EagleEye Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2003 Bildiklerizi yazarmısınız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Prawler Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2003 cs1.sylveria.org cs2.sylveria.org[hline]mix edebiyat & oyun sitesi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Loras Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2003 cs1.csmaniacs.net cs2.csmaniacs.net Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Larethian Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2003 Bu sunucuları için şikayette bulunacağım. Orjinal cd key kullanmadıkları için . Snn'e yapılan büyük haksızlık eğer onlar kapandıysa bunlarda kapanır... Hoşunuza gitsin gitmesin[hline]Her şey daha iyi bir Online Gaming için... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Prawler Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2003 said: Larethian, 23 July 2003 21:32 tarihinde demiş ki: Bu sunucuları için şikayette bulunacağım. Orjinal cd key kullanmadıkları için . Snn'e yapılan büyük haksızlık eğer onlar kapandıysa bunlarda kapanır... Hoşunuza gitsin gitmesin[hline]Her şey daha iyi bir Online Gaming için... aferin sana kralsın[hline]mix edebiyat & oyun sitesi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mumu Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2003 said: Larethian, 23 July 2003 21:32 tarihinde demiş ki: Bu sunucuları için şikayette bulunacağım. Orjinal cd key kullanmadıkları için . Snn'e yapılan büyük haksızlık eğer onlar kapandıysa bunlarda kapanır... Hoşunuza gitsin gitmesin[hline]Her şey daha iyi bir Online Gaming için... buyrun size snn yalakası.. snn süper bi yer ya sanki.. sen sanane'ye kesin es en en diyosundur artissinizya hepiniz..[hline]Be$ikta$ - 02-03 Türkiye Süper Lig Şampiyonu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Head Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2003 murat kes fdgdgfbgn[hline]valandil ownz j0o! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Larethian Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2003 said: Mumu, 24 July 2003 14:02 tarihinde demiş ki: said: Larethian, 23 July 2003 21:32 tarihinde demiş ki: Bu sunucuları için şikayette bulunacağım. Orjinal cd key kullanmadıkları için . Snn'e yapılan büyük haksızlık eğer onlar kapandıysa bunlarda kapanır... Hoşunuza gitsin gitmesin[hline]Her şey daha iyi bir Online Gaming için... buyrun size snn yalakası.. snn süper bi yer ya sanki.. sen sanane'ye kesin es en en diyosundur artissinizya hepiniz..[hline]Be$ikta$ - 02-03 Türkiye Süper Lig Şampiyonu Saçmalamak için iyi bir yer değil burası Ayrıca snn yalakası falan değilim oradan bir kere dahi oynamış bir insan değilim üyeliğim dahi yoktur. Son gülen iyi güler.[hline]Her şey daha iyi bir Online Gaming için... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Prawler Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2003 lütfen mahkemeye verme serverları Mantığa bak ya[hline]mix edebiyat & oyun sitesi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2003 et hoca o zaman lol madem yapıcaksın yap niye burada söylüyorsun ki demek ki amacın başka[hline]Emaleth, 23 July 2003 10:09 tarihinde demiş ki: ama ne yazık ki kuralsız bulamadığınız gözlemleniyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2003 Ah be kartalım ah be gözüm hala counter mı oynuyorsun daha ne kadar ustalaşıcaksın seni tanıdığımdada cs oynuyorsun adam oldun üni ye girdin hala cs oynuyorsun tabi alıştırdın bizi illet iffetsiz moktan bir oyuna zar zor bıraktık. Bu oyuna beni alıştırdın ya seni asla affetmiicem :) cable alırsam söz yanına gelicem mage i tekrar kurucaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EagleEye Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2003 bende oynayamıyorumki fps 10 ping 400 haftaya fps 99 olacka 2 ay sonrada kablo alıcam pnig düzelecek o zaman oynarız sende boşsun zaten bu yıl ehu bu arada kolayoyun serverlarıda cd key istemiyormuş cs1.kolayoyun.com dan 5 e kadar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Loras Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2003 Hakimlere daha çok iş çıkarıyorsunuz. :P[hline]Follower Of Cyric,Prince Of Lies Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Larethian Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2003 bu konuyu buraya yazmamdaki amac belki yetkili biri gelirde tamam biz zaten orjinal cd keye geçicez gibi bir açıklama yapar diye bekliyordum ama malesef . ayrıca ben mahkemeye vermiyeceğim gerekli mercilere illegal bir iş yapıldığını belirteceğim gereken yapılır yada yapılmaz orası onlara kalmış...[hline]Her şey daha iyi bir Online Gaming için... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Prawler Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2003 said: Larethian, 24 July 2003 18:58 tarihinde demiş ki: bu konuyu buraya yazmamdaki amac belki yetkili biri gelirde tamam biz zaten orjinal cd keye geçicez gibi bir açıklama yapar diye bekliyordum ama malesef . ayrıca ben mahkemeye vermiyeceğim gerekli mercilere illegal bir iş yapıldığını belirteceğim gereken yapılır yada yapılmaz orası onlara kalmış...[hline]Her şey daha iyi bir Online Gaming için... waoooww illegal iş yapmayalım gençler imzanı değiştir istersen[hline]mix edebiyat & oyun sitesi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Larethian Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2003 İmzamı neden değiştireyim? bu arada adı geçen sunucular ile aranda cinsel bir ilişki war sanırım bu kadar çok yaladığına göre onları Pawler... Ayrıca yetkili kişiler gelip yazı yazsın sen susarsın umarım ...[hline]Her şey daha iyi bir Online Gaming için... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Prawler Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2003 Ahaha çok komiksin diyorum sadece Sylveria nın baş adminlerinden biriyim CS de ayrıca www.mix.gen.tr nin oyun sunucularının sahibiyim.. Kimi yalayayım ki? Sabretmesini öğrenmen lazım Crackli server açmak benim çok hoşuma mı gidiyor sanırsın.. Sanane de patladı ben de sevinmedim sanane nin patmasına ama sen gelmiş SANANE PATLADI HEPİNİZ PATLAYIN ŞUNU YAPACMA HEDE HÖDÖ diyorsun ki bu imzanla tamamen çelişkili bir söyleyiş şekli. Ondan sil dedim Konuşmadan önce düşün biraz DÜŞÜN![hline]mix edebiyat & oyun sitesi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Legendary- Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2003 heryer won olursa sonuçları düşünelim, 1-türkiye'de onlinegaming büyük ölçüde ölür çünkü herkesin orijinal oyun alcak eko.si yok. 2- cenaze cuma namazından sonra topraga verilcek sen daha devam et[hline]a.k.a LaResistance! Let me ask you one question Is your money that good Will it buy you forgivness Do you think that it could I think you will find When your death takes its toll All the money you made Will never buy back your soul Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RaistlinMajere Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2003 said: Larethian, 24 July 2003 14:48 tarihinde demiş ki: Son gülen iyi güler. ahahaha süper ya devam et devam et[hline]Head, 25 July 2003 12:45 tarihinde demiş ki: valla en çok kutluyoruz arkadaşı [b]KoC Icq Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
see Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2003 Balantın iyise GameSpy Arcede di yükle ve orda takıl yabancıları ezme fırsatında dogar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Larethian Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2003 prawler illegal olan bir şeyin neresi iyidir onu bana söylermisin herşey yasal oldukça bu online gaming de dahil daha iyi olacaktır yasalar bunun için yapılmıştır. Ayrıca ekonomiye gelince sanmıyorumki zevk için oynadıkları bir oyun için 20 - 30 milyon gibi bir para verip cd alamazlar.[hline]Her şey daha iyi bir Online Gaming için... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Prawler Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2003 said: Larethian, 25 July 2003 17:31 tarihinde demiş ki: prawler illegal olan bir şeyin neresi iyidir onu bana söylermisin herşey yasal oldukça bu online gaming de dahil daha iyi olacaktır yasalar bunun için yapılmıştır. Ayrıca ekonomiye gelince sanmıyorumki zevk için oynadıkları bir oyun için 20 - 30 milyon gibi bir para verip cd alamazlar.[hline]Her şey daha iyi bir Online Gaming için... iyi demiyorum zaten sabretmek gerek diyorum esen elektronik çok kötü yaptı ama sen gidip şu crackli server açtı dersen daha büyük yanlışa düşersin[hline]mix edebiyat & oyun sitesi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Larethian Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2003 yasal bir iş yapıyorum ve bunu yanlış tarafını görmüyorum . Siz yasal olmayan bir işte haklı tarafarayarak asıl yalnışa düşüyorsunuz .[hline]Her şey daha iyi bir Online Gaming için... TR-Game Owner [Bu mesaj Larethian tarafından 25 July 2003 18:55 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2003 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2003 havlayan köpek ısırmaz[hline]Grandmaster Hamburger www.dynamick.net Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dopaq Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2003 Kolayoyunda gitti. Yavash yavash tum serverler Orjinal CD-Key isteyecek, malesef :( Ayrica Letherianmidir nedir, o arkadas SNN olayini ogrenip oyle gelip konussun. Konu hakkinda pek bilgisi yok galiba :)[hline]Web: dopaq.com ICQ UIN: 92726079]92726079 E-Mail: [email protected] Para Makineleri: AutoClix | Degoo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar