Reaper08 Mesaj tarihi: Kasım 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2005 Arkadaşlar Iguana aldım 6 aylık bişi yaklaşık yani. Acaba ne yer bu hayvan ne içir alışması için birşeyler yapmam gerekiyor mu ? Isırır mı ? Kafes mafes lazım mı ? Nasıl ortamlarda yani sıcaklık olarak nasıl yaşarlar ? bilgisi olan arkadaşlar bilgi verirse sevinirim yahu..[signature][hline]:Rock: - = There Is No Tomorrow = - :Rock: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Misafir Guest Mesaj tarihi: Kasım 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2005 araştırmadan niye aldın nerde duruyo ne yiyo şimdi?[signature][hline]Ex Malruthion... All I imagine is heaven on earth, I know it's you Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Reaper08 Mesaj tarihi: Kasım 15, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2005 ya araştırdım da adama güvenmedim ki hızlı hızlı 2 cümle söledi hiç bişi anlamadım =) yatakta öyle kıpırdamadan duruo 4-5 tane falan roka yedi bi şimdilik[signature][hline]:Rock: - = There Is No Tomorrow = - :Rock: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Misafir Guest Mesaj tarihi: Kasım 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2005 hehehhe..akşam ortada bırakıp yatmayın sakın napcağı belli olmaz valla[signature][hline]Ex Malruthion... All I imagine is heaven on earth, I know it's you Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Kasım 15, 2005 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2005 pati pet içerisinde iguanalar bakımı vb. konularda birsürü konu var, onlardan yararlanabilirsiniz. iyi bakman dileğiyle..[signature][hline]| ===> orc_lord <=== | leverne vistas!| |Buddy/Old|Buddy Webpage|Pati Pet|KTB için..| Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Narstil Mesaj tarihi: Kasım 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2005 hayırlı olsun sanırım onarı akvaryum İCİNE ISIICI KOYUP öle besliyolar kısın hayırlı olsun[signature][hline]:))) !!! ........................ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apeiron Mesaj tarihi: Kasım 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2005 burda ki anlatılanlar belki sana yardımcı olabilir :)[signature][hline]Sakın üzmesin seni karşılıksız sevgiler Yormasın seni boşa geçen günler Aldatmasın seni çekip de gidenler Sakın arkana dönüp bakma Krallar önde gider!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Reaper08 Mesaj tarihi: Kasım 17, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2005 oops tesekkurler arkadaslar.. bilgiler icin.. =)[signature][hline]:Rock: - = There Is No Tomorrow = - :Rock: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NeroWarden Mesaj tarihi: Kasım 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2005 Peki bişey diyeceğim.Diğer topicde evcilleşmez diyor.Peki adamın omzunda nasıl duruyor bu.[signature][hline]Palantis Moderatör İmza İcat OLdu MertLik BozuLdu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Berzah Mesaj tarihi: Kasım 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2005 Bu haywanlar kopeklerle yasiolar mi[signature][hline]Istanbul UnderGround Turkish Rap *!Bu RuYa NeDen Hep SenSizdi DogRu AnDa EliMdEn GoCUp GiTti !* Msn: [email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Misafir Guest Mesaj tarihi: Kasım 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2005 said: Berzah, 17 Kasım 2005 20:36 tarihinde demiş ki: Bu haywanlar kopeklerle yasiolar mi oha hrahdau[signature][hline]Ex Malruthion... All I imagine is heaven on earth, I know it's you Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Berzah Mesaj tarihi: Kasım 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2005 Cok gaza geldim eger birbirlerine zarar vermiceklerse alicam :)[signature][hline]Istanbul UnderGround Turkish Rap *!Bu RuYa NeDen Hep SenSizdi DogRu AnDa EliMdEn GoCUp GiTti !* Msn: [email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Kasım 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2005 foto isterikk[signature][hline]FİLTHY PLAY! *********... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AzureSlayer Mesaj tarihi: Kasım 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2005 iguana cok ilgi isteyen bakması zor bir hayvan.Gerci pet shop taki zekilerden daha iyi bakarsın buyuk bir ihtimalle ama genede tropik bolgede yasaması gereken bir hayvan diye dusunuyorum...[signature][hline]Power is Everything Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
demorah Mesaj tarihi: Kasım 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2005 2.5 3 metre?!?!:o[signature][hline]güzellik bir karaelfin kılıcının ucunda solar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Whiskey Mesaj tarihi: Kasım 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2005 kedi köpek beslemek varken boşwer abi ısırır mısırır sen yol yakınken sat onu ben korkarım böle değişik hayvandan... [Bu mesaj Whiskey tarafından 18 Kasım 2005 03:22 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Kasım 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2005 O iguanaların bazılarının gövdesi aşırı kısa oluo ama bi kuyruk oluyo gövdenin 2 katı kadar:D Bende iguana almayı çok istiyodum ama bakımı zor yani sıcaklığı ayarlamak lazım filan hayvanı telef etmiyim boşuna dedim vazgeçtim[signature][hline]beybin, 02 Kasım 2005 20:51 tarihinde demiş ki: hep dedim dinsizlikte bir din olmalı. sir, 06 Kasım 2005 23:15 tarihinde demiş ki: "allahın sopası yok" lafı cuk oturuyo ama kafiriz be abi lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kayip_cocuk Mesaj tarihi: Kasım 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2005 Millet kafayı yedi..[signature][hline] '' Herkes bir prensesi severmiş ama ; Prensesler hep prens ile evlenirmiş '' Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lahoya Mesaj tarihi: Kasım 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2005 ne yer bu hayvan bi sölermisiniz merak etttimm[signature][hline]X=? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SturmVogel Mesaj tarihi: Şubat 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2008 lahoya said: ne yer bu hayvan bi sölermisiniz merak etttimm[signature][hline]X=? zannedilenin aksine, iguanaları marul yapraklarıyla beslemek iyi bir fikir değildir. marul yaprakları, iguanalar için besin değeri az olan yiyeceklerdir. taze fasulye, dolmalık biber, su teresi, bezelye, yuka, karahindiba, kaktüs yaprakları (dikenleri ayıklanmış!), şalgam yaprakları, yaban havucu, papaya, mango, hardal bitkisinin yaprakları, dalya (yıldız çiçeği), balkabağı, kabayonca (alfalfa) düzenli olarak verilebilir. yiyeceklerinin üzerine haftada 2-4 gün, eczanelerden 2 ytl'ye temin edilebilecek calcidine (granülleri toz haline getirerek) serpilebilir. bu, iguananın kalsiyum ihtiyacını karşılar. ayrıca iguananın dişleri olmadığı unutulmamalı, yiyecekleri buna göre verilmelidir. (yapraklı yiyecekler yaprakları açık, salatalık kabuğu gibi yiyecekler ince ve iguananın başı uzunluğunda verilmelidir.) iguanalara mısır, kedi-köpek maması, marul, yumurta, et ve hayvansal protein içeren yiyecekler, memeli ve etobur hayvanlar için üretilmiş yiyecekler, asitli meyveler (limon, kivi, greyfurt), ekşi ve acı meyve - sebzeler, süt ve süt ürünleri, soya peyniri, ravent* ve yabani bitki - meyveler asla yedirilmemelidir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar