blackwinds Mesaj tarihi: Kasım 19, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 19, 2005 adam dedesine katliyorum +1 dedi allah rahmet eglesin :)
Marl0_on Mesaj tarihi: Kasım 19, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 19, 2005 said: blackwinds, 20 Kasım 2005 01:32 tarihinde demiş ki: Sakin acele etme gözler üstünde susacagina burda bagir :) bunun yerine bekle 15 gun elimden geleni yapiyim adam takmiş sana kafayi gormus gozu ile :) 15 gun ? peki...[signature][hline]o_0 _________________________ Gorillaz
korix Mesaj tarihi: Kasım 19, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 19, 2005 :) ya gordugu ne gold bar yemınle dupe degıl o gold barı aldıgım adam 45 yasında bır kafecı ve raıne verende benım
HolyDreams Mesaj tarihi: Kasım 19, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 19, 2005 hıhım doğru diyorsun aslinda... Kusurabakma ama bu forumda olman çok güsel birşey.. ama diğer GM lerden farkin yok..
RAINHARD Mesaj tarihi: Kasım 19, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Kasım 19, 2005 zaten sırf bu yuzden buralara yazıorum derdım anlaşılsın dıe eger adalet yerını bulursa senın adına güzel olucak en çok
Marl0_on Mesaj tarihi: Kasım 19, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 19, 2005 yine bekleriz xD ajhzugya[signature][hline]o_0 _________________________ Gorillaz
KILIC Mesaj tarihi: Kasım 19, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 19, 2005 Tanimam Etmem.. Ama ßirsey Yapabilseydi Yapardi Die dusunuyorum.. ßu Arada GM ler konusunda.. Bilmiyorum Artik.. Az Once Tum Silinen İtemlerimden Sonra.. Tum CLanın Birleserek.. Bana YAptigi İTemler Calindii.. Nasil Calindii ? Orası MEechul.. Sifreyi Birisinin Bulmasi İhtimali % 0 DC oldum.. Askıda Kaldı Char.. Ok ledim Duşmesi İcin Duşmedi.. Eger Dusseydi.. Kurtarabilicektim Demekki.. Suan Girdim.. Kocaman 0.. ßen ßoyle Oyunun....[signature][hline]Nick : KLC | Lydion LvL : 5x Job : Gecici Bir Sure Icin Archer Server : Cypher - EL MORAD Np : Olanı HeaVeN e Hediye Ettik ßugun.. Clan : UNNAMED
korix Mesaj tarihi: Kasım 19, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 19, 2005 ya kesın biff fenerli :D black_white besıktas gordumu dayanamıyor
RAINHARD Mesaj tarihi: Kasım 19, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Kasım 19, 2005 bir daha normali kapatırsam ..... benım yuzumden 2 kişi daha ban yedı kendıme deıl onlara üzülüorum. destegınızı görmek güzeldı teşekkurler
RAINHARD Mesaj tarihi: Kasım 19, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Kasım 19, 2005 said: Marl0_on, 20 Kasım 2005 01:36 tarihinde demiş ki: yine bekleriz xD ajhzugya ben süreklı okurdum zaten forumu genel kultur olsun dıe saol gelırım gene tabıkı
korix Mesaj tarihi: Kasım 19, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 19, 2005 ule ayıpsın be senın için ban deıl adslyı bırakırım canın saolsun ama gold barı verende bendım ule sana:D
Jabba Mesaj tarihi: Kasım 20, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 20, 2005 Bu Türk GMler cidden çok başarısız ve acınıcak durumdalar.Umarım def ederler bu işi yapıcak kapasite görmüyorum onlarda ben.[signature][hline]Jabba ICQ:66198646 Sıfatlar ve ünvanlar gelip geçici şeylerdir!..
eXe Mesaj tarihi: Kasım 20, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 20, 2005 Ben adamın GM OLDUGUNU NEREDEN ANLAYACAGIM ? Diez de bir tane GM nicki bilmiyordum taki Dune kadar Sacma sapan konusuluyor.GM E CEVAP VERMEDIN DIE BANLADIM.BU NEDİR YA !!![signature][hline]seT By eXe
RuneLaFey Mesaj tarihi: Kasım 20, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 20, 2005 Burasi KO GM'in dedigi olur ....[signature][hline]Class:Mage Level:62>61 Clan:KittiesT_T Np:45k+ Our evil is inherited from our innocence
korix Mesaj tarihi: Kasım 20, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 20, 2005 ogun sadece 1 kısı banlanmadı 4 kısı gıttı clandan keyfıı ban anlıycanız
JoNyBLaCk Mesaj tarihi: Kasım 20, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 20, 2005 keşke benim charıda açsalar :S[signature][hline]Nick : Khrull Class : Assasin Level : 6x Nation: Karus Server : Diez Np : 10xxx BANNED :( JoNyBLaCks 6x Mage _TikiTo_ [Playing]
korix Mesaj tarihi: Kasım 20, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 20, 2005 eger haklıysan hakkını ara derım bize biifin keyfıyetıne geldık dene bence hak verılmez alınır
Metakuso Mesaj tarihi: Kasım 20, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 20, 2005 biff işten atıldı. (di mi?)[signature][hline]Kısalttım :D
lupin Mesaj tarihi: Kasım 20, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 20, 2005 vay be black helal olsun falla normal muhabbet bile ediorsun insanlarla valla helal olsun ne diim ... bazen birileri üst mevkilere gelince biraz havalanırlarda .. böle cvp vermen beni etkiledi galiba aglıcam murtaza bi pecete ver plsss :D[signature][hline]Nick:Kicken LvL:4x Server:Ares Job:Archery Clan:--- Nation:Human Nick:UltraslanTr LvL:5x Server:Beramus Job:Paper Clan:MASSACRE_ Nation:Human
KaKsi Mesaj tarihi: Kasım 20, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 20, 2005 Kaçmak kaçmamak sorun değilde, şöyle bir şeyi söyliyim... Alt tarafta geneli pm yi ve shout u blockladığınız zaman kapalı görünüyor. Fakat, teleporttan geçince, yada sellect char yapıp oyuna girince, açıkmış gibi görünüyorlar ama, kapalı oluyorlar yine... Bunu defalarca yaşadım. Arkadaşıma PM penceresi açıp bişiler yazıyorum, cevap vermiyor. Sonra party den sana yazdıklarım gelmedimi diyorum. PM block'lu diyor. Buna benzer şekillerde bazı arkadaşlarım bana PM, atıyor. Ama benim PM blocklu, onlara "this user blocked privated messages" mesajı gideceğine, yada ben yaptığımda bana geleceğine, hiç bir uyarı mesajı gelmiyor. Bunlar çok yaşanırken, tut ki GM sana PM atmış. Yada genelden yazmış, hadi bakalım çık işin içinden....[signature][hline]Alterac & Oriole
zebby Mesaj tarihi: Kasım 20, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 20, 2005 [Bu mesaj KaKsi tarafından 20 Kasım 2005 12:08 tarihinde değiştirilmiştir]
CaptainCyClone Mesaj tarihi: Kasım 20, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 20, 2005 said: blackwinds, 20 Kasım 2005 01:29 tarihinde demiş ki: Bence tepsi biraz soğusun ondan sonra tutalim sicakken tutmayalim elimiz yanmasin rahmetli dedem hep derdi acele yok [Bu mesaj blackwinds tarafından 20 Kasım 2005 01:29 tarihinde değiştirilmiştir] haklı,zaman herşeyin ilacı:D (o tepsi insallah 1 senede soğumaz:D)[signature][hline]server:ares nick:CYCLOME aşiret:RunningAmoks np:bunu söylersem seni öldürmek zorunda kalırım:D
Aware3___ Mesaj tarihi: Kasım 20, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 20, 2005 tepsi +8 glacier damage 64 tut tut yanmaz elin :D ^^
darklander Mesaj tarihi: Kasım 20, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 20, 2005 Bu oyuna malezya serverinda baslayip buralarda devam ettim Usko da da 1 sene olmustur heralde neyse asil sasirdigim seyi soyluyorum. O zamandan bu zamana ilk kez bi gm cevabi goruyorum. Cok charim soyuldu cok charim hacklendi premium alip mesaj attim 3 ayda anca geri alabildim mesela dolayisiyla bende gm lerle ugrasmaktan vazgectim. Sonucta oyun bu napalim. Son bisey ne kadar kasarsaniz kasin ama kesinlikle lvl 65 ve ustu olmayin herkezin gozune batar ban yersiniz. Milletteki +8/15 itemlar kimseye sorun olmaz sizdekiler premium almadiginiz ilk gun kaybolur. Su anda beramusa ares cyper a bakin kac kiside +8 shard raptor shell var. Bunlar legit itemsa bende bisey bilmiyorum bu oyunla ilgili
Öne çıkan mesajlar