Duke_Guybrush Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2005 vay vay vay vay demekten kendimi alamıyorum....[signature][hline] Tekel rakısı bu be! Tam kırkbeş derece. İki tek attın mı Doksan oldun demektir, Yani dik açı, Biz akşamları dostlarım Böyle dönüyoruz işte köşeyi
Dela Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2005 crossroads az once goldmax'deydi digiturk. kapisma sahnesi vardi falan. bu adamdan baskasi gitar calmasin.[signature][hline]Yaz geldi TOiO hadi
Lidriel Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2005 Crossroadstaki soloya hastayım!
Dela Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2005 beni gitardan sogutan solo ehue tamamini izlemek lazim, gitarla dans edisi surat ifadesi vs. bad horsie falan caliyo oncesinde. cok iyi.[signature][hline]Yaz geldi TOiO hadi
Mirage Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2005 Niye ben Türkiye'de yokken her istediğim gelir be. Niye düştüm ben şu Almanya'nın köyüne. Heyo Wacken'a gitcem diye kendimi avutuyodum, o da hem final dönemlerinde oluyor hrrr..[signature][hline]Icq: 50896214 / Msn & E-Mail: [email protected] Gloria | Level 49 | Orc Warrior | Burning Legion | Grimsoul Legion
Ryan Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2005 2006 da gelicek daha galiba, öyle duyumlar almaktayım.[signature][hline][i]smile at me and I will stay, start to cry and I'll go away, just please dont leave me guessing.[i]
Ryan Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2005 rtn promotions getiriyor, steve abimize billy sheehan ve tony macalpine de eşlik edicek. konser tarihleri : 18 Kasım 2005 İstanbul 19 Kasım 2005 Ankara yerlerde belli olunca buraya yazarım haydi gözümüz aydın..[signature][hline][i]smile at me and I will stay, start to cry and I'll go away, just please dont leave me guessing.[i]
Wendigo Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2005 eh ankara bellidir %90 sakli da olur ha kazayla golgede olursa vai ile sahneye cikmayan dombilidir [signature][hline]lost in sorrow nights! follow the energizer tav$ani Wen of Burning Legion gizli ninja [Bu mesaj Wendigo tarafından 24 Ağustos 2005 00:42 tarihinde değiştirilmiştir]
MartinLGore Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2005 oha bu adam ölmedi mi :D oha be ayyyyy inanmıyorum oha .. çüş.. oha.. pfff.. inanılmaz dolacak tüm eski tayfa da gfelicek gençlerin yanında.. inanıyorum..[signature][hline]King Kong gelse de dans etse.. | nedanko... Nostalji Mp3 : Ace Of Base - All That She Wants | arşiv*********** [Bu mesaj MartinLGore tarafından 24 Ağustos 2005 00:45 tarihinde değiştirilmiştir]
Ryan Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2005 gölgede yaparlarsa intaar ederim. orda sebastian bach ı izledim sahne çok kötüydü. 1.90 adamım zar zor gördüm hatta ralph santolla kısa boyluydu biraz tam göremedim onu. ama saklıkent gayet güzel ordada pain of salvation izlemiştim (evet herkesi izledim ben), inşallah saklıkentte olur[signature][hline][i]smile at me and I will stay, start to cry and I'll go away, just please dont leave me guessing.[i]
Dela Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2005 oha macalpine! tears of sahara calsalar vaiyle cok efsane olur. hemen bi dinleyim.[signature][hline]agostos 2005
metboy Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2005 aeh kesin ordayım.[signature][hline];;suitfly
Ryan Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2005 Istanbul Konseri : Yeni Melek Gösteri Merkezi Ankara Konseri : Saklıkent (18 yaş sınırı vardır) aha inanmayan baksın BU ARADA RİCA EDERİM, daha bugün official açıklanan olayı kaç gün önceden size haber verdim.[signature][hline][i]smile at me and I will stay, start to cry and I'll go away, just please dont leave me guessing.[i]
Tarist Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2005 bıktım konser parası vermekten el mahkum eh[signature][hline]Still Goin' Wild !
mck Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2005 Tendur surrender vai Adam ilah gezdim gördüm ama böyle adam görmedim birde hızlı değil duygusuz gibi yazılar yazılmış böyle bir ilah için ee hoş görmek lazım heryerde çekemeyen çıkıntı insanlar vardır Steve Vai'de hız değil ve duygusuz diyorsan senin hiç bir müzik grubunu dinlememen gerekiyor arkadaşım.. O zaman şunu dinle belki can ve ruh bulursun kendin için. Steve Vai feat Guns'n Roses - Somewhere over the Rainbow Bu parçadan sonrada görüşün aynı ise bence kendini en yakın köprüden atmayı deneyebilirsin ..[signature][hline]I will sacrifice to find paradise But I need to know you're behind me
misanthrope Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2005 ya işte bilemeden b.k atan insanlar boşver. he bide for the love of god ı dinleyin o ne güzel bir eserdir öyle off[signature][hline]Drink From Me And Live Forever..Love Never Dies
Bleeding Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2005 ANKARA MI ? ALLLAAH BEE süper süper oley .. istanbula gitmek zor olabilirdi çok iyi be oh .. Tender surrender süperdir ayrıca hehe[signature][hline]Lost in a dream Nothing is what it seems Searching my head For the words that you said Tears filled my eyes As we said our last goodbyes The sad scene replays Of you walking away
misanthrope Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2005 izmire neden gelmiyorsun vai amca be bak ne güzel haggard da kreator da geliyor sende gelsen buralara keşke:) of şimdi yollar hiç çekilmicek edit:yazım yanlışları [signature][hline]Drink From Me And Live Forever..Love Never Dies [Bu mesaj misanthrope tarafından 26 Ağustos 2005 18:36 tarihinde değiştirilmiştir]
EagleEye Mesaj tarihi: Eylül 7, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 7, 2005 Note: No EVO Experience for this show.. diyo EVO neki
LucifeL Mesaj tarihi: Eylül 7, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 7, 2005 bu konser izlenmeye deger vai abimiz gitarla yapamıyacı sey yok ve buda kacmaz:)[signature][hline]...We Be Burnin...
Bleeding Mesaj tarihi: Eylül 7, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 7, 2005 yalnız vai abi değildir bakınız : steve dayı .. ehi eh çok estetik hareketler yapıyo gerçekten vücudunu falan kullanarak ayrıca görsel öğeleri ışık fosfor vs. çok iyi kullanıyo mükemmel oluyo konserleri[signature][hline]Lost in a dream Nothing is what it seems Searching my head For the words that you said Tears filled my eyes As we said our last goodbyes The sad scene replays Of you walking away
Spidee Mesaj tarihi: Eylül 8, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 8, 2005 Steve Vai Türkiye konserlerinin biletleri biletixde satışa sunuldu !![signature][hline]the white CusTodeM 3 Eylül 2005 01.10'da Rock'n Coke'da demiş ki: Oh be sonunda ağzıma birşey girdi
Bleeding Mesaj tarihi: Eylül 8, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 8, 2005 eyv spidee[signature][hline]Lost in a dream Nothing is what it seems Searching my head For the words that you said Tears filled my eyes As we said our last goodbyes The sad scene replays Of you walking away
Raven Mesaj tarihi: Eylül 9, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 9, 2005 Evo Experience = Dream Theater Meet and Greet gibi... Yani baya pahalıya alınacak bir biletle daha önceden sound check e fln girebiliosun , Steve Vai ile muhabbet edebiliyorsun ama Türkiyedeki konserlere bu olayı açmamışlar... Arkadaşlar aslına bakarsanız bence biletler gerçekten ucuz... Dream Theater dan sonra 28 Milyon bir öğrenci bileti için hiç birşey değil... Bence Vip biletleride birçok gereksiz sanatçıya verilen paralardan çok daha iyi...
Öne çıkan mesajlar