innkeeper Mesaj tarihi: Kasım 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2005 öncelikle söyleyeyim şuan sergeant olmak üzereyim yani öyle über bir pvpci degilim, yeni merak saldım bu işe. o yüzden ben kendi kullandığım taktiği yazayım, sizlerin bi yorumunu alayim dedim. birde herkes neyi nasıl yapıyor onu merak ettim. tavsiye ve yorumlarınızı esirgemeyin pls. benim genelde yaptıkları şunlar, eğer ilk saldırddqan bir şekilde ölmeden kaçabilmişsem, 1. frost nova atıyorum 2. biraz uzaklaşıp sheep atıyorum 3. sheep büyü atma sınırına dek uzaklaşıyorum, kendimi bandajlıyorum 4. yeniden sheep yapıyorum 5. pyroblast atıyorum 6. frostbolt atıyorum 7. eger vaktim varsa fireblast atıyorum yoksa bi alttaki 8. cone of cold atıyorum 9. blink atıp düzgün çalışması için dua ediyorum 10. blink ile uzaklaşabilmişsem fireball atıyorum. eger uzaklaşamamışsam 7. şıkda yazdıgım ı atmamışsam onu atıyorum, daha önce cone of cold atmış isem o zaman fireblast atıyorum. 11. frost nova atıyorum veya direk mana shield çekip fireball atıyorum hpsi çok düşük ise 12. gerekiyorsa uzaklasıyorum fireball atıyorum bu şekilde devam ediyor. bu yazdıklarım ile genelde pvpde dövüyorum karşı tarafı ;) karşımdaki paladin, hunter, warlock, priest degil ise. diger mage ise biraz şans işi, karşılıklı counter ve sheep şeklinde gidip geliyor. hiç zevkli degil :P siz neler yapıyorsunuz? benim taktiğim hakkındaki düşünceleriniz nedir? [Bu mesaj innkeeper tarafından 20 Kasım 2005 15:16 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Kasım 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2005 fireblast diyebi buyu var sanırım instatn onu neden kullanmıyorsun?. Bide druid gordugunde ne yapıyorsun? [ogrenmek lazım dusmanımızın taktıklerını =)][signature][hline]By blood and honor we serve dogu, 11 Kasım 2005 23:12 tarihinde demiş ki: şehit olmak heralde kutsaldırda.allah demiş şehitlerin yeri farklı(öyle duydum).o zaman hepimiz şehit olalım.hem onurlu ölüosun hemde bi işe yarıyosun tabi önce MİLLİ olmak lazım.(alay etmiyorum ciddiyim ama gencecikken ölmekte koyuyo insana) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
innkeeper Mesaj tarihi: Kasım 20, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2005 fireblast atıyorum yukarıda yazmış olmam lazım. [edit: yazmamışım yazdım onuda 8. şıkda, genelde o büyüyü bitirme amaçlı veya uzaklaışırken atıyorum] druid görünce kaçıyorum, işin aslı mage olarak druidlere karşı şansım olduğunu düşünmüyorum. kaçamazsamda ölüyorum, zaman kaybı olmasın diye kasmıyorum hiç. [Bu mesaj innkeeper tarafından 20 Kasım 2005 15:19 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Kasım 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2005 Omfg görürseniz kaçın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Kasım 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2005 hadi ya? bu kadar karamsar olma ya.Mutlaka bi çözümü vardır[signature][hline]By blood and honor we serve dogu, 11 Kasım 2005 23:12 tarihinde demiş ki: şehit olmak heralde kutsaldırda.allah demiş şehitlerin yeri farklı(öyle duydum).o zaman hepimiz şehit olalım.hem onurlu ölüosun hemde bi işe yarıyosun tabi önce MİLLİ olmak lazım.(alay etmiyorum ciddiyim ama gencecikken ölmekte koyuyo insana) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
innkeeper Mesaj tarihi: Kasım 20, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2005 valla benim taktigim karşı tarafı mutlaka sheep edebilmekten geçiyor. druidler sheep etmenin bir anlam ifade etmediği oyunda, druid görünce kaçmak en güzeli bence ;) uğrasmıyorum hiç. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
OffChu Mesaj tarihi: Kasım 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2005 Taktik falan yok yahu attıklarının kritik vurması için dua et, yoksa sen morarana kadar uğraşsanda ölürsün. :P[signature][hline]pff Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ozii_x Mesaj tarihi: Kasım 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2005 Ben yazayım ^^ Duellerde veya Pvp de kısa bir taktik.. direk olumcul... Karşılastıgım adama sunları yaparım.. Pom açık gider direk pyro sallarım... Cs yerim.. 3 saniye sonra cs atarım blastwave + fireblast + arcane expo.. Mage gotu kurtarmak için blink yapar.. ben bir fireblast + arcane missille ile işi bitiririm.. Duel de ise yine aynı çaktırmadan pom u açarım direk sallarım cs yerim 3 saniye sonra ben cs kullanıp combomu tamamlarım...[signature][hline]Little Gnome Mage - Altug in The MaelStrom - ExEcute - --Ya baba bi itemlerine bakimmi ? -- Bak Canım bak ====> Altug (inspect) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ozii_x Mesaj tarihi: Kasım 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2005 said: innkeeper, 20 Kasım 2005 15:18 tarihinde demiş ki: fireblast atıyorum yukarıda yazmış olmam lazım. [edit: yazmamışım yazdım onuda 8. şıkda, genelde o büyüyü bitirme amaçlı veya uzaklaışırken atıyorum] druid görünce kaçıyorum, işin aslı mage olarak druidlere karşı şansım olduğunu düşünmüyorum. kaçamazsamda ölüyorum, zaman kaybı olmasın diye kasmıyorum hiç. [Bu mesaj innkeeper tarafından 20 Kasım 2005 15:19 tarihinde değiştirilmiştir] Ben eng profuna sahip oldugum için.. Druid ve Priest e sunları yaparım... hemen Rocket Helm i takar interface optionstan show helm i kaparım ^^ Priest Slience ile baslar ben ise rocket ı kullanırım.. Sonra fireball + pom + pyro + fireblast + blastwave ( priest fear atar) +Trinket + cs + fb + aoe 10-15 saniye.. Druid in bir farkı oluyor... bear formdan çıktıgı an cs atmalısın...natures sf.. kullanıp bi anda full hp olabilir..[signature][hline]Little Gnome Mage - Altug in The MaelStrom - ExEcute - --Ya baba bi itemlerine bakimmi ? -- Bak Canım bak ====> Altug (inspect) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mighty_THoR Mesaj tarihi: Kasım 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2005 ilk frost nova atmak bence ölüme davetiye duruma göre önce polly onu atamıyorsan blink polly denemek daha efektif çünkü yemezse nova layıp bir daha deneme şansın oluyor[signature][hline]Legions of Ebonlore Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ozii_x Mesaj tarihi: Kasım 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2005 aslında duel ve bg ( ab av wsg) gibi yerlerdeki strategy ler cok farklı oluyor.. mage kendini battle groundlarda geride tutmalı yerine gore aoe yapmalı.. ama sen 3 warior un arasına girersen hiç bir katkın olmaz.. 1 adamı sheep yaparsın uzaktan fireball sallarsın.. ha 1vs 1 için tabiki karşındakinin neler yapabilecegini çözmen gerek... kimi warlock scubus kullanıyordur kimisi imp ... kimi priest shadow spec dir kimi holy.. o an için hızlı karar vermek gerekir..[signature][hline]Little Gnome Mage - Altug in The MaelStrom - ExEcute - --Ya baba bi itemlerine bakimmi ? -- Bak Canım bak ====> Altug (inspect) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Andy Mesaj tarihi: Kasım 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2005 walla benimki de seninkine çok yakın bi taktik, sadece frostbolt kullanmıyorum ..[signature][hline]Viddii /BL Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bungala Mesaj tarihi: Kasım 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2005 Sheepten o kadar hızlı çıkışları yada resitleyişi.Paso nerfleme sonunda geldiği hal...Ama buna rağmen iyi bir taktik tek sorun kendine heal atabilen classlara karşı bi işe yaramaması... Bide mage olarak baya bir hunterlardan çekiyorum onuda dip not olarak yazayım,hunter için bi taktik lütfen...Neden diceksiniz bg deyim 3 hunter vs ben eh frost+blink tabiki topuk maksatlı shieldlerde açık,direkt yavaşlatan bir atış sonra iki üç...Petler yakalıyor...Pişmiş mage karşınızda...(bu sırada yanımda priest beni heallayacağına yanında warriorla kendilerine hk kasıyorlar hey allahım...). Edit:Not1:Bu arada frost resist varsa yedin naneyi...[signature][hline]At-Avrat-Silah-Pc-Mp3çalar-Kola... Burda bir efsaneden bir an Sorunlar matematik problemine benzer.İkisinin de cevap anahtarı vardır.Matematik için arka sayfaya,sorunlar için buraya. Nostalji için [Bu mesaj Bungala tarafından 20 Kasım 2005 16:56 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darklight1903 Mesaj tarihi: Kasım 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2005 ben melee classlara karsi asla poly kullanmiyorum. zaman kaybi.[baslangicta] novadan sonra trinketi varsa iceblock aciyorum o uzaklasirken poly ye basliyorum. novanin dolmasini bekledikten sonra. fireball rank1frostbolt fireblast novaya aliyorum. novada ilk frostbolt 1500+critical. coc 1000-1100 arasi adam hala canliysa pom frostbolt atiyorum. druide ise dogaclama yapiyorum o an ne gerekiyosa :)[signature][hline]Nanette the danette. Burning legion. Alliance. Mage. Invadoria. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EarS Mesaj tarihi: Kasım 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2005 frost nova>silence>frostbolt>coc>pom+frostbolt güzel combo ama bunlardan en az biri resistlenir bu resistlerle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darklight1903 Mesaj tarihi: Kasım 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2005 frost mage e yaramaz o[signature][hline]Nanette the danette. Burning legion. Alliance. Mage. Invadoria. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EarS Mesaj tarihi: Kasım 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2005 eet frost mage iceblock açıp frostnova cdsini içinizde patlatabiliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fefe Mesaj tarihi: Kasım 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2005 Mage yeni açtim sayilir,biraz daha taktikleri basic anlatirsaniz sevinirim. Örnek olarak poly atmak,rakibin gücünü ve manasini full yapiyor ama cooldownlari mi bitiriyor ? gibi şeyler açıklarsanız sevinirim.[signature][hline]Hayat sevmeyi bilenlerle daha anlamlıdir... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darklight1903 Mesaj tarihi: Kasım 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2005 cooldown fullemiyor. poly sen cok zor durumdaysan veya basta aticaksin.[signature][hline]Nanette the danette. Burning legion. Alliance. Mage. Invadoria. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Goering Mesaj tarihi: Kasım 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2005 pvp mage'inde Swiftness potion olması gerekir... gerisi size kalmış deneyin ve teşekkür edin bana =)[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chris_Metcalf Mesaj tarihi: Kasım 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2005 Ben Trinketime basıyorum o kendini öldürüyo zaten :)[signature][hline]Corald | Pain Train | In Flames We Trust Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wendigo Mesaj tarihi: Kasım 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2005 ben soyle bi ustlerine kosuyorum kaciyolar ;)=[signature][hline]lost in sorrow nights! follow the energizer tav$ani Wen of Burning Legion gizli ninja Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Kasım 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2005 ben pek mana shield kullanmadım. hem bir fire mage için zaten hep yetersiz olan mananı emip goturuyor hem de absorb ettiği meblağ 480 (karşılığında verdiğin 960). frost için çok az daha mantıklı gibi.. mage vs. mage'de unutulmaması gerekenler: wardz up! dumpen magick![signature][hline]Forumlarımızda kullanılan imzanız: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Head Mesaj tarihi: Kasım 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2005 belli bir kombinasyon uygulayanların gerçek pvp yaptığına inanmıyorum.keza herhangi bir şeyin yanlış gitmesi sonucu batırılabilir. en iyisi durum değerlendirilmesi yapılıp,mana ve hp'ye göre hareket edilmesi.yani fire ward idi,frost ward idi,detect magic idi bunların varlığını bilme ve kullanabilme kabiliyetinin önemli olduğunu düşünüyorum. benzer şekilde 1-2-3 gibi saldırı sırasını turn based oyun gibi görenlerin gerçekten pvp bilmediğini düşünüyorum IMO.[signature][hline]valandil ownz j0o! sparta prag bu ayakları. WoW - Xrzug/The Maelstrom Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Breedan Mesaj tarihi: Kasım 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2005 ama belli seyleri gözün kapalı yapmalısın sora duruma göre skiller yetenekle kullanılır bence ayrıca pvp hayatta nerde lazim olucakki ?? bg de yanindakilerle kesiosun raid dede arkada priest falan olur :D[signature][hline]Darksarrow lvl44 NE hunter Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar