Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

[CS] CD-KEY istemeyen serverlar

EagleEye

Öne çıkan mesajlar

said:
Larethian, 23 July 2003 21:32 tarihinde demiş ki:
Bu sunucuları için şikayette bulunacağım. Orjinal cd key kullanmadıkları için .
Snn'e yapılan büyük haksızlık eğer onlar kapandıysa bunlarda kapanır... Hoşunuza gitsin gitmesin[hline]Her şey daha iyi bir Online Gaming için...

aferin sana kralsın[hline]mix edebiyat & oyun sitesi
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Snn'e yapılan büyük haksızlık eğer onlar kapandıysa bunlarda kapanır... Hoşunuza gitsin gitmesin[hline]Her şey daha iyi bir Online Gaming için...

buyrun size snn yalakası.. snn süper bi yer ya sanki.. sen sanane'ye kesin es en en diyosundur artissinizya hepiniz..[hline]Be$ikta$ - 02-03 Türkiye Süper Lig Şampiyonu

Sosyal ağlarda paylaş

said:
Mumu, 24 July 2003 14:02 tarihinde demiş ki:
said:

buyrun size snn yalakası.. snn süper bi yer ya sanki.. sen sanane'ye kesin es en en diyosundur artissinizya hepiniz..[hline]Be$ikta$ - 02-03 Türkiye Süper Lig Şampiyonu

Saçmalamak için iyi bir yer değil burası

Ayrıca snn yalakası falan değilim oradan bir kere dahi oynamış bir insan değilim üyeliğim dahi yoktur.

Son gülen iyi güler.[hline]Her şey daha iyi bir Online Gaming için...
Sosyal ağlarda paylaş

Ah be kartalım ah be gözüm hala counter mı oynuyorsun daha ne kadar ustalaşıcaksın seni tanıdığımdada cs oynuyorsun adam oldun üni ye girdin hala cs oynuyorsun tabi alıştırdın bizi illet iffetsiz moktan bir oyuna zar zor bıraktık. Bu oyuna beni alıştırdın ya seni asla affetmiicem :)
cable alırsam söz yanına gelicem mage i tekrar kurucaz.
Sosyal ağlarda paylaş

bu konuyu buraya yazmamdaki amac belki yetkili biri gelirde tamam biz zaten orjinal cd keye geçicez gibi bir açıklama yapar diye bekliyordum ama malesef . ayrıca ben mahkemeye vermiyeceğim gerekli mercilere illegal bir iş yapıldığını belirteceğim gereken yapılır yada yapılmaz orası onlara kalmış...[hline]Her şey daha iyi bir Online Gaming için...
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Larethian, 24 July 2003 18:58 tarihinde demiş ki:
bu konuyu buraya yazmamdaki amac belki yetkili biri gelirde tamam biz zaten orjinal cd keye geçicez gibi bir açıklama yapar diye bekliyordum ama malesef . ayrıca ben mahkemeye vermiyeceğim gerekli mercilere illegal bir iş yapıldığını belirteceğim gereken yapılır yada yapılmaz orası onlara kalmış...[hline]Her şey daha iyi bir Online Gaming için...

waoooww illegal iş yapmayalım gençler
imzanı değiştir istersen[hline]mix edebiyat & oyun sitesi
Sosyal ağlarda paylaş

Ahaha çok komiksin diyorum sadece
Sylveria nın baş adminlerinden biriyim CS de
ayrıca www.mix.gen.tr nin oyun sunucularının sahibiyim..
Kimi yalayayım ki?

Sabretmesini öğrenmen lazım
Crackli server açmak benim çok hoşuma mı gidiyor sanırsın..
Sanane de patladı ben de sevinmedim sanane nin patmasına
ama sen gelmiş SANANE PATLADI HEPİNİZ PATLAYIN ŞUNU YAPACMA HEDE HÖDÖ diyorsun ki bu imzanla tamamen çelişkili bir söyleyiş şekli. Ondan sil dedim

Konuşmadan önce düşün biraz DÜŞÜN![hline]mix edebiyat & oyun sitesi
Sosyal ağlarda paylaş

heryer won olursa sonuçları düşünelim,
1-türkiye'de onlinegaming büyük ölçüde ölür çünkü herkesin orijinal oyun alcak eko.si yok.
2- cenaze cuma namazından sonra topraga verilcek

sen daha devam et[hline]a.k.a LaResistance!

Let me ask you one question
Is your money that good
Will it buy you forgivness
Do you think that it could
I think you will find
When your death takes its toll
All the money you made
Will never buy back your soul
Sosyal ağlarda paylaş

prawler illegal olan bir şeyin neresi iyidir onu bana söylermisin herşey yasal oldukça bu online gaming de dahil daha iyi olacaktır yasalar bunun için yapılmıştır. Ayrıca ekonomiye gelince sanmıyorumki zevk için oynadıkları bir oyun için 20 - 30 milyon gibi bir para verip cd alamazlar.[hline]Her şey daha iyi bir Online Gaming için...
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Larethian, 25 July 2003 17:31 tarihinde demiş ki:
prawler illegal olan bir şeyin neresi iyidir onu bana söylermisin herşey yasal oldukça bu online gaming de dahil daha iyi olacaktır yasalar bunun için yapılmıştır. Ayrıca ekonomiye gelince sanmıyorumki zevk için oynadıkları bir oyun için 20 - 30 milyon gibi bir para verip cd alamazlar.[hline]Her şey daha iyi bir Online Gaming için...

iyi demiyorum zaten sabretmek gerek diyorum
esen elektronik çok kötü yaptı
ama sen gidip şu crackli server açtı dersen daha büyük yanlışa düşersin[hline]mix edebiyat & oyun sitesi
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...