Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

burning crusade

kitana

Öne çıkan mesajlar

büyük patlama olucak.Dark Portal dan geçince hord un ally topraklarını işgal etmeden önceki zamanlara geçebileceğiz.Çok güzel beast ler eklenmiş.Blood Elf leri sabırsızlıkla bekliyorum.[signature][hline]Rewendor, 08 Ağustos 2005 01:08 tarihinde demiş ki:
- E iyi de benim Diablodaki karakterim de Jet Remziydi o da frp deil mi
Sosyal ağlarda paylaş

oha odamı 100 kaat oha be nerden gecirceklerini sasırdı bunlarda[signature][hline]oper, 09 Kasım 2005 00:07 tarihinde Hakansukurun 10 dk kızlarla ilgili 10 topic acmasından sona demiski:
olm senin sorunun mu var kızlarla?? istedin de vermediler herhalde.. ??
RabbiT, 20 Kasım 2005 16:30 tarihinde demiş ki:
Özentinin tekiyim ben sana ne
-------------------------------
Haumarush-Tauren-WArrior-Zaptiye
Sosyal ağlarda paylaş

valla baba değer bence trailor u izledim yeni map baya üstün iyi yeni beastler muhteşem yeni zırh yeni silahlar saymakla bitmez kışın çıkcak sölentileri var.Ben wowcu olarak gözümü kırpmadan veririm 100 kaadı[signature][hline]Rewendor, 08 Ağustos 2005 01:08 tarihinde demiş ki:
- E iyi de benim Diablodaki karakterim de Jet Remziydi o da frp deil mi
Sosyal ağlarda paylaş

e öle bisi olursa bizde vermek isteiz ama para yoq olmayan seyi nası verecez :P[signature][hline]oper, 09 Kasım 2005 00:07 tarihinde Hakansukurun 10 dk kızlarla ilgili 10 topic acmasından sona demiski:
Sosyal ağlarda paylaş

tmm anladık orasını :P[signature][hline]oper, 09 Kasım 2005 00:07 tarihinde Hakansukurun 10 dk kızlarla ilgili 10 topic acmasından sona demiski:
Sosyal ağlarda paylaş

desene yine item epic peşine düşücez.. hayatımız farm ile geçiçek.. yeni mekanlar şart oldu.. herkez aynı farm alanında..

fiyat konusuna gelince 100 kaat ı vermeyen dark portal dan geçemeyecek mi şimdi ?[signature][hline]Little Gnome Mage - Altug in The MaelStrom

- ExEcute -

--Ya baba bi itemlerine bakimmi ?
-- Bak Canım bak ====> Altug (inspect)
Sosyal ağlarda paylaş

gelsin gelsin

essence of water farm ederdik para icin millet oraları evi yaptı farm edemioz warlocklar ezio farmda (banish :D)

pristine diamond ilk bulundugu zmn ah de 600g idi dün gece gördüm 5g buyout :D

ve daha bir cogu

item yok farm edicek para kazanıoz :D kısaca,..gelsin gelsin
Sosyal ağlarda paylaş

Nereden okudun 100 kağıt olduğunu? Hiç bir Exp. Pack oyunun orjinalinden pahalı satılmamışken böyle bişi bana saçma geliyor. Türkiye'ye getirenler oyundan %100 kar sağlarsa bilemem ama 100 YTL Exp. Pack için çok fazla.[signature][hline]TABU Kelime: Kırbaç
Anlatan: Adam dövmekte kullanılır. Ayrıca Sextede kullanılır.
Anlayan: MALA.... MUŞTA...
Sosyal ağlarda paylaş

Şimdi bahsi geçen şirketin daha önceki oyunlarının satış fiyatlarına bakalım. Kaynak
Şuandaki satış fiyatları.
StarCraft : $9,99
StarCraft Broodwar: $9,99
Diablo 2 : $19,99
Diablo 2-LoD : $19,99
Warcraft 3 : $29,99
Warcraft 3-FT : $19,99
WoW : $49,99

Blizzard her zaman exp packlari oyunun kendisinden ucuza satmıştır. GuildWars'ı bilemem ama blizzard'ın satış fiyatlarını görüyorsun. $50'a satılan oyun için $35 - $40 arası bir fiyatı olacaktır tahminimce.[signature][hline]TABU Kelime: Kırbaç
Sosyal ağlarda paylaş

bencede 100 mil olmaz yani daha ucuz olur ki öyle olması lazımda[signature][hline]oper, 09 Kasım 2005 00:07 tarihinde Hakansukurun 10 dk kızlarla ilgili 10 topic acmasından sona demiski:
Sosyal ağlarda paylaş

said:
oktayca, 21 Kasım 2005 10:59 tarihinde demiş ki:
bi örnek verelim:
yer: http://www.sendit.com/circle/search?words=Guild+wars&f=all
Konu Guild Wars adlı oyunun genişleme paketi şubat ayında çıkacak.

linke ayrıntılı bakarsanız, orjinal oyun £17.99, genişleme paketinin ön sipariş fiyatı:£29.99

demekki neymiş? müşteri velinimet :))

Bu örnek emsal teşkil etmez. Guildwars adlı oyun'nun aylık ücreti yok. Firma çıkardığı paketlerden para kazanma yolunu seçmiş.
Sosyal ağlarda paylaş

Guild Wars öyle yapmak zorunda cünkü sattiklari oyundan kazaniyorlar sadeec, aylik ödeme yok. Git gide artar expansion paralari eger ayni kaliteyi devam ettirmek istiyorlarsa : )

WoW'da ise, Sendit.com da yazdigi gün ön siparisimi veririm, daha erken veya daha gec degil.[signature][hline]WoW EU - Magtheridon
Penthesilea, Night Elf Priestess, proud member of Pain Train
Emilo, Gnome Warrior
Sosyal ağlarda paylaş

Ya sana şöyle söyleyeyim. World Of Warcraft oyunu aslında 49.99$ bu da yaklaşık olarak 68 YTL yapıyor. Türkiyeye getirilmesi üstüne 2. sefer kar konulmasıyla filan 100 YTL'ye sattılar. Bu durumda blizzard ne kadar uğraşırsa uğraşsın WoW'dan daha pahalıya satmaz Exp.'ı Yine tahmini konuşursak $39.99'dan satsalar Yaklaşık 55 YTL ediyor onuda satsalar satsalar 80 YTL'ye satarlar benim tahminimce.[signature][hline]TABU Kelime: Kırbaç
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...