kitana Mesaj tarihi: Kasım 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2005 büyük patlama olucak.Dark Portal dan geçince hord un ally topraklarını işgal etmeden önceki zamanlara geçebileceğiz.Çok güzel beast ler eklenmiş.Blood Elf leri sabırsızlıkla bekliyorum.[signature][hline]Rewendor, 08 Ağustos 2005 01:08 tarihinde demiş ki: - E iyi de benim Diablodaki karakterim de Jet Remziydi o da frp deil mi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kitana Mesaj tarihi: Kasım 20, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2005 ex pack 100 kaat o ayrı konu :D[signature][hline]Rewendor, 08 Ağustos 2005 01:08 tarihinde demiş ki: - E iyi de benim Diablodaki karakterim de Jet Remziydi o da frp deil mi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ovchinnikov Mesaj tarihi: Kasım 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2005 oha odamı 100 kaat oha be nerden gecirceklerini sasırdı bunlarda[signature][hline]oper, 09 Kasım 2005 00:07 tarihinde Hakansukurun 10 dk kızlarla ilgili 10 topic acmasından sona demiski: olm senin sorunun mu var kızlarla?? istedin de vermediler herhalde.. ?? RabbiT, 20 Kasım 2005 16:30 tarihinde demiş ki: Özentinin tekiyim ben sana ne ------------------------------- Haumarush-Tauren-WArrior-Zaptiye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Breedan Mesaj tarihi: Kasım 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2005 nası 100 kaat? 100m mu yuh artık olaaamaazzz :(([signature][hline]Darksarrow lvl44 NE hunter Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kitana Mesaj tarihi: Kasım 20, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2005 valla baba değer bence trailor u izledim yeni map baya üstün iyi yeni beastler muhteşem yeni zırh yeni silahlar saymakla bitmez kışın çıkcak sölentileri var.Ben wowcu olarak gözümü kırpmadan veririm 100 kaadı[signature][hline]Rewendor, 08 Ağustos 2005 01:08 tarihinde demiş ki: - E iyi de benim Diablodaki karakterim de Jet Remziydi o da frp deil mi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kitana Mesaj tarihi: Kasım 20, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2005 blood elf ırkı cabası (horde)[signature][hline]Rewendor, 08 Ağustos 2005 01:08 tarihinde demiş ki: - E iyi de benim Diablodaki karakterim de Jet Remziydi o da frp deil mi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Breedan Mesaj tarihi: Kasım 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2005 olamaz abi es deger olamaazzz yuh artık selahattin yane:P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ovchinnikov Mesaj tarihi: Kasım 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2005 e öle bisi olursa bizde vermek isteiz ama para yoq olmayan seyi nası verecez :P[signature][hline]oper, 09 Kasım 2005 00:07 tarihinde Hakansukurun 10 dk kızlarla ilgili 10 topic acmasından sona demiski: olm senin sorunun mu var kızlarla?? istedin de vermediler herhalde.. ?? RabbiT, 20 Kasım 2005 16:30 tarihinde demiş ki: Özentinin tekiyim ben sana ne ------------------------------- Haumarush-Tauren-WArrior-Zaptiye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kitana Mesaj tarihi: Kasım 20, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2005 dark portal dan geçilince yeni bir dünya bizi bekliyor[signature][hline]Rewendor, 08 Ağustos 2005 01:08 tarihinde demiş ki: - E iyi de benim Diablodaki karakterim de Jet Remziydi o da frp deil mi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ovchinnikov Mesaj tarihi: Kasım 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2005 tmm anladık orasını :P[signature][hline]oper, 09 Kasım 2005 00:07 tarihinde Hakansukurun 10 dk kızlarla ilgili 10 topic acmasından sona demiski: olm senin sorunun mu var kızlarla?? istedin de vermediler herhalde.. ?? RabbiT, 20 Kasım 2005 16:30 tarihinde demiş ki: Özentinin tekiyim ben sana ne ------------------------------- Haumarush-Tauren-WArrior-Zaptiye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Breedan Mesaj tarihi: Kasım 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2005 bide bunları wow la karsılastır bakem:P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ozii_x Mesaj tarihi: Kasım 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2005 desene yine item epic peşine düşücez.. hayatımız farm ile geçiçek.. yeni mekanlar şart oldu.. herkez aynı farm alanında.. fiyat konusuna gelince 100 kaat ı vermeyen dark portal dan geçemeyecek mi şimdi ?[signature][hline]Little Gnome Mage - Altug in The MaelStrom - ExEcute - --Ya baba bi itemlerine bakimmi ? -- Bak Canım bak ====> Altug (inspect) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
scorch Mesaj tarihi: Kasım 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2005 gelsin gelsin essence of water farm ederdik para icin millet oraları evi yaptı farm edemioz warlocklar ezio farmda (banish :D) pristine diamond ilk bulundugu zmn ah de 600g idi dün gece gördüm 5g buyout :D ve daha bir cogu item yok farm edicek para kazanıoz :D kısaca,..gelsin gelsin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Delidana Mesaj tarihi: Kasım 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2005 Gelsinde ben anlamadım sımdı 100 kaat daha vermessek oynuyamcaz mı bu elımızdekı paketi nie aldık ozamn ? :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeMiRMaSKe Mesaj tarihi: Kasım 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2005 Nereden okudun 100 kağıt olduğunu? Hiç bir Exp. Pack oyunun orjinalinden pahalı satılmamışken böyle bişi bana saçma geliyor. Türkiye'ye getirenler oyundan %100 kar sağlarsa bilemem ama 100 YTL Exp. Pack için çok fazla.[signature][hline]TABU Kelime: Kırbaç Anlatan: Adam dövmekte kullanılır. Ayrıca Sextede kullanılır. Anlayan: MALA.... MUŞTA... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oktayca Mesaj tarihi: Kasım 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2005 bi örnek verelim: yer: http://www.sendit.com/circle/search?words=Guild+wars&f=all Konu Guild Wars adlı oyunun genişleme paketi şubat ayında çıkacak. linke ayrıntılı bakarsanız, orjinal oyun £17.99, genişleme paketinin ön sipariş fiyatı:£29.99 demekki neymiş? müşteri velinimet :))[signature][hline]. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
akinci Mesaj tarihi: Kasım 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2005 Tahminen 35 euro arasi olur[signature][hline]NE Hunter of INVADORIA Burning Legion [Bu mesaj akinci tarafından 21 Kasım 2005 11:23 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeMiRMaSKe Mesaj tarihi: Kasım 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2005 Şimdi bahsi geçen şirketin daha önceki oyunlarının satış fiyatlarına bakalım. Kaynak Şuandaki satış fiyatları. StarCraft : $9,99 StarCraft Broodwar: $9,99 Diablo 2 : $19,99 Diablo 2-LoD : $19,99 Warcraft 3 : $29,99 Warcraft 3-FT : $19,99 WoW : $49,99 Blizzard her zaman exp packlari oyunun kendisinden ucuza satmıştır. GuildWars'ı bilemem ama blizzard'ın satış fiyatlarını görüyorsun. $50'a satılan oyun için $35 - $40 arası bir fiyatı olacaktır tahminimce.[signature][hline]TABU Kelime: Kırbaç Anlatan: Adam dövmekte kullanılır. Ayrıca Sextede kullanılır. Anlayan: MALA.... MUŞTA... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ovchinnikov Mesaj tarihi: Kasım 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2005 bencede 100 mil olmaz yani daha ucuz olur ki öyle olması lazımda[signature][hline]oper, 09 Kasım 2005 00:07 tarihinde Hakansukurun 10 dk kızlarla ilgili 10 topic acmasından sona demiski: olm senin sorunun mu var kızlarla?? istedin de vermediler herhalde.. ?? RabbiT, 20 Kasım 2005 16:30 tarihinde demiş ki: Özentinin tekiyim ben sana ne ------------------------------- Haumarush-Tauren-WArrior-Zaptiye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Law Mesaj tarihi: Kasım 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2005 Sahsen elim mahkum verecegim o parayi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Smulkin Mesaj tarihi: Kasım 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2005 said: oktayca, 21 Kasım 2005 10:59 tarihinde demiş ki: bi örnek verelim: yer: http://www.sendit.com/circle/search?words=Guild+wars&f=all Konu Guild Wars adlı oyunun genişleme paketi şubat ayında çıkacak. linke ayrıntılı bakarsanız, orjinal oyun £17.99, genişleme paketinin ön sipariş fiyatı:£29.99 demekki neymiş? müşteri velinimet :)) Bu örnek emsal teşkil etmez. Guildwars adlı oyun'nun aylık ücreti yok. Firma çıkardığı paketlerden para kazanma yolunu seçmiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Kasım 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2005 Guild Wars öyle yapmak zorunda cünkü sattiklari oyundan kazaniyorlar sadeec, aylik ödeme yok. Git gide artar expansion paralari eger ayni kaliteyi devam ettirmek istiyorlarsa : ) WoW'da ise, Sendit.com da yazdigi gün ön siparisimi veririm, daha erken veya daha gec degil.[signature][hline]WoW EU - Magtheridon Penthesilea, Night Elf Priestess, proud member of Pain Train Emilo, Gnome Warrior Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kitana Mesaj tarihi: Kasım 21, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2005 100 kaat oldugu söleniyor bende tam olarak emin değilim 100 kat olup olmadığından ama ex pack üzerinde baya uğraşılmış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeMiRMaSKe Mesaj tarihi: Kasım 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2005 Ya sana şöyle söyleyeyim. World Of Warcraft oyunu aslında 49.99$ bu da yaklaşık olarak 68 YTL yapıyor. Türkiyeye getirilmesi üstüne 2. sefer kar konulmasıyla filan 100 YTL'ye sattılar. Bu durumda blizzard ne kadar uğraşırsa uğraşsın WoW'dan daha pahalıya satmaz Exp.'ı Yine tahmini konuşursak $39.99'dan satsalar Yaklaşık 55 YTL ediyor onuda satsalar satsalar 80 YTL'ye satarlar benim tahminimce.[signature][hline]TABU Kelime: Kırbaç Anlatan: Adam dövmekte kullanılır. Ayrıca Sextede kullanılır. Anlayan: MALA.... MUŞTA... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Delidana Mesaj tarihi: Kasım 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2005 Ya simdi bu exp i sadece yuklemek mı gerekcek yoksa ıcınden gene serial no falan mı cıkcak oynamak ıcın almak zorunda mı olucaz bunu. daha gecen hafta 100 kaat verdım zaten yazık bana :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar