fenerbahce Mesaj tarihi: Kasım 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2005 said: edit1:toggienin yazdığı geçerlidir [Bu mesaj fenerbahce tarafından 20 Kasım 2005 16:53 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Kasım 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2005 BJK-G.Antep Saat:16:00 Stad: BJK İnönü Beşiktaş kötü gidişini sürdürüyo. Lig de son zamanların en zevksiz ligi oldu zaten. Fener önde GS'de arkasından gidiyo. Başka takım kalmadı çekişecek.[signature][hline]| tóqqíé || sadece.gen.tr | | drum-tr || tama || víc fírth | Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Loli-pop Mesaj tarihi: Kasım 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2005 toggie biraz geç kalmadın mı.. nerdeyse ilk yarı bitti..:D[signature][hline]-houston, üşüdüm olm ben güneşe yaklaşıcam biraz. -apollo bu cok tehlikeli yapma. gemiye zarrar verebilirsin. -hey .....na koyum ne değerli geminiz varmışş sicem yaa. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theo Mesaj tarihi: Kasım 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2005 Kadrolar; Besiktas Gaziantep 1. Cordoba 1. Hasegiç 2. Ali Tandoğan 2. Bekir 3. İbrahim Üzülmez 3. Erman 4. Çağdaş 4. Fahmi 5. İbrahim Toraman 5. Sedat 6. Koray 6. Burak 7. Kleberson 7. Mehmet Çoğum 8. Tümer 8. Tarek 9. Ahmed Hassan 9. Özgür 10. Ailton 10. Ivanov 11. İbrahim Akın 11. Lazarov Gol 20.dk Erman (0-1)[signature][hline] [Bu mesaj Theo tarafından 20 Kasım 2005 16:35 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternal Mesaj tarihi: Kasım 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2005 Beşiktaş küme mücadelesine devam ediyor. Gaziantep için kolay bir maç olucak diyorum. Derken gol geliyor BJK : 0 - 1 : Gaziantep gaziantep RAHAT alır.[signature][hline]"Gülün ve bütün dünya sizinle birlikte gülsün,ağlayın ama yalnız başınıza ağlayın." Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
metboy Mesaj tarihi: Kasım 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2005 eskiden beşiktaş yenilince dalga geçerlerdi benle, artık yenince dalga geçiyorlar "hadi lan yendiniz bir kerecik de olsa" vs. diye.[signature][hline]Biziz | Değiliz twistedemo, 16 Eylül 2005 tarihinde bana demiş ki: genk ne demek? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Kasım 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2005 Ben değil fenerbahce geç kalmış. Konuyu ben acmadım. Sadece uygun format olsun diye yazdım prosedur gereği (mac saati ve stad falan olayı)[signature][hline]| tóqqíé || sadece.gen.tr | | drum-tr || tama || víc fírth | Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenerbahce Mesaj tarihi: Kasım 20, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2005 haklısın toggie teşekkürler editledim zate[signature][hline]çocuğunuz hangi takımlı olcak tıklayın öğrenin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bonjo Mesaj tarihi: Kasım 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2005 lazarovla , el taib i izlemek keyif veriyor valla , bjk ikinci yarı çok risk alacak kontradan fark açılabilir , tümer felan dökülüyor bjk ın hali harap...[signature][hline]SéuL Roì Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cintonik Mesaj tarihi: Kasım 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2005 6-0 antep alır[signature][hline][b]porsuk, 03 Ekim 2005 23:10 tarihinde demiş ki: herkez kopmuş yarılmış iptal olmus ama biz ingilizce bilmiyoz bu ne kültür boyle. bu nasıl bir bilimsellik bu nasıl evrensel yaklaşım bu nasıl yitirilmemiş felsevi birikim betime uyum ahenk lisan skuhut u fosforik cümle kapitalitik osturafyon [/b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternal Mesaj tarihi: Kasım 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2005 Beşiktaş artık kendini 3 büyükler içine koymasın. Daha fazla abartmanın alemi yok.Olmayınca olmuyor. 2 Büyük var Türkiye Ligin'de Gerek derbilerde gerekse ortamda. Fenerbahçe Galatasaray Beşiktaş ligin orta halli kuluplerinden biridir bundan sonra. Kamuoyuna Duyurudur.[signature][hline]"Gülün ve bütün dünya sizinle birlikte gülsün,ağlayın ama yalnız başınıza ağlayın." [Bu mesaj Eternal tarafından 20 Kasım 2005 17:09 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Loli-pop Mesaj tarihi: Kasım 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2005 80. dk 1-0 malup hala bjk.. işi zor bjknin..[signature][hline]-houston, üşüdüm olm ben güneşe yaklaşıcam biraz. -apollo bu cok tehlikeli yapma. gemiye zarrar verebilirsin. -hey .....na koyum ne değerli geminiz varmışş sicem yaa. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jacabo Mesaj tarihi: Kasım 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2005 said: Eternal, 20 Kasım 2005 17:08 tarihinde demiş ki: Beşiktaş artık kendini 3 büyükler içine koymasın. Daha fazla abartmanın alemi yok.Olmayınca olmuyor. 2 Büyük var Türkiye Ligin'de Gerek derbilerde gerekse ortamda. Fenerbahçe Galatasaray Beşiktaş ligin orta halli kuluplerinden biridir bundan sonra. Kamuoyuna Duyurudur. çok biliyosun[signature][hline] a$k bir sabunsa köpürt beni pakize Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bonjo Mesaj tarihi: Kasım 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2005 tigana nail diye birini aldı oyuna bu kim ya :D taraftarda çıldırdı "futbolu bırakın başka işle uğraşın" diye tempo tutuyor :D[signature][hline]SéuL Roì Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternal Mesaj tarihi: Kasım 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2005 Bu aksam Telegolde Adnan ne dicek bakalım yine. Dramların çocugu.Küçük Emrah gibi. Acıların prensi adam.Çarsıya oynar yine.Ceketini çıkarıp koyar köşeye konuşmaya başlamadan önce.. İçimiz acıyo abi.. Anlatamıyorum yani şuan içimden gecenleri.. Yazık yani bu hallerde olucak camiamıyız.. Herkes Fenerbahceli abi..Buramıza kadar geldi.. Yeter abi..[signature][hline]"Gülün ve bütün dünya sizinle birlikte gülsün,ağlayın ama yalnız başınıza ağlayın." Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bonjo Mesaj tarihi: Kasım 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2005 off koptum ya bjk taraftarı yeni beste yapmış maçın sonunda 5-10 dk durmadan söylediler.. "Sezonun başında biz söylemiştik , bu takımdan hiç bi ... olmaz demiştik , futbolcular y......'lar hoca ne yapsın , bari kümede kalın sayın başkanım" koca beşiktaş ne hallere düştü :D[signature][hline]SéuL Roì [Bu mesaj Bonjo tarafından 20 Kasım 2005 18:04 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Kasım 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2005 adamı kanser ederler ya düştüğümüz durumlara bak hay allam nerde eski Beşiktaş özledim lan[signature][hline]Absolut, 01 Eylül 2005 00:39 tarihinde demiş ki: Gnome diye kız vermeyen ağabeyi Elfi 16 yerinden genkledi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternal Mesaj tarihi: Kasım 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2005 Beşiktaş taraftarı hakikatlı taraftardır. Cinfikirli kesmi çok.Adamlar dakkasında sölüyo hislerini.. O açıdan bize cekmişler. =)[signature][hline]"Gülün ve bütün dünya sizinle birlikte gülsün,ağlayın ama yalnız başınıza ağlayın." Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jacabo Mesaj tarihi: Kasım 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2005 fenerliler eski günlerini hiç hatırlamıyorlar di mi ? neyse düzeliriz inşallah[signature][hline] a$k bir sabunsa köpürt beni pakize Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jazzyjam Mesaj tarihi: Kasım 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2005 maçın bitiş düdüğünden hemen önce "kusura bakmayın bunu hakediosunuz" dendi. düdük çaldıktan sonra "hepiniz o....u ç.........z" ya da ben böyle anladım. son 10 dk zaten nouma, ilhan, amokaçi, karev, metin ali feyyaz... kim varsa saydılar.[signature][hline]you must believe in spring.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jazzyjam Mesaj tarihi: Kasım 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2005 said: jacabo, 20 Kasım 2005 18:08 tarihinde demiş ki: fenerliler eski günlerini hiç hatırlamıyorlar di mi ? neyse düzeliriz inşallah her şartta destek verdiğimiz günleri hatırlıyorum.[signature][hline]you must believe in spring.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jacabo Mesaj tarihi: Kasım 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2005 tekme topkat rüştüye dalarkendeacaip destek verdiniz biliyorum neyse konşturtmayın[signature][hline] a$k bir sabunsa köpürt beni pakize Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jazzyjam Mesaj tarihi: Kasım 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2005 said: jacabo, 20 Kasım 2005 18:12 tarihinde demiş ki: tekme topkat rüştüye dalarkendeacaip destek verdiniz biliyorum neyse konşturtmayın 3 kişinin yaptığı şeylerden bahsetme. bütün stad takıma küfretti. ötesi var mı?[signature][hline]you must believe in spring.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cintonik Mesaj tarihi: Kasım 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2005 nese [Bu mesaj Cintonik tarafından 20 Kasım 2005 18:22 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cintonik Mesaj tarihi: Kasım 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2005 an itibarıyla gaziantepspor maçının da 1-0 kaybedilmesi üzerine...: sezonun başında biz söylemiştik bu takımdan hiçbir bok olmaz demiştik futbolcular yavşaksa hoca ne yapsın bari kümede kalın sayın başkanım beşiktaş yaraftarının maçtan sonraki bestesi lol[signature][hline][b]porsuk, 03 Ekim 2005 23:10 tarihinde demiş ki: herkez kopmuş yarılmış iptal olmus ama biz ingilizce bilmiyoz bu ne kültür boyle. bu nasıl bir bilimsellik bu nasıl evrensel yaklaşım bu nasıl yitirilmemiş felsevi birikim betime uyum ahenk lisan skuhut u fosforik cümle kapitalitik osturafyon [/b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar