Quibble Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 said: Mathias, 30 Ekim 2005 13:11 tarihinde demiş ki: Civata ufo'dan düştü ne demektir yahu. Canladırmaya çalışın gözünüzde. 2.el ufo'ymuş herhalde. ahahah onlarin anadol`u olsa gerek :P[signature][hline]:hrr:God has disobeyed me and created you !!:hrr: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 Hıhı inekler yemiş ufo ları:D Bi cıvatayı unutmuşlar:P Eh tabii ciddi bi paradox... Sen yüzlerce ışık yılı öteden dünyaya gelicek teknolojiyi geliştir, sonra civatası düşsün... Olldu:P[signature][hline]SoulCube, 22 Ekim 2005 20:17 tarihinde demiş ki: İşiyorum öyleyse varım.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dalamardl Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 Bana göre 2. teori olabilir gibi geldi.Digerleri zaten uçuk... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mawiman Mesaj tarihi: Kasım 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2005 insanlıgın tarihi baştan yazılınca benim bütün tarih dersleri ne olucak[signature][hline]Eyer yaşıyorsun ve yaşamak için hiçbirşey yapmıyorsan neden yaşıyorsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rahan Mesaj tarihi: Kasım 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2005 ya ben bunun kaynağını bulmuştum yazdım sanıyordum ama unutmuşum hehe. http://arsiv.hurriyetim.com.tr/hur/turk/98/08/12/yasam/01yas.htm[signature][hline]Try Reality! the invisibile and the non-existent look very much alike! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
armra Mesaj tarihi: Kasım 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2005 bu hürriyetin 01yas muhabbeti nedir ? anlayamadım ? daha önce de hasan mezarcı ile ilgili bir haberin url'sinde görmüştüm. acaba saçma şeyleri böyle mi katagorize etmişler ? [Bu mesaj armra tarafından 07 Kasım 2005 20:34 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Kasım 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2005 Yazıda bişiye takıldım ben... said: Davion, 30 Ekim 2005 13:05 tarihinde demiş ki: >Rus bilimadamlarının üzerinde çalıştığı dördüncü teori ise en >çarpıcı olanı. Tam bir kurgu-bilim teorisi. Uzaylıların gelişi, Eski dünya medeniyetleri, Uzaylıların uzay çöplüğü teorileri ne oluo? Romantik komedi teorisi demeyin bana... Hepsi tamı tamına bilim kurgu teorisi işte[signature][hline]beybin, 02 Kasım 2005 20:51 tarihinde demiş ki: hep dedim dinsizlikte bir din olmalı. sir, 06 Kasım 2005 23:15 tarihinde demiş ki: "allahın sopası yok" lafı cuk oturuyo ama kafiriz be abi lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Kasım 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2005 civalar gelecekten gelmemistir biri bırakmıstır olsa olsa yani ilerde civalar zaman yolculuğu yapıcaksa o ayrı ama başlık yanlıs bence[signature][hline]the truth is out there... Luke: I can't believe Yoda: That's why you failed en iyi bölüm(kapatmayııııın) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Kasım 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2005 said: Davion, 30 Ekim 2005 13:05 tarihinde demiş ki: Kaynak : Mail. mailden kastın senin mailine gelen bi yazı galiba dimi? başta okuduğumda şaşırdımda sora kaynağı söleyince hmpfh'ladım :P hatta eğer bu mailin sonunda "bu mesajı tüm arkadaşlarınıza gönderin" falan yazıyosa kesin yalan.[signature][hline]Guild Wars Guild--> Dark Saga [www] Xenocide The Turk (E/Mo) Monk of Bodom (Mo/W) Elessar Kabraxis (R/N) Abuzer The Kadayif (PvP IWAY W/R) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Kasım 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2005 Hmm kaynağı görmeden bile bana çok inandırıcı gelmedi açıkçası. Teori dedikleri şey de sokaktaki adam sorsan söyleyebileceği şeyler. İyi bir bilim kurgu konusu bence :) Ayrıca öyle birşey olsa bence haberi duyulurdu.[signature][hline]Beş Hececiler Yeni üyelere karşı gösterilen örnek tavır ve örnek alan yetkilisi(iğneleme amaçlı yazılmamıştır) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ancalagan Mesaj tarihi: Kasım 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2005 o zaman benim cocklarim gercekten cok güclü olmus gelecekte hehehe[signature][hline]Davut Vedaoglu says in episode 3: Fezagezer join me beKaos Ay em yor fathır ... FEzAGezer:noooooo Tam bu sıralarda bi ses O Bİ Vanlİ: Yuguz Dı Fors look Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kayip_cocuk Mesaj tarihi: Kasım 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2005 yuh baba.. güzelmiş..[signature][hline] '' Herkes bir prensesi severmiş ama ; Prensesler hep prens ile evlenirmiş '' Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lethious Mesaj tarihi: Kasım 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2005 tey tey tey... neler var dünyada[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kaisersoze Mesaj tarihi: Kasım 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2005 belkide doğrudur . uzaylılar gelmiş sadece biz keşfedelim diye bildiğimiz türden bi cisim ( civata ) bırakmıştır . bulunca oha falan olalım diye ? :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar