Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Pariste okumayin .

narin

Öne çıkan mesajlar

Valla tavsiye etmem ; bi yerlerimden kan gelio 2 senedir hala turkum diye not alamiorum .
Gidicem mahkemeye adimi degistiricem artik yeter be kardesim bizde insaniz ![signature][hline] Pour gagner ce jeu ; il faut une jolie boite , une jolie copine le reste , on s'en fout ..
Sosyal ağlarda paylaş

Valla bence sorun Türklük ile alakalı değil Saint Benoit bir kız Fransa'nın belkide en iyi ünilerden birinde birinci olup oraya Türk bayrağını çektirebiliyor... O kadar arkadaşım yurt dışında okuyor ama ilk defa böyle bir tepki gördüm neyse kolay gelsin sana
Sosyal ağlarda paylaş

Allah yardimcin olsun.[signature][hline]Antimodes52, 29 Ekim 2005 21:28 tarihinde demiş ki:
Okan Bayülgen ise iş etiklerine her zaman saygılı, ayrıca saçmalamayan hiç bir konuğunu/izleyicisini ezmemiştir günümüze kadar.

BKZ : Okan'a açılan 6-7 hakaret davası
Yeni Yayın döneminde i$ etiğine baya bi saygılı ilk gün yayın yok. Mu ha ha
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Goarth, 31 Ekim 2005 05:05 tarihinde demiş ki:
Valla bence sorun Türklük ile alakalı değil Saint Benoit bir kız Fransa'nın belkide en iyi ünilerden birinde birinci olup oraya Türk bayrağını çektirebiliyor... O kadar arkadaşım yurt dışında okuyor ama ilk defa böyle bir tepki gördüm neyse kolay gelsin sana

Bende Saint Benoit mezunuyum bu 1 , 2.si ben beceremiorum demedim ki , haksizlik yapiolar hersey cok zorlasio dedim .
3.su burda uniler arasinda turiyedeki gibi - en iyi , en kotu - diye fark yok ; hepsi ayni .. Kim anlattiysa sana ..[signature][hline] Pour gagner ce jeu ; il faut une jolie boite , une jolie copine le reste , on s'en fout ..
Sosyal ağlarda paylaş

sadece türklere diil tüm azınlıklara yönelik birşey sanırım. fransadaki son olaylar onun göstergesi olsa gerek. peki itiraz etme şansında mı olmuyor? mesela sınavda senden kötü yapanlar varsa ve senden iyi not alıyorlarsa gidip hocayla tartışamıyor musun?[signature][hline]unholy ownz u
*dont throw rocks when u r living in a house of glass.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...