ennis Mesaj tarihi: Kasım 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2005 dershanenin 1. ayı doldu bizim sınıfa bi kız gelmişti 2 hafta önce ben pek ilgilenmiyordum açıkçası sınıftada genelde orta bolumdeki sırada otururum boyle 2 tarafada hakim olayım diye ( ne demekse bu) neyse bir gün dersteyiz tarih dersi galiba tarih hocamız çok kafa bi bayan durmadan espri fln yapar bende karşılık veririm oyle güleriz fln bu olaylar olurken kızla bi kaç kez göz göze geldim yani sadece bu kadar bire bir bi konuşmamız bile olmadı .. o dersten sonra kız yanındaki arkadaşına benden bahsederek "işte bana bakıp duruyo benden hoşlanıyo galiba" demiş sınıftaki diğer kızlarda yanıma gelip durumu anlattı bana kantindeyken o'nun gitmesini bekledim gittikten sonra kız arkadaşlarından durumu bana anlatmalırını istedim yani nedir ne değildir yanlış anlaşılma olmasın amacıyla yani onlarda fazla bişey bilmediklerini sadece dersten sonra soylediği sözleri tekrarladılar bende dedim ne alaka yani özellikle ona bi ilgi filan bişey gostermedim sınıfta nasıl boyle bi sonuca varmış dedim o kızlarda demekki o sana karşı bişiler hissediyo ki boyle bi şey surmuş ortaya dediler bende merak ettim telefon numarasını istedim (saat 2 civarıydı) saat 4 gibi bi msj çektim kıza hani yoklamak amacıyla bu sıralar filan ciddiye almıyorum işi ama işte dedim bazı şeyleri çok belli ettim sanırım faln filn boyle bi msj attım o gün bi cvp gelmedi ertesi gün bi msj daha attım yani dedim en azından ne düşündüğünü soylesen?.. ondan sonra oda bana msj attı sanırım yanlış anlaşılma oldu ben sadece bana baktığını farkettim kızlara bunu soyledim .. şu anda bi ilişki yaşamak istemiyorum yanlış anlama istemediğimden değil .. bende bunun ardından bi msj daha attım işte şu an yerin dibine girdim o dershanedeki kızlar gaz verdi pardon ya filan dedim sonra ondan bi msj daha geldi ya önemli değil olur boyle şeyler o kızla gcklık olsun diye oyle soylemişlerdir .. neyse salı günü dershanede goruşuruz kendine iyi bak ... son msj bu ama ben açıklayamıyacağım duygular içindeyim bi yandan diyorum lan salak herif kendi kendine gelin güvey oluyosun bi yandan ya neden olmasın şu an ona sevgimi verebilirim filan çok kötü bir durumdayım yarı yarıya reddedildim yani şimdi salı günü gelicek ben dershaneye gidicem göz göze gelicem kötü olucam ne yapıcam bilmiyorum yardım lazım çok kötüyüm ağlamak üzereyim desem yeridir ........... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Kasım 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2005 Daha bir kere konusmadan böyle birsey yaparsan tabiki böyle teper be güzelim. Neyse sen takma kafana bu vesileyle tanismis oldunuz, muhabbeti ilerlet artik üstüne düsmeden : )[signature][hline]WoW EU - Magtheridon Penthesilea, Night Elf Priestess, proud member of Pain Train Emilo, Gnome Warrior Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Kasım 21, 2005 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2005 Bozma moralini rahat ol takma. Gerek yok, böyle durumlar pek çok kişinin başına gelir. Sen kafaya takıp dert ettikçe ve dışarı öyle izlenim verdikçe asıl kötüye gider. Hem bak kız açık kapı bile bırakmış. Oluruna bırak geçer gider. Git paşa paşa gir derslerine, muhabbet et. :)[signature][hline]* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ennis Mesaj tarihi: Kasım 21, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2005 ya ben boyle şeyleri çok kafama takıyorum . kafamda büyütüyorum resmen ama bir yandan da bağlanıyorum hemen daha kızı adam akıllı tanımıyorum bile ama içimde ona karşı bi his oluştu anlayamıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yigito2005 Mesaj tarihi: Kasım 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2005 abi olmaz bişi yaa rahat oll yaa sadece bi yanlş anlama[signature][hline]öyle yürekten seviyorsan aklı başından atacaksın..kimi yanında arıyorsan önce içinde bulacaksın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zaidral Mesaj tarihi: Kasım 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2005 kız muhtemelen hoşlanmış ama emin değil. zamanla tanışıklığın artar, koluna takarsın inşallah. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Kasım 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2005 koluna takarsın inşallah lol. çanta gibin tak[signature][hline]Verecek ışığı olmayan, karanlığı sever... Guild Wars Türkiye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yigito2005 Mesaj tarihi: Kasım 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2005 afiyet ossun demeyi unuttum başlık ne öle yaaa[signature][hline]öyle yürekten seviyorsan aklı başından atacaksın..kimi yanında arıyorsan önce içinde bulacaksın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ennis Mesaj tarihi: Kasım 21, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2005 şimdi ben biliyorum derse girince gereksiz bi rahatsızlık duyucam zaten ondan önce arkadaşlar filan bi güzel dalgalarını geçicekler (bi kaç kişi biliyoda yemin ettirdim başkalarına soylememeleri için) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Otraju Mesaj tarihi: Kasım 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2005 bncede,, kız hoşlanmasa zaten direk terslerdi.... açık kapı bırakmış.. sen muabbeti ilerlet.. herşey olacağına varır....[signature][hline]''Love is the dance of eternity'' Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Otraju Mesaj tarihi: Kasım 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2005 sen takma onları bnce hocam... bnce olur yakında bu iş :)[signature][hline]''Love is the dance of eternity'' Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ennis Mesaj tarihi: Kasım 21, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2005 şimdi ben ne yapayım yani tenefuste yanına gidip olayı konuşup özürdileyimmi yada bırakayım da onun gelmesini bekliyeyim anlamam bu işlerden işte öküzüm.! hiç bişey olmamış gibide davranmak ters geliyo bi tiyo veren yokmu ? [ [Bu mesaj ennis tarafından 21 Kasım 2005 02:49 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ennis Mesaj tarihi: Kasım 21, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2005 ne yapmalıyım? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eamer Mesaj tarihi: Kasım 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2005 tenefüste git yanına hoşlanıyorsan hoşlanıyorum de hoşlanmıyorsan sana mı bakacam ben zaten sümüklü de.[signature][hline]The Dark Side of the Force is a pathway to many abilities some consider to be unnatural Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Kasım 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2005 Kendi mantığını kuramamışsın ki yani ne bu böyle bir kız bana böyle gelse hiç düşünmeden geri çeviririm . Merhaba ben kunteper , senden hoşlanıyorum , nasıl fikir ? Demekten pek bir farkı yok senin yaptığının kusura bakma . Ayrıca yurttan sesler korosu gibi yazmışsın virgül yok okuyup anlayana kadar canım çıktı .[signature][hline]gg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoubleW Mesaj tarihi: Kasım 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2005 Hiç takma kafana salla.özür dilicek bi durum da yok ortada.bak keyfine yaşa hayatını.Gelicekse o gelsin sana kız mı yok:P[signature][hline]Mephistoooo STyle>>>>Querezma mephistoooo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Kasım 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2005 said: ennis, 21 Kasım 2005 02:26 tarihinde demiş ki: şimdi ben ne yapayım yani tenefuste yanına gidip olayı konuşup özürdileyimmi yada bırakayım da onun gelmesini bekliyeyim anlamam bu işlerden işte öküzüm.! hiç bişey olmamış gibide davranmak ters geliyo bi tiyo veren yokmu ? [ [Bu mesaj ennis tarafından 21 Kasım 2005 02:49 tarihinde değiştirilmiştir] Bi sal abi, arkadas gibi yaklas iste, görünce gülümse selamla, yeri gelince konus ama o olayi acma kesinlikle.[signature][hline]WoW EU - Magtheridon Penthesilea, Night Elf Priestess, proud member of Pain Train Emilo, Gnome Warrior Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LoskobordoS Mesaj tarihi: Kasım 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2005 Banada Ole Bişi Olsa Kızla Yuz Yuze Gelemezdim Ama Bir Sure Sora Alısırım[signature][hline]GaSoLiNa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Shagrath Mesaj tarihi: Kasım 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2005 olur boyle seyler takma kafana =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Kasım 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2005 bi kızın üstüne atlamadığın kalmış:D Önce bi muhabbet etseydin yani... Ne biliyosun belki çok gıcık biri? Sırf görünüme bakmamak lazım Hiçbişiy olmamış gibi git dersaneye, hatta öylesine muhabbete gir, konu önemli değil yani istediğin konudan konuş... Muhabbeti ilerletip yakınlaşırsan belki kabul eder [signature][hline]beybin, 02 Kasım 2005 20:51 tarihinde demiş ki: hep dedim dinsizlikte bir din olmalı. sir, 06 Kasım 2005 23:15 tarihinde demiş ki: "allahın sopası yok" lafı cuk oturuyo ama kafiriz be abi lol [Bu mesaj ShadowFury tarafından 21 Kasım 2005 17:30 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zegna Mesaj tarihi: Kasım 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2005 eheuh abi cok iyi ama ya :D[signature][hline]4 8 15 16 23 42 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oZeNc Mesaj tarihi: Kasım 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2005 bnce onun gelmesini bekle..[signature][hline]"ölene kadar" diye söz verilmi$tir ama "ölüm yolunda" ba$ka tercihler belirmi$tir.. -------------------------------------------meLtem says: bak istersen sendn özür dilesin meLtem says: bn eşeim desin?;) ...ÕzeN¢... says: i iiih... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_-_ShadowSong_-_ Mesaj tarihi: Kasım 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2005 said: Otraju, 21 Kasım 2005 02:25 tarihinde demiş ki: bncede,, kız hoşlanmasa zaten direk terslerdi.... açık kapı bırakmış.. sen muabbeti ilerlet.. herşey olacağına varır.... açık kapıyı sevdiğinden bırakmıyor,her insan ilgi görmekten hoşlanır..düşünsene biri seni seviyor,senin için herşeyi yapabilir ve sen onu tersliyorsun,ama o peşinden koşmaya devam ediyor..bazı kızlar egolarını böyle tatmin ediyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oper Mesaj tarihi: Kasım 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2005 kız arkadasların sana gaz verdiğinden eminmisin?? belki kızın amacı seni göt etmekti..ki bana gore oyleydi.çoğu kız böyle yapar.. sen ona "ben salak değilim, arkadaşlarım da bana yalan söylemez, aptal aptal şeyler uydurma o zaman arkadaşlarıma bi daha" diycektin....[signature][hline]cuytherock bir zamanlar burdaydı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hakiki_Portnoy Mesaj tarihi: Kasım 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2005 ben olsam ben de seninle birebir aynı duruma düşerdim.ama ondan sonra da o gaz veren kızlarla öbür arkadaşlarını yüzleştirirdim.(başka bir değişle,ağızlarına zıçardım)[signature][hline]Öz Hakiki Portnoy :-D Bu benim için küçük ama hayvanlık içün büyük bir space. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar