baron45_ Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2003 kendi serverımı kurucam ama clientte kullanıcı adımı yazıyorum şifreyi yazarken client hata veriyor? lütfen yardımcı olun.[hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FoRMaT_C Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2003 sana önerim bilgisayarı startup diskiyle başlat.. ms dos'tan şunu yas.. format c: sonra hiç acı olmıyacak.. herşeyden kurtulacan.. :-) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Phlox Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2003 yazmaa sakın yazma yazınca dosyaların siliniyo :D :D[hline]"self improvement is masturbation self destruction is the answer" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jayz Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2003 said: Phlox, 09 August 2003 22:42 tarihinde demiş ki: yazmaa sakın yazma yazınca dosyaların siliniyo :D :D[hline]"self improvement is masturbation self destruction is the answer" hadi ya, ne akilli $eysin sen :)[hline]- un ve unvanlar gelip gecici $eylerdir - old quaxis, new exile developer Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pawliger_Asgard Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2003 said: Jayz, 09 August 2003 22:46 tarihinde demiş ki: said: Phlox, 09 August 2003 22:42 tarihinde demiş ki: yazmaa sakın yazma yazınca dosyaların siliniyo :D :D[hline]"self improvement is masturbation self destruction is the answer" oy oy :)[hline]I Kill People For Money But You Are My Friend I Will Kill You Free.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… taz Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2003 said: baron45_, 09 August 2003 19:17 tarihinde demiş ki: kendi serverımı kurucam ama clientte kullanıcı adımı yazıyorum şifreyi yazarken client hata veriyor? lütfen yardımcı olun.[hline] login.cfg de loginserver=11.22.33.44,2593 gibi olmalı loginin formatı ip;2593 yazdın muhtemelen.. ,2593 olcak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Baggio Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2003 Yakinda 'yardim' diye topic acanlara kimi yardin diyecegim, esprinin igrencligi karsisinda eriyecekler, ona gore.[hline]Gesp (a.k.a Baggio) | www.gesparts.org L50 Elven Eldritch Officer of Soul Reavers, LGM Tailor Email: [email protected] | Icq: 5100111 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Takipçiler 0
taz Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2003 said: baron45_, 09 August 2003 19:17 tarihinde demiş ki: kendi serverımı kurucam ama clientte kullanıcı adımı yazıyorum şifreyi yazarken client hata veriyor? lütfen yardımcı olun.[hline] login.cfg de loginserver=11.22.33.44,2593 gibi olmalı loginin formatı ip;2593 yazdın muhtemelen.. ,2593 olcak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2003 Yakinda 'yardim' diye topic acanlara kimi yardin diyecegim, esprinin igrencligi karsisinda eriyecekler, ona gore.[hline]Gesp (a.k.a Baggio) | www.gesparts.org L50 Elven Eldritch Officer of Soul Reavers, LGM Tailor Email: [email protected] | Icq: 5100111 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar