Bungala Mesaj tarihi: Kasım 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2005 İki dakika ciddi olmam gerekirse bence aşkın anlamı tarifsizdir.Hayat gibi...Kişi sadece kendine göre anlatabilir başkasına anlattığında veya onu dinlediğinde bir eksik olduğunu bilir... Her başlangıcın sonuna gelince her sondan sonrada bir başlangıç vardır...(mekanik arıza beynim yanmaya başladı...)Burdaki derin ama diğer başlangıcın ne zaman olacağı.... Not:Kendi kendime tartışıp kendimi yeniyorum takmayın...[signature][hline]At-Avrat-Silah-Pc-Mp3çalar-Kola... Burda bir efsaneden bir an Sorunlar matematik problemine benzer.İkisinin de cevap anahtarı vardır.Matematik için arka sayfaya,sorunlar için buraya. Nostalji için Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Kasım 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2005 said: Asteroth, 21 Kasım 2005 17:31 tarihinde demiş ki: said: Bungala, 21 Kasım 2005 16:54 tarihinde demiş ki: Aşk dediğin hormonsal bir faliyet yani kafaya takma... Bunu diyen adam , hiç aşık olmamış bir adamdır... Hiçte alakası yok. Karşındaki insana aşırı bağlanmanın,onu "çok" sevmenin tek sebebi salgıladığın hormonlar. O yüzden hormonlarımı seviyorum.. :)(onu da)[signature][hline]M"etket"oonZ Yenemezsin onları Kıyamete kadar Ezer durur seni insanlık adına... Bir tek sen mi kaldın bu dünyada? Uyansana.. Bir tek sen mi varsın bu dünyada? Defol! Defol! Defol! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Kasım 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2005 @Madcat Kendi "aşk"ını bu kadar alçak bir olgu, kimyasal bir çekim olarak görüyorsan, karşındaki kıza "Seni hormonlarımdan dolayı seviyorum" diyebiliyorsan "aşk" anlayışımızın uzaktan yakından alakası yok.[signature][hline][b]Hayatım hayatın için Hayatım ölümün için Ölümüm hayatın için Ölümüm ölümün için Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sir Mesaj tarihi: Kasım 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2005 bakınız hormonların faaliyeti seviştikten hemen sonra yavaşlıyo hatta dişi varlıktan derhal soğumanızı emrediyo. ancak siz sevgilinize hala aşıksınız o an. nerde bu hormonlar??[signature][hline]Lopeth, 25 Ekim 2005 18:14 tarihinde demiş ki: i see kız people Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bungala Mesaj tarihi: Kasım 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2005 said: sir, 21 Kasım 2005 18:06 tarihinde demiş ki: bakınız hormonların faaliyeti seviştikten hemen sonra yavaşlıyo hatta dişi varlıktan derhal soğumanızı emrediyo. ancak siz sevgilinize hala aşıksınız o an. nerde bu hormonlar?? Bi dakika biyoloji hocamı bulmam lazım 1... Boşuna tartışma yolunda gitmeyin kişiden kişiye değişir bakış açısı 2... İyi akşamlar pati 3...[signature][hline]At-Avrat-Silah-Pc-Mp3çalar-Kola... Burda bir efsaneden bir an Sorunlar matematik problemine benzer.İkisinin de cevap anahtarı vardır.Matematik için arka sayfaya,sorunlar için buraya. Nostalji için Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
utopia Mesaj tarihi: Kasım 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2005 ya sabrinacım sana noldu bilmiyorum ama boşver bunları ne demiş gripin:gelsin biri gitsin biri... hayat felsefem değilse de dikkate değer:D[signature][hline]Deli eder insanı bu dünya; Bu gece bu yıldızlar bu koku Bu tepeden tırnağa çiçek açmış ağaç... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Kasım 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2005 For every action there is a reaction . For every cause there is an effect . For every beginning there is an end . Because once faith is set in motion it can not be stopped , or can it be ? bu ozlu sozu shaguar in bir moviesinin introsunda gormustum . kendisi ulu bir counter oyuncusudur . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lilynessy Mesaj tarihi: Kasım 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2005 haydaa sizde mi yahu?? bi ara herkesin sevgilisi vardı bissürü aşk topiği açıldı şimdide ayrılık,aldatma topikler sonumuz hayırlı ola! üzüldüm sizin adınıza...[signature][hline] sunthewitch, 07 Kasım 2005 15:58 tarihinde demiş ki: resmin çok güzelmiş senden hoşlandım lilynessy benimle çıkar mısın? eğer sende benden hoşlandıysan resmim 61. sayfada istanbuldaysan bigün buluşalım isterim . Çok ciddiyim Sana beni öldürebilme gücü bahşediyorum,çünkü beni öldürmeyeceğine güveniyorum.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sabrina Mesaj tarihi: Kasım 21, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2005 Mevsimi kapattılar..[signature][hline]-Yirim ben bu aşkımı.. -İnternete resim yüklemek -by Sabrina- -Im waiting the sunrise; -Make me feel like a sinner.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Krusty Mesaj tarihi: Kasım 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2005 eheh yaz aşkıydı heralde bunlar :) fazla bile sürmüş ozaman :p[signature][hline]:0) ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lilynessy Mesaj tarihi: Kasım 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2005 cidden keşke mevsimi olsaydı avlanma mevsimi gibi:) ona göre risk alır ona göre sona hazırlanırdık:) (saka tabi)[signature][hline] sunthewitch, 07 Kasım 2005 15:58 tarihinde demiş ki: resmin çok güzelmiş senden hoşlandım lilynessy benimle çıkar mısın? eğer sende benden hoşlandıysan resmim 61. sayfada istanbuldaysan bigün buluşalım isterim . Çok ciddiyim Sana beni öldürebilme gücü bahşediyorum,çünkü beni öldürmeyeceğine güveniyorum.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sabrina Mesaj tarihi: Kasım 21, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2005 Yaz 6 ay sürmez, aşk sürer ama yazdan çabuk gelir geçermiş.[signature][hline]-Yirim ben bu aşkımı.. -İnternete resim yüklemek -by Sabrina- -Im waiting the sunrise; -Make me feel like a sinner.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeLDoM Mesaj tarihi: Kasım 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2005 sabrina ben bu topiin üstüne anca şunu derim: kendim için başlayıp bitmemesini istiorum ilişkilerimin .. ama ne oluo biliomusun hep bi öncekini 2 3 4 öncekini düşünüorum kıyaslıorum bişi çıkıo beklediğimden deeişik çıkıo bitio yani bunların hiçbiri aşkla başlamıo uzun dsüredir belki ondan ben hayatımda 2 kere aşık oldum ikiside 3 4 sene sürdü demek ki aşık olmak yani sanki soukta kalmış gibi tiremek onu görünce ki üstüne titrerdim biri gençliğimin salaklıından dieride askerdeki stress den dolayı bitti kendi suçum altında arıcaım bişi yok pırlanta gibi iki ilişki yaşadım ama senin topiinde olduu gibi başladıı gibi bitio herşey gibi keşke bitmese saygı sevgi mutluluk hep sürse keşke ah keşke[signature][hline]Etraf Lesh kokuo Sen ne Gonusuon!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asgard Mesaj tarihi: Kasım 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2005 mutlulugun kısa süreni kıymetlidir gibi aptal bir laf edicem izin verirseniz:) p.s sacma bir sey ama dayanamadım yazdım:) [signature][hline]For Ancelot The ancient cross of war For the holy town of gods Gloria, gloria perpetua İn this dawn of victory... Asgard the wiz Asgard the gotik:) [Bu mesaj Asgard tarafından 21 Kasım 2005 19:52 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oZeNc Mesaj tarihi: Kasım 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2005 eet bnce de aptal bi laf..sacma geldi bna sahsen..[signature][hline]"ölene kadar" diye söz verilmi$tir ama "ölüm yolunda" ba$ka tercihler belirmi$tir.. ------------------------------------------- meLtem says: bak istersen sendn özür dilesin meLtem says: bn eşeim desin?;) ...ÕzeN¢... says: i iiih... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lilynessy Mesaj tarihi: Kasım 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2005 bu arada sabrina da baya bi güzelmiş laf aramızda:)[signature][hline] sunthewitch, 07 Kasım 2005 15:58 tarihinde demiş ki: resmin çok güzelmiş senden hoşlandım lilynessy benimle çıkar mısın? eğer sende benden hoşlandıysan resmim 61. sayfada istanbuldaysan bigün buluşalım isterim . Çok ciddiyim Sana beni öldürebilme gücü bahşediyorum,çünkü beni öldürmeyeceğine güveniyorum.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeLDoM Mesaj tarihi: Kasım 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2005 lol diorum[signature][hline]Etraf Lesh kokuo Sen ne Gonusuon!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asgard Mesaj tarihi: Kasım 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2005 said: lilynessy, 21 Kasım 2005 19:55 tarihinde demiş ki: bu arada sabrina da baya bi güzelmiş laf aramızda:) sabrina bnm pati/garbıc hede hodo kardesim :-o[signature][hline]For Ancelot The ancient cross of war For the holy town of gods Gloria, gloria perpetua İn this dawn of victory... Asgard the wiz Asgard the gotik:) [Bu mesaj Asgard tarafından 21 Kasım 2005 20:04 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Kasım 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2005 said: Asteroth, 21 Kasım 2005 18:04 tarihinde demiş ki: @Madcat Kendi "aşk"ını bu kadar alçak bir olgu, kimyasal bir çekim olarak görüyorsan, karşındaki kıza "Seni hormonlarımdan dolayı seviyorum" diyebiliyorsan "aşk" anlayışımızın uzaktan yakından alakası yok. Bir insan nasıl sevdiği için herşeyi yapması başkaları için alçak bir olgu gelmiyorsa, benim sevgimin nedeninin sevgilime karşı yüksek dozda salgıladığım hormon olmasının hiç bir zararı yok... Ayrıca benim kastettiğim ilk görüşte aşk hormonuydu. Zamanla aşka dönüşen hormon değil.[signature][hline]M"etket"oonZ Yenemezsin onları Kıyamete kadar Ezer durur seni insanlık adına... Bir tek sen mi kaldın bu dünyada? Uyansana.. Bir tek sen mi varsın bu dünyada? Defol! Defol! Defol! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Kasım 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2005 karşılıklı aşk bir süre sonra kendini karşılıklı sevgi ve saygıya bırakır bu yüzden malesef.[signature][hline]RamsesII, 26 Eylül 2005 14:20 tarihinde demiş ki: bazı travestilere hasta oluyorum,çok güzel ve sexi oluyorlar... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Kasım 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2005 Fazla bağlanmayın... Yani aşık olmak güzeldir ama moralinizi bozmaya değmez bence Biri gitti kaldı 2,999,999,999 tane opsiyon... Seç istediini:P (Tamam biliyorum abarttım:P)[signature][hline]beybin, 02 Kasım 2005 20:51 tarihinde demiş ki: hep dedim dinsizlikte bir din olmalı. sir, 06 Kasım 2005 23:15 tarihinde demiş ki: "allahın sopası yok" lafı cuk oturuyo ama kafiriz be abi lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sabrina Mesaj tarihi: Kasım 21, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2005 2,999,999,999 kere daha mı ağlicaz. eksik 9 koymuşum lol.. [signature][hline]-Yirim ben bu aşkımı.. -İnternete resim yüklemek -by Sabrina- -Im waiting the sunrise; -Make me feel like a sinner.. [Bu mesaj Sabrina tarafından 21 Kasım 2005 21:08 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
khalad Mesaj tarihi: Kasım 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2005 bende bu soruları düşünüyorum sürekli kafamda o yüzden hayatımdaki kimseye daha önce seni seviyorum diyemedim.gerçekten sevsemde bu lafı söyledikten sonra ayrılıp onu bir başkasınada söyleyince bence bu çok değerli bir söz ve hayatım boyunca yanımda olucak kişiye saklamayı tercih ediyorum ben...[signature][hline] _Kusuk_ Aut disce aut discede. İçimdeki Sarı Kapaktan İlham Alıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sabrina Mesaj tarihi: Kasım 21, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2005 İşte sorun bu, o kişiyi buldum diosun ama aslında olmuo öle.[signature][hline]-Yirim ben bu aşkımı.. -İnternete resim yüklemek -by Sabrina- -Im waiting the sunrise; -Make me feel like a sinner.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wanderer Mesaj tarihi: Kasım 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2005 ask yerini sevgiyi birakir bi sure sonra. bunda kotu bir sey yok ki. ilk gunku gibi asik olmayi beklemeyin omrun sonuna kadar, anlamsiz birsey boyle bir beklenti icinde olmak. hem sevginin nesi kotu ki :)[signature][hline]hold the line does anybody want to take it anymore? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar