Way Mesaj tarihi: Kasım 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2005 rogue lara bi warrior olarak acıyorum gercekten..goruyorum bole ally rogue adam direk ne instance varsa kasmıs epic set falan yapmıs (ustunden anlasılıyo :) ) benim warrior da kıytırık BG item ları var(ehh okadar da kıytırık degil :) ) MS vs derken 3-4 vurusta yatıyolar..ole kasacam ben epic set yapacam bi class gelecek 3-4 vurusta oldurecek yemisim leaeynnn ben bu oyunu der siler atarım walla :) ote yandan rogue cloth armor giyenlerin baslıca dusmanıdır..hele undead rogue fear falan da yemez..priest i 3-5 sn de oldurup vanish i basıp kacabilir..rogue nun mage i oldurmesi direk yetenek isi..ote yandan rogue demek stealth ol CS falan vs at.. kesmeye calıs degil..bakacan etrafına kim kotu durumdaysa ona dalacan..son vurusları en iyi yapan class..sen gidip full hp shaman a dalarsan yada druid hunter bunlar seni oldurur.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ihpu Mesaj tarihi: Kasım 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2005 way sana katılamacağım baştan sona yanlış bir yazı yazmışsın.[signature][hline]dorf rogue, haumarush Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Way Mesaj tarihi: Kasım 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2005 neresi yanlıs onu da solesen bende bilgilenmis olurum :) rogue nun isi full hp olan adama dalmak degil demisim..misal bakıyorum etrafıma rogue u yakalarsam bi yerde direk dalarım ve oldururum kacma gibi sansı yok(warrior ım)..bunu herkes bole yapıyo rogue en kolay olebilen class lardan..sen o rogue ile full hp birine dalarsan olursun bu kadar basit.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ihpu Mesaj tarihi: Kasım 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2005 yüksek lisansını rogue üzerinemi yaptın?[signature][hline]dorf rogue, haumarush Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Way Mesaj tarihi: Kasım 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2005 iyi sen dal full hp adama ve öl banane bela mısın nesin ? :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MADBOY Mesaj tarihi: Kasım 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2005 evet şu an bakın aha buraya yazıyorum *dilini eller ve elini koyar* bide üstüne yemin ediyorum , asla battleground dışında bi rogue tarafından full hp varken saldırılmadım , çünkü yenileceğini biliyor (eeeee warrioruz tabi) ya tabi yenme ihtimali de var tüm cooldown larını kullanırsa ama bende ozaman recklessness açarım iş biter :) onun dışında rogue level 29 a kadar oynadım ve gerçekten rogue u savunuyorum , cloth userlar için tam bir baş belası... duellerde yenemeyebilir ama pvpde çakmayacağı için geleceğini shieldsız petsiz falan yakalanıyor ozamanda çotenk diye yere oturuyor... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ihpu Mesaj tarihi: Kasım 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2005 hunterları petsiz yakalamak pek bi zor ayrıca warlocklarında summonları phase shift olarak gezdiği için onlarıda göremiyosun, scubbus desen oda stealth geziyo. ki zaten bg yi pvp olarak değerlendirmeye almıyorum ben. pvp de ilk vuruş genelde rogue da olduğu için avantaj onun elinde. ayrıca rogue kasarda stunlock yapar ise o zamanda sıkıntı çekersiniz. elinde 2 blind, 2 vanish, 2 sprint olan bi adamı kesmek o kadarda KOLAY olmasa gerek bence.[signature][hline]dorf rogue, haumarush Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Kasım 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2005 bi kez ilk cs yi zaten trinket'a bayılıcaksın (warriorım be öle ona gre düşünüyorum) blind at pek sorun değil bandaj basarsın bı seferliğine en fazla oda üzerinde bleed yoksa a dersin stoneform'um var cüceyim ben kralım gay ef eğilim katılıyorum sana ama bandajamı harcıycaksın stoneform'u vanishemi?, sprint desen hamstrigsiz kalmazsın warrior'a karsı merak etme bütün rage2ini hamstring'e harcar ama bırakmaz senı. deepwounds yoksa rend olucak zaten vanish edemiyiceksin, burda stoneform ikilemi giriyo oda sadece süper kral delikanlı babacan dwarf rogue'lar için, diğerlerinde ikilem şansı bile yok. ha hiç mi dayak yemedim rogue'dan yedim ama ben böle bişeyfde örmedim ömrümde adama overpower basmasım (ha bende lag vardı adamda yoktu ama onemı yok) bi insan evladı ansıl her dodge'ladığında blinddır gouge dir basar op yemez anlamıyorum valla, neyse üstümden girdi altımdan cıktı 10 dakka sürdür ama dövdü benı hoş intim yedi bi ara dediğine göre 100 hp kalmış. Ama şöle bişeyde varki 3v1 rogue'da dovdum alterac valleyde acınca retalıaitonı sweepingi (heleki artık stance değiştirince retal shield wall reclessness gitmiyo) whirlwind'i aman abi bile diyemedimler 5 saniye sürdü en fazla. deem şu durki harcadığın emeğe deymez bırak warrior takılsın öle full healtteyse[signature][hline]Beş Hececiler 64K RAM SYSTEM 38911 BASIC BYTES FREE Eskiden herzaman boş yer olurdu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ihpu Mesaj tarihi: Kasım 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2005 pekala, cheap shot trinket vanish cheap shot, 5 combo point. cb evis = 1300 dmg blind bekledim stealth cheap shot + backstab kidney gouge backstab prep thistle tea blind stealth cheap shot cb evis = 1300 dmg bu arada bleed koyduysan stoneformdayım şu an vanish cheap shot.. kaç k hpn var? backstablardende 1000 dmg aldığını düşünelim hadi pot içtin 1000 hp de ordan geldi crippling poison var üstünde sprint açtım uzaklaştım senden energy dolunca gouge backstab öle öle.. [signature][hline]dorf rogue, haumarush [Bu mesaj ihpu tarafından 11 Kasım 2005 02:19 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
thanatos Mesaj tarihi: Kasım 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2005 said: khazetul, 10 Kasım 2005 20:05 tarihinde demiş ki: sakın rogue açmayın yada açtıysanız yol yakınken dönün. Nedenlerine hiçbir class ı kesemezsin eğer karşında ki az çok kendi class'ını kullanmayı biliyorsa , its fine, learn to play.[signature][hline]oyle iste. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HellHound Mesaj tarihi: Kasım 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2005 ihpu orc yuzde 25 stun resisti selam eder... isini bile warrior > rogue... bu kadar. ha alir misin warriori? alirsin zaman zaman, sahsen aldigim oldu... rakip okuz diyip gecistirdim bu tip durumlarda[signature][hline]"The fact that we live at the bottom of a deep gravity well, on the surface of a gas covered planet going around a nuclear fireball 90 million miles away and think this to be normal is obviously some indication of how skewed our perspective tends to be..." - [b]Douglas Adams[b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ihpu Mesaj tarihi: Kasım 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2005 sen öküzlerden almaya devam et biz burda dinazor .. dinazor = orc warrior[signature][hline]dorf rogue, haumarush Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Phlox Mesaj tarihi: Kasım 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2005 işini bilen rogue vs işini bilen warriorsa cooldownlar kazanır :) warrior > rogue diye bi olay yok. sanırım hiç adrenaline rush + blade flurry açıp sizi yere seren bi combat roguela karşılaşmadınız :) daggerla warrior biraz daha zor tabi[signature][hline]Wagner - Level 60 Undead Rogue - Bladefist Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ihpu Mesaj tarihi: Kasım 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2005 biraz efece girmişim olaya :/ tabiki tüm istatistikler yanlıştır. warriorda yenebilir rogue da yenebilir. %100 rogue warrior ı yener diye birşey yok tabiki.[signature][hline]dorf rogue, haumarush Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asphodel Mesaj tarihi: Kasım 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2005 said: khazetul, 10 Kasım 2005 20:05 tarihinde demiş ki: Hunter : Herkesin 1 numaralı düşmanı haline geldi, pet talent verilirse 250 dmg critliyor saniyede. mail armor giydiği için fazla dmg vuramazsın. Senin kadar dodge etme şansı var. Hunterlar ortalama 1000 crit dmg vurur ve crit sansları talent verirse senin 3 katına ulaşır . Trap koyar ve üzerinde bekler seni, gider kefal gibi yakalnırsın.Çünkü 1 metre ötene sinek kadar bile zarar veremezsin. crit şansları 3 katı OMFGGG tamam uzaktan bi rogue gördümmü markı çaktımmı beni öldürme şansı 100 de 0 da onun dışında ynaımda combata başladıkmı geara göre değişir katılmıyorum. trap olayı olur bişi olur hazırlık olur. yolda yürürken 360 derece etrafımı kollamam ben :D[signature][hline]WoW EU - Burning Legion = Gaiseric Orc Hunter = Guild Hajnal For The Horde! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Phlox Mesaj tarihi: Kasım 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2005 nerf fd-trap :)[signature][hline]Wagner - Level 60 Undead Rogue - Bladefist Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Simit_Osman Mesaj tarihi: Kasım 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2005 273 agalty var 31 marks 19 surviyal gittim 5,88 critiklim nasil 3 kati arkadaşim ?[signature][hline]Orc Hunter Kanmarl.... Nerf priest... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
riglous Mesaj tarihi: Kasım 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2005 3 sayfa her sey soylenmistir diicektim ama yaklasik olarak ayni seyler yazilmis... benim ekleyecegim gurubunla oynaman. mage birisine buyu cast etmeye basladiktan sonra, mesela mage diyelim, adam aoe yapmaz ki... karsilik olarak baska buyuler kullanir... senin isin bu noktada cikiyo zaten, mage adami nuke'lemeye baslayinca haliyle ona yogunlasiyo karsi taraf. ama o sirada senin de soyledigin gibi ambush-bs ile ortaya cikman gayet de yerinde oluyo ki adam ya yatiyo ya da nevri donuyo. priest'ler de mesela boyledir. ozellikle adam heal'lamaya ugrasirken ben baska tarafa bakmam ki... yani bana ambush-bs yapman demek beni oyundan disari atman demek oluyo, healladigim adamlar tek tek yatiyolar haliyle. ben sana fear atarim atmasina ama sonra olen warrior'in tuttugu adam bana gelecek eninde sonunda... learn2play bosuna demiyolar...[signature][hline]Tulahr Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sin Mesaj tarihi: Kasım 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2005 bu yazıyı yazan arkadas ya biraz mal yada oyunu hic bilmiyor.. Rogue her class a gider yapar pvpde... duelde elinize alıp burda abuk subuk yazı yazmanın lüzumu yok.. isteyen istedigi class ı oynar, hakkını vererek rogue oynuyan birisi istedigini kesebilir... Zaten bi rogue mage e ölüyorsa pvpde bıraksın oynamasın oyunu.[signature][hline] Mystry aka mördak gibidir. Celeste Pain Train] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Kasım 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2005 ihpu; kağıt üzerinde oynanamaz bu oyun =)[signature][hline]By blood and honor we serve Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
scorch Mesaj tarihi: Kasım 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2005 said: yolda yürürken 360 derece etrafımı kollamam ben :D hangi serverdasin sölede bütün roguelere ispiyonlayalım seni :) track humanoid-hidden gibi deli ozelliklerin warken etrafını kolacan etmiosan ..... bisi demiim.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daggerfall Mesaj tarihi: Kasım 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2005 topic i açan arkadaşda sanırım aldığı cevaplar yüzünden korkup kaçtı baksanıza mesaj dahi atamıyor.[signature][hline]WoW Neptulon (eu) Undead Rogue Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Kasım 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2005 "korkup kaçtı" ehehehe forum la bura ne kaçması ne koşması.Şu yazdıklarımız yok bile[signature][hline]By blood and honor we serve Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LiGhTfOrCE Mesaj tarihi: Kasım 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2005 paladin shield açınca sende bandaj yapmaya başlamassan ben buna gülerim kusura bakma .[signature][hline]You hate me to say that i did not obey!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Regalya Mesaj tarihi: Kasım 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2005 Ha şu var roguenin allahi olsan Duelde surv hunteri yamultamayiyor dagger specle Counter attack nah bs flare nah vanish Wingclip spam (imp wingclip)atttin sen bs deterrance vurdun tabi bide söle setini yapmiş bişise 600 üzeri mele ap kafana vura vura yamultuyor :P Hunterlerin cogu zopaya fiery weap enchliyor wingcliplede procluyo die[signature][hline] Once laughed so hard, I milked all over the floor. Darkhoof Elderone http://wow.allakhazam.com/profile.html?404796 Antuan Ashkar Shadowthief Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar