Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Hunter actim ;)

Quel-Thul

Öne çıkan mesajlar

selam arkadaşlar,
2 tane level 60 yaptıktan sonra yeni açılan server Chromaggus'un fleshliğine dayanamayıp bi hunter açtım orda, bu hunterı full crit/hit gear la donatmayı düşünüyorum şöylede bi talent düşündüm aha
hunterdan anlayan arkadaşlar biraz yardım edebilirlerse buildimin -/+ yönleri hakkında çok mutlu olurum

iyi günler[signature][hline]60 Orc Warlock @ Burning Legion
60 Elven Warrior @ Shadow Moon
/cheer
Sosyal ağlarda paylaş

hunterin eksi yönleri end game'de ortaya çıkıyor.

ortada o kadar çok hunter var ki, guild ile birlikte degilseniz gruba girmekte çok zorlanıyorsunuz. gireceginiz grupta zaten hali hazırda 3 tane hunter alınmış oluyor genelde.

ama oynatması en kolay ve en zevkli class hunter. oyundaki en iyi grind karakteri. en cok para kazanan karakter. en az ölen karakter. repair masrafı nerede ise sıfır olan karakter. end game bowu scholoda her gittiginde rahatlıkla alabilecegin bi r karakter. vs.

hunter ilk karakter için en iyi secim. oyunu hızla ögrenip adapte olunabiliyor. birde pet ile dolaşmda zevkli. sürekli bir grup içerisinde gibisiniz, pet önden koşturuyor ısıracam onu bunu bırakın beni diye, sende ardından ok atıyorsun ;)

absolut'un ogre ile savası vardı bi video olarak forumda bi yerde, bi bakın orada ne kadar basit ve eglenceli oldugu bariz zaten hunterin ;)
Sosyal ağlarda paylaş

Valla hunter eskiden çok zevkliydi, artık bi numarası kalmadı. Eskiden bi adamı PvPde kesince sevinirdik "oba vay bea" filan derdik, şimdi kaçana ağlıyoruz, nasılda kurtuldu diye. Zevki kalmadı bence. NE hunterım önce sm ardından aimed (zaten crit buildim var %25) o koysa 2000 peşinden autoshot+conc+viper+multi adam yanıma gelmiyo. Ha adam warrior geldi diyelim yanına bas scatter olmadı bas wingclip oda olmadı counterattack. PvP trinketi takılıysa zaten yavaşlama imkanın yok. Çok dengesiz yaptılar bizi.

Buildin için, bence aura yı kapatım lighting reflex e git, killer instinct de aç. monster slaying ile trap efficiency çok gereksiz salla gitsin. Trap kullanmaya gerekbile yok artık (eskiden ne çok kullanırdım :( ). Öle işte bi numarası kalmadı yani. Eğlenceli bi classda değil artık eskisi gibi.
Sosyal ağlarda paylaş

Genel olarak konuşmak gerekirse şöle söyliyeyim, Pvp serverında Survival ağacından Monstar Slaying almana gerek yok yaratıkları fazladan iki atış daha yaparak kesmek sorun olmaz o talentler sana lazım, Trap efficiency'yede gerek yok çünkü sadece Freezing trap kullanacaksın ve ondada süre gayet yeterli %30 arttırmak gereksiz, burdan gelen 5 puanı deflection'a kaydırmanı tavsiye ederim. Marksmanship'de ise efficiency'e gerek yok çünkü mana sıkıntısı çektiğin olmuyor, zaten tüm agroyu petin aldığı ve senin genelde normal atış kullanarak mananı %75 civarlarında tutman gerektiği için (malum her an karşına biri çıkabilir, ve mana harcayıp bir mob kesmek bide su içip beklemek anlamına geldiği için genelde özel atakları çok az kullanıyosun. ordan gelen 3 puanı Improved Hunter's Mark'a yatırıp onu 3/5 yaparsan daha yararlı olur senin için. sonuçta öncelikli amacımız moblar deil onlar bi şekilde kesiliyo, asıl sorun diğer oyuncular.[signature][hline]Albert Einstain demişki
" 3. Dünya savaşında hangi silahlar kullanılacak bilmiyorum ama 4. sünde insanlar taş ve sopalarla savaşmak zorunda kalacaktır."
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Akairis, 20 Kasım 2005 15:09 tarihinde demiş ki:
Valla hunter eskiden çok zevkliydi, artık bi numarası kalmadı. Eskiden bi adamı PvPde kesince sevinirdik "oba vay bea" filan derdik, şimdi kaçana ağlıyoruz, nasılda kurtuldu diye. Zevki kalmadı bence. NE hunterım önce sm ardından aimed (zaten crit buildim var %25) o koysa 2000 peşinden autoshot+conc+viper+multi adam yanıma gelmiyo. Ha adam warrior geldi diyelim yanına bas scatter olmadı bas wingclip oda olmadı counterattack. PvP trinketi takılıysa zaten yavaşlama imkanın yok. Çok dengesiz yaptılar bizi.

Buildin için, bence aura yı kapatım lighting reflex e git, killer instinct de aç. monster slaying ile trap efficiency çok gereksiz salla gitsin. Trap kullanmaya gerekbile yok artık (eskiden ne çok kullanırdım :( ). Öle işte bi numarası kalmadı yani. Eğlenceli bi classda değil artık eskisi gibi.

Hunter oynamis biri olarak Akairisin tavsiyelerine katiliyorum. Gercekden Pve de cok rahat ve oynamasi zevkli pvp de ise tam olarak deneyemedim.
Sosyal ağlarda paylaş

Virtuenin verdiği buildde gayet güzel. Patch den önceki marksman ağacına çok benziyor ve uzun süre kullandıım için gayet yararlı olduğunu biliyorum. Tek gördüğüm efficiency yerine hunter's mark e varilebilir o puanlar çünkü ukarda anlatılmıştı, çok bi gereği yok efiiciencynin bence.

Bunun dışında bence surv,valın en muazzam iki talentli killer instinct ve lightning reflex. ikisinin birleşimi auradan daha kullanışlı gibi geliyor bana (blizz forumlarında adamın biri hesabını yapmıştı bunun lr auradan daha çok ap veriyo diye, açıkcası ben uraşmadan hesapla adama güvendim, yanlış bilgi olabilir yani).

Esasında her şekilde hunter şu an aşırı güçlü, fazla zorlanıcağını sanmıyorum oyunda.[signature][hline]Akairis LvlL60 NE Hunter - Magtheridon
Sosyal ağlarda paylaş

LR daha güçlü ranged ap konusunda, yani base 400 agi olsa bile +60 agi ekliyo yani 120 ranged ap.1 de crit yani az değil.+3 te dodge :P Ama kimi dodgeliycan, pvp de warriorlara karsı bi çözüm değil dodge :=) rogue lar zaten problem değil.

Marka veriyodum daha once ama üşendiğim için, yada acildurumlarda mark kullanamadığım için efficiency verdim, aslnda ziyan olan bi tp yani o.
Sosyal ağlarda paylaş

Warriorler çok komik hunter karşısında. Dodge gerekmiyo çünkü yaklaşamıyolar insanın yanına bi türlü (ha yaklaşırsa sonu cidden kötü o konuda haklısın dodge filan yalan oluyo). Ama verilen marksman ağırlıklı buildlerde, survival ağırlıklı buildlerde işini oldukça görür. Bide rezil bi beastmastery var ki, oyundan hiç zevk alınmasın diye hazırlanmış bir ağaç. Geride sm, üstüne bas bw, zaten rakip hpsi yarıya iniyo. Böle saçma sapan bi ağaç işte. yada en güzeli kapa gözleri öle daıt tp leri yine güçlüsün yine güçlüsün. Birtek shaman zorlar. Oda frostshock sayesinde. Adım atamazsın bide totem diker yere yapışırsın olduğun yere kafana kafana wf çalışır durur. Sanırım hunterın anti classı şu an shaman, yenmek için fazladan efor istiyen tek class ama gerisinde sorun yaşamazsın. PvEde ise zaten kral bi class çok çok rahat edersin herşekilde.[signature][hline]Akairis LvlL60 NE Hunter - Magtheridon
Sosyal ağlarda paylaş

horde hunter ın en buyuk dusmanı paladın eger yuksek hasar veren bır petle beast mastery ye yogunlasmamıssan
shamn kolay ya 40 altı shamanalr cocuk oyuncagıda maıllı shamanalra bulasmamak lazım fazla

ha hunter zevksız dııl aksıne super zevklı casterlar fılan ozellıkle genelde kacıyorlar benden 4 level yuksek bır mage ıle karsılastım ashenvale da ıkımızınde PvP tag acık sımdı bı 2 dakıka ben adama bakıyom adam bana bakıyor sonra bı baktım yavas yavas gerı gıtmeye basladı ahah dedım yusufladı yolladım cat famılyasından petımı conc uda cektım talenttanda stun oldu eleman sonra pet daldı HM+ rapid +multi+ gıderken bı baktım öldü adam bi tanede buyu yapamamıstı daha blink atıp kacmaya calıstı bıtek

dedım agacın orda shadowmeld olıım gelınce saklabanlık yaparım pet ı dısmıss ettım eleman geldı hurra dıye tepesıne atladım agactan herıf panık oldu ama saldırmıyorum fılan bı baktım petı gormeyınce cesaret geldı bısıler yapmaya basladı dırek pet ı cagırdım wıng clıpledım gerı kactım HP de azaldı feign death attım ve adam slaak bır mob gıbı yedı bunu petı kesmeye basladı sonra kaltım gene abandım herıfe adam noooluyoz derken gıttı bende sıkıldım barrensda ısım vardı yoluma devam ederken eleman bıda cıktı karsıma PvP yı kapamıs dırek :)[signature][hline]Bizim apartmanın en geniş anime ve görüntü kalitesi en düşük arşivi...
31 CD ve 4-5 DVD tutan arşivi...
Görmek için mail filan atmayın,ben sizi ararım bir ara...

"If your enemy has a choleric temper, seek to anger him."
Roy Mustang
Sosyal ağlarda paylaş

Viktor sorun o zaten, artık PvP yetenek işi değil eğer huntersan. Bir şekilde alırsın elbet karşındakini. Öyle aman aman zorlıycak, şöle yapsam böyle yapsam, şunu koysam filan diycein çok bi class kalmadı oyunda. Ha diyosan 2 okla milleti öldürmek çok zevkli ona bişey diyemem. Am ben şahsen dişimle tırnağımla birilerini kestiğimde aldığım zevki uzun zamandır alamadım. Gerçi bazen aimed critleyip instant mage öldürmekde baya zevkli oluyo ne yalan söliim :D[signature][hline]Akairis LvlL60 NE Hunter - Magtheridon
Sosyal ağlarda paylaş

aimed kullan mıyorum ben yaw lvl 60 da ise yariyo diosun yani
hunters marksız olmaz wermemis ler :P
hunter uzak tan görürse bence rahat alir amma arkadan yada kazalen yanına gelirse kasar.
shaman ı rahat nası alıosunuz arkanızda priest mi war :D
ya hang, hunter çok para kazanıo yollasın bana pet açliktan bitap dustu ben de oksuzluktan mobla yakından alakadar oluorum..
zaten phantom blade im war daha napiiim..(tipi hos ama:P[signature][hline]Darksarrow lvl44 NE hunter

[Bu mesaj Breedan tarafından 20 Kasım 2005 23:57 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...