıo ve komalık oluyo yıllara sonra 30 40 yaslarında uyanıo artık vucut sergarasın kontrolünde tabii oda gidip kendi yarattığı burning legionu dünyaya gelmesine ugrasıo ve orcları getirmek için guldanla anlasıo bu cırağı tarafından ortaya cıkarılıo bunun üstüne cırak ve lothar toplanıp bunu öldürüyo bu ölünce onu karazhanın bahçesine gömüyolar(yıllar sonra medivhin ruhu karazhanda sacılan guradıanlık güçlerini yeniden topluyo ve dirilio burning legionun gelcenii örenio ordan sonrasını biliyonuz...)[signature][hline]Our fates has been written...
Only we can change our fates...
for the path of our wishes...
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...