Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Pariste okumayin .

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Valla tavsiye etmem ; bi yerlerimden kan gelio 2 senedir hala turkum diye not alamiorum .
Gidicem mahkemeye adimi degistiricem artik yeter be kardesim bizde insaniz ![signature][hline] Pour gagner ce jeu ; il faut une jolie boite , une jolie copine le reste , on s'en fout ..
Mesaj tarihi:
nasil ya?
hoca gelip turksun sen not yok mu diyo?[signature][hline]Khrall - Orc Warrior - Warsong (US)
Tarkhun - Dwarf Hunter -Illidan (US)

RamsesII, 26 Eylül 2005 14:20 tarihinde demiş ki:
bazı travestilere hasta oluyorum,çok güzel ve sexi oluyorlar...
Mesaj tarihi:
Bir turkun kendi ogrencilerinden basarili olmalarina izin vermiolar .[signature][hline] Pour gagner ce jeu ; il faut une jolie boite , une jolie copine le reste , on s'en fout ..
Mesaj tarihi:
vay serefsizler.kolay gelsin...[signature][hline]Khrall - Orc Warrior - Warsong (US)
Tarkhun - Dwarf Hunter -Illidan (US)

RamsesII, 26 Eylül 2005 14:20 tarihinde demiş ki:
bazı travestilere hasta oluyorum,çok güzel ve sexi oluyorlar...
Mesaj tarihi:
Ne gibi bi haksızlığa uğradın ki herhangi bi anın var mı ?[signature][hline]Viski gibi asil,konyak gibi sıcak,şampanya gibi özel,şarap gibi tutkulu,kokteyl gibi muhteşem ol...
Mesaj tarihi:
bende kopya cekenler benden benden 6 7 not yukse alio ..
Notlar 20 uzerinden.[signature][hline] Pour gagner ce jeu ; il faut une jolie boite , une jolie copine le reste , on s'en fout ..
Mesaj tarihi:
ya ben bişiyi savunmuyorum ama
bunlar burdada başımıza geliyo ...
inanmak istemiyorum ya of :([signature][hline]Viski gibi asil,konyak gibi sıcak,şampanya gibi özel,şarap gibi tutkulu,kokteyl gibi muhteşem ol...
Mesaj tarihi:
Valla bence sorun Türklük ile alakalı değil Saint Benoit bir kız Fransa'nın belkide en iyi ünilerden birinde birinci olup oraya Türk bayrağını çektirebiliyor... O kadar arkadaşım yurt dışında okuyor ama ilk defa böyle bir tepki gördüm neyse kolay gelsin sana
Mesaj tarihi:
ya kolay gelsın donebılırsen don turkıyeye nekadar burda da olsa haksızlık okadar değildir yaa...[signature][hline]cok güçlü ama cok dıkkatlı olmak lazım
cok sewmek ama cok gerçekçı olmak lazım...
PATİCİK KIZLAR KLUBU
Mesaj tarihi:
Allah yardimcin olsun.[signature][hline]Antimodes52, 29 Ekim 2005 21:28 tarihinde demiş ki:
Okan Bayülgen ise iş etiklerine her zaman saygılı, ayrıca saçmalamayan hiç bir konuğunu/izleyicisini ezmemiştir günümüze kadar.

BKZ : Okan'a açılan 6-7 hakaret davası
Yeni Yayın döneminde i$ etiğine baya bi saygılı ilk gün yayın yok. Mu ha ha
Mesaj tarihi:
said:
gmefaraday, 31 Ekim 2005 19:56 tarihinde demiş ki:
aghhhh bu Fransızlar... o milletten bi Zidane ' ı sewerim nedense !

Kızlarıda güzelmiş diolar abi...[signature][hline]Filozof pati,
Diktatör pati,
Psikiyatrist pati,
İşte ben buyum...
Mesaj tarihi:
said:
gmefaraday, 31 Ekim 2005 19:56 tarihinde demiş ki:
aghhhh bu Fransızlar... o milletten bi Zidane ' ı sewerim nedense !

Fransız olmadıgındandır =)[signature][hline] Miiiiiiiiib Miiiiiiiiiiiiiiiib!!
Mesaj tarihi:
said:
Goarth, 31 Ekim 2005 05:05 tarihinde demiş ki:
Valla bence sorun Türklük ile alakalı değil Saint Benoit bir kız Fransa'nın belkide en iyi ünilerden birinde birinci olup oraya Türk bayrağını çektirebiliyor... O kadar arkadaşım yurt dışında okuyor ama ilk defa böyle bir tepki gördüm neyse kolay gelsin sana

Bende Saint Benoit mezunuyum bu 1 , 2.si ben beceremiorum demedim ki , haksizlik yapiolar hersey cok zorlasio dedim .
3.su burda uniler arasinda turiyedeki gibi - en iyi , en kotu - diye fark yok ; hepsi ayni .. Kim anlattiysa sana ..[signature][hline] Pour gagner ce jeu ; il faut une jolie boite , une jolie copine le reste , on s'en fout ..
Mesaj tarihi:
Kolay gelsin valla
Biz türkcede zorlanıyoz :) sen bide de fransızca kasıyon
Bu paris yanıyo haberleti ne hakkaten büyük mü olay bu kadar[signature][hline]:))) !!!
........................
Mesaj tarihi:
Şaşırmadım[signature][hline]"so now, i got a granddaughter from a son who's not me own, and a daughter o' his that's not his own. ye'd think that one of us would've figured out that half the fun's makin' tha damn brats!"
Bruenor Battlehammer
Mesaj tarihi:
Bide eksikmis gibi her yer yanio :)[signature][hline] Pour gagner ce jeu ; il faut une jolie boite , une jolie copine le reste , on s'en fout ..
Mesaj tarihi:
sadece türklere diil tüm azınlıklara yönelik birşey sanırım. fransadaki son olaylar onun göstergesi olsa gerek. peki itiraz etme şansında mı olmuyor? mesela sınavda senden kötü yapanlar varsa ve senden iyi not alıyorlarsa gidip hocayla tartışamıyor musun?[signature][hline]unholy ownz u
*dont throw rocks when u r living in a house of glass.
  • Yeni Oluştur...