Epilepsy_Ray Mesaj tarihi: Kasım 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2005 said: PeriTh, 19 Kasım 2005 11:44 tarihinde demiş ki: said: Nefr, 19 Kasım 2005 11:42 tarihinde demiş ki: 20K üyenin huzurunda iznimi aldım, hepinizi şahit gösteririm gerekirse, kaybolmayın sakın. =P elbette hayatım izin alman gereksizdi, sen hobilerin ve tercihlerini yaşarken bende benimkileri yaşayacağım :D öptüm @Nefr : Çok kurnaz bi kız arkadşın var bence dikkat et =)[signature][hline]Soulless - Blazing Phoenix - Bloody Lock!!! (Burning Legion) Nestle - Nefastus - Owerpowered Huntah!!! (The Maelstorm) Join me! Together we can rule the galaxies father and son!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zetro Mesaj tarihi: Kasım 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2005 Alliance - Hodre seçme konusu bence oynadığınız serverla çok alakalı. Ben Ragranos serverında hodre char ile oynuyorum ve şunu söliyebilirim eskaza AV yi kaybedersek o serverdaki tüm hodreler aldıkları o 1 tane madolyonu yakıcaklar. Şu an itibariylede böyle bi şeyin olmasının da mümkünatı yok ayrıca serverda %47 hodre nüfusu varken. Nedeni çok basit Alliance oynuncuların çogu 16 yaş civarlarında iken ben bulunduğun guildde küçük sayılıyorum (24) bg lerde paladinler üstümüze koşarak tam ortamızda alan atıyolar verdikleri damage ise "48" warrior üstümüze charge atıyor ama heal atan bi Allahın kulu yok fear atmadan ölüyor warriorları, mageler arkadan alan attıklarını sanarken hunter petleri peşlerinden ayrılmıyo roguleri kendilerini görünmez sanıyo vs... Lvl 57 oyunun son sınırı olmasa bile pvp oynamayı seven birisi olarak bi kere ab kaybettiğimizi hatırlıyorum ondada raid içinde kavga çıktı. Gang olayları ise apayrı alliance gang yapmak için parti hatta raid kurup tek hodre oyuncusuna dalınca nerden çıktığı belli olmayan bir hodre partisi hep yakınlarda oluyo, oyuna yeni başlıyacaklara tek tavsiyem eger rpg yapmıcaksanız pvp ve pve oynamak istiyorsanız açacağınız server seçimi en önemlisi diğer unsurlar daha sonra geliyo bence. Medium ama active bir server istiyenlere Ragranosu tavsiye ederim ama ally olun derim belki güçler biraz dengelenir, ama 35 kişilk hodre raidinin ortasına buble ile girip 48 damage veren paladinler varken çok zor çoook :) Diğer serverlarda ise tamtersi durumlarda mevcut tabiki. Alakasız bi yerde oldu sanırım ama yazıların gidişatı bu yöndeydi sanırım (imho;) )[signature][hline]no bastard ever won a war by giving his life for his country. he won it by making the other poor dumb bastard die for his country. Patton Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Popeye Mesaj tarihi: Kasım 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2005 akil hastasi kedinin aklina uyup onun pesinden gitme sakin nefr adam corap degistirir gibi server degistiriyor bir anda yari yolda birakir seni haberin olsun[signature][hline]Don't be afraid of the dark! Be afraid of what it hides! Brewers Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Kasım 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2005 ehu bizim sunucuda 60 hunter yapıp epic mount aldı bıraktı gitti başka sunucuya.. :-p bekleriz ama seni ED'ye.. :)[signature][hline]Field Marshal Safir of Vita Nova - 60 Human Paladin - Emerald Dream Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nefr Mesaj tarihi: Kasım 22, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2005 lol zaten yakalayamadım ki adamı. Ben BLı beğendim ama, nüfus makul. Atl kadar kalabalık olmuyor daha büyük olduğu için, ama boş da değil heh. ;] ED nüfusu nasıl Sam? Bir tane de farklı bir serverda karakter açmak mantıklı olacak sanırım, hani çok sık olmuyor ama arada server full uyarısı görünce hemen rota değiştirebilmek lazım. Ayrıca sen de aynısını BLde yapsana, eğleniyoruz biz, öneririm. @epilepsy: Blizzard daha kurnazmış, onu anladık geçtiğimiz haftasonu. Lvl 10 NE Druidi var artık onun da bir tane =] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bloodthirst Mesaj tarihi: Kasım 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2005 Nefr abi sen işi çözmüşün olay budur abi yoksa kandırmacayla felan uyutulmazlar tek yolu ona da bi acc actırmak (ama işte bi ben o işi beceremiom bana yolunu öğretsene abi ben oyun moyun oynamam dio da :( ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Popeye Mesaj tarihi: Kasım 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2005 EDde cok kalabaliklasti bazen 3-4 kisi sira bekledigimiz oluyor son zamanlarda :P alliance cok fazla bizim burada :( 13k alliance 3k horde mu neydi biri yazmisti sanirim oyle acarsin bir char pist dersin arada bir yeter bize :P ne doktorlar ne muhendisler geldide pek durmadilar :) gerci muhendis durdu ozledik onuda eheh[signature][hline]Don't be afraid of the dark! Be afraid of what it hides! Brewers Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Kasım 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2005 Kimler geldi kimler geçti ama biz beğenmedik postaladık diyelim hehehe[signature][hline]Kalplerdeki Kaymak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BssM Mesaj tarihi: Kasım 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2005 said: zetro, 21 Kasım 2005 22:22 tarihinde demiş ki: Ben Ragranos serverında hodre char ile oynuyorum ve şunu söliyebilirim eskaza AV yi kaybedersek o serverdaki tüm hodreler aldıkları o 1 tane madolyonu yakıcaklar. Şu an itibariylede böyle bi şeyin olmasının da mümkünatı yok ayrıca serverda %47 hodre nüfusu varken. Nedeni çok basit Alliance oynuncuların çogu 16 yaş civarlarında iken ben bulunduğun guildde küçük sayılıyorum (24) 16 yaşında olunca salak olunuyo galba(bide nickini söle BGlerde görürsem ilk sana dalıcam:)) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar