Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

[İstanbul-Taksim]Joker

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Sıcak mekan . Ev gibi 2 tane salon 2 tane oda bulunuyor . Salonda geniş koltuklar masalar var . Diğer salonda ise bar ve masa sandalye tarzı oturma nesneleri . Nuri Alço adında tadına tapılası özel bir içkileri var . Fiyatlar gayet makul . Ağa camii nin sokağından giriyorsunuz , yoğurtçu iş merkezinin en üst katı . Müzikleri de başarılı her tür çalıyor saatlere ve ortama göre . Ailecek her cumartesi ordayız patiden 7 8 kişi . Bekleriz .[signature][hline]...to ascend , you must die , you must be crucified , for our sins and our lies...goodbye...
Mesaj tarihi:
aha bende jokeri unutmuştum ya istanbulda olmadığım süre zarfında harbiden iyi hatırlattın bende millete yeri tarif ediyom adını söyleyemiyodum eywallah ya[signature][hline]Para kazanmak mı o benim işim...:D
  • 2 hafta sonra ...
Mesaj tarihi:
4 şişe nuri alçodan sonra bayıldım ben burda.[signature][hline]valandil ownz j0o!
çapkınım hovardayım,24 ayardayım.
WoW - Kelvin /Magtheridon , Xrzug /TM
Mesaj tarihi:
ve sen , beni kör kuyularda merdivensiz bıraktın.
umarsızca , o koltukta yığılmış kalmışken.
....[signature][hline]valandil ownz j0o!
çapkınım hovardayım,24 ayardayım.
WoW - Kelvin /Magtheridon , Xrzug /TM
Mesaj tarihi:
Geçenlerde Jokerdeydım geçen Cuma gunu guzel yer benım hosuma gıdıo ama o merdıvenlerı olduruyo asansore de bınemıom bı turlu :o) ....Ha bide arkası akşam uzerı cok gunes alıo[signature][hline]Apache, 05 Eylül 2005 12:20 tarihinde demiş ki:
ankara bes tepe iki tepe acıgı var atom bombası yıyebılırız
  • 2 hafta sonra ...
Mesaj tarihi:
said:
Selamon, 22 Eylül 2005 02:35 tarihinde demiş ki:
Nuri Alço iyidir. Çok koymaz, muhabbeti şenlendirmede fena değildir. Bir şişesi 25 ytldir. Joker güzeldir.

pahalıymış be..uygun fiyat demişti biri..bana uygun degilmiş..[signature][hline]Follow the Darkness...
  • 2 hafta sonra ...
Mesaj tarihi:
süper bi yer. 1 şişe nuri alço kafayı güzel yapmaya yeter. 25 ytl de ii bi fiyat bence. çünkü içimi de kolay. =)

gidilesi, görülesi bi yer..[signature][hline]Silent dance with death...
Öss nedeniyle 15.8.2005 - 18.6.2006 arası az görüşücez. Esen kalın efenim.
Penthesilea, 31 Ağustos 2005 02:23 tarihinde Dela hakkında demiş ki:
Adami cidden kaybettik, eskiden clubberdi, simdi Sabanci'nin delisi oldu
Penthesilea, 02 Eylül 2005 22:14 tarihinde demiş ki:
Oha 1.97lik kiz ya zergdir ya troll
  • Yeni Oluştur...