Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Warrior Hakkında

Pakize

Öne çıkan mesajlar

merhaba arkadaşlar yeni başladığım serverda ( Magteradon ),

warrior başlamaya karar verdim.ilk başlarda grendlarin daha kolay olması için talentların nasıl olmasını tavsiye edersiniz ve daha sonra yani ( 60 lvl'de ) hangi değişimde olması lazım.[signature][hline]Dostlarinla öyle yasa ki düsman oldugunda hakkinda söyleyecek sözleri olmasin...
Düsmanlarinla öyle yasa ki dost oldugunda yüzün kizarmasin...

WOW = Pakize NE Druid ( BL )
WOW = Pakize NE Rogue ( Magtheridon )
Sosyal ağlarda paylaş

Fury - Dual Wield önec, sonradan 40 veya tercihine göre 45'te mortal strike + 5/5 cruelty alip two handed a gecersin.

Benim baya önce actigim bi baslik isine yarayabilir : )

http://forum.paticik.com/view.php?id=131546[signature][hline]WoW EU - Magtheridon
Penthesilea, Night Elf Priestess, proud member of Pain Train
Emilo, Gnome Warrior

Head, 21 Kasım 2005 12:54 tarihinde demiş ki:
buradan eskiden ilişkim olan insanları s.kenlere sesleniyorum,allahınızdan korkun

[Bu mesaj Penthesilea tarafından 21 Kasım 2005 13:43 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

ayy arama yapmamanın zararları ne diyim ayol =) utandım :d[signature][hline]Dostlarinla öyle yasa ki düsman oldugunda hakkinda söyleyecek sözleri olmasin...
Düsmanlarinla öyle yasa ki dost oldugunda yüzün kizarmasin...

WOW = Pakize NE Druid ( BL )
WOW = Pakize NE Rogue ( Magtheridon )
Sosyal ağlarda paylaş

MC icin raid kacirmayan 2, tas catlasa 3 tane prot warrior yeter ki. DPS warrior da laizm[signature][hline]WoW EU - Magtheridon
Penthesilea, Night Elf Priestess, proud member of Pain Train
Emilo, Gnome Warrior

Head, 21 Kasım 2005 12:54 tarihinde demiş ki:
buradan eskiden ilişkim olan insanları s.kenlere sesleniyorum,allahınızdan korkun
Sosyal ağlarda paylaş

Valla bizim eski MT zarek hand of ragnaros'u aldiktan sonra 31 arms / 20 prot'a dönmüstü. MC'de boss'lari o sekilde hand of ragnaros ile tankladi geyik olsun diye, tanklayabildi de. MC sorun degil yani, her sekil tanklanir.

BWL'de ise defiance cok önemli, bir cok boss taunt'a immune ve birden cok warrior'un aggro listesinin basinda olmasi gerekiyor. MT icin yine cok sorun olmasa da OT olanlarin damage dealer'lardan fazla aggro üretebilmesi icin defiance önemli rol oynuyor. Ben 11 arms / 5 fury / 35 prot ile tankliyordum BWL'de. Ebonroc'a kadar geldik bu sekilde. Ama prot feci bayinca 31 arms / 5 fury / 15 prot'a gectim dün.

Razorgore ve Vael'i 31/5/15 ile tankladim ve sorun cikmadi. Improved sunder armor disinda hic bir seyi özlemiyorum acikcasi.

Level atlarken 40'a kadar fury / dual wield git (pvp yapacaksan tactical mastery gerekli aslinda, ama hizli level atlamak istiyorsan gecici olarak es gecebilirsin). 40'da 31 arms'a respecc edip sonra fury'ye gitmeye basla. Cruelty olmazsa olmaz bir sey tabii ki, ama MS öncelikli olmali. Ilk cruelty alip, MS icin 5 level beklemek yerine, MS alip her level'da cruelty'yi birer birer arttirmak daha iyi. Yada MS ve cruelty'yi almak icin level 45 olana kadar beklemek de gereksiz bence.[signature][hline]Icq: 50896214 / Msn & E-Mail: [email protected]
Kane | Level 60 | Orc Warrior | Magtheridon | Grimsoul Legion
Nepenthe| Level 20 | Undead Mage| Frostwhisper
Sosyal ağlarda paylaş

15/5/15 nedir ya? lvl kacta tanklamıs nefarian'ı?

şaka bi yana bende gerekli gormuyorum değil 35 talnet point 25 talent poitn bile fazla bence prot'a shield slam gereksiz bi skill bence 30 rage+cooldown'ı bilmemnesi kasıyo...[signature][hline]Beş Hececiler
64K RAM SYSTEM 38911 BASIC BYTES FREE
Eskiden herzaman boş yer olurdu
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Virtue-L, 21 Kasım 2005 23:29 tarihinde demiş ki:
Peki DW spec(talent) nekadar alınası?
bana 5 talent için yeterli dmg output gelmez gibi geliyo.
tamda bilemiyorum warriorla oynamayalı 1 yıl oldu lol

Dw spec OH de %12.5 anca. Kisaca hic gerek yok. DW oynamak istiyorsan aliyorsun 2 tane Deathbringer eline 31 Arms/20 Fury oynuyorsun. Veriyim acc yi takil warrior oynucaksan hic kasma.(Yok deathbringerim ama en kisa surede 2 tane adam gibi swd alicam bizim roglardan kalirsa)[signature][hline]:NSRq:üXrüt:irht:kök
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...