Lexius Mesaj tarihi: Kasım 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2005 At the end my friend i am dying with no pain just screaming i just want to see the world with her eyes oh please i don't want the liers cries leave me alone all you creeps my world geting smaller and freaks in the thoughts that just doesn't leaves i can die with the whole beauty of her smiles the train is leaving now with the voice of pain i am going thousand miles away nobody ask me to stay then i go with a broken smile of cain if i am no one then why i am the broken don't try to forget me i am the fallen my feelings are intense includes nothing with the fire in my heart still burning how can you expect me to live with the curse of yours my heart is blowing right now all i can say is a goodbye durum bundan ibaret buyrun..[signature][hline]Viva La SémiH irin, 09 Ekim 2005 14:58 tarihinde demiş ki: EVERYTHİNG OUT!LEXİUS İN !! bLackcha0s, 09 Ekim 2005 02:54 tarihinde demiş ki: kaç kişi lexius a yazılıyor ? anlamadım ben bunu herkes aşık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pingu Mesaj tarihi: Kasım 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2005 seni seviyorum[signature][hline]Got some death! To DO! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BulletRide Mesaj tarihi: Kasım 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2005 Anathema şarkı sözleri gibi olmuş.. Güzel yazıyorsun ama :)[signature][hline]D'akmor so 80's İnanmıyorum Mike!Gerçekten karın kaslarını mı çalıştırıyor? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
duende Mesaj tarihi: Kasım 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2005 son kitada birazcik sallamissin ama geneli gerçekten güzel[signature][hline][i]herkes bir gün yanlışlıkla bir asteroide düşebilir[i] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arenda_duwcal Mesaj tarihi: Kasım 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2005 said: Pingu, 05 Kasım 2005 12:35 tarihinde demiş ki: seni seviyorum kıskandırmayın beni..[signature][hline]duman =)) bana ninjalık yaptırmayın efendim!!! bembeyaz pati güsel pati =)) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quibble Mesaj tarihi: Kasım 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2005 cogunu sallamissin ama inanilmaz sekilde kendini anlataiblior siir yabanci yazacaksan dile ozen gostererek yaz birdahakine. yine guzel olmus eline saglik[signature][hline]:hrr:God has disobeyed me and created you !!:hrr: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lexius Mesaj tarihi: Kasım 8, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2005 serbest stil yzıourm :-P[signature][hline]Viva La SémiH irin, 09 Ekim 2005 14:58 tarihinde demiş ki: EVERYTHİNG OUT!LEXİUS İN !! bLackcha0s, 09 Ekim 2005 02:54 tarihinde demiş ki: kaç kişi lexius a yazılıyor ? anlamadım ben bunu herkes aşık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Angelotti Mesaj tarihi: Kasım 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2005 bende türkçe sanarak okudum hiçbişi anlamadım[signature][hline]. v a n i l l a . m i x e d . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Divertissement Mesaj tarihi: Kasım 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2005 şiir nedense bana damien rice-blowers daughter'ı anımsattı garip bir havası var (: devam eder inşallah bu yetenek (:[signature][hline]Every Living Creature Dies Alone -Ben kendim- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ARaCHNoPHoBiA Mesaj tarihi: Kasım 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2005 ben begenmedim :P[signature][hline]Sometimes smartness is a weapon, sometimes a weakness... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TeAmo Mesaj tarihi: Kasım 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2005 Anladığım kadarı ile güzel ama ahh keşke kelime bilgim daha geniş olsa. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fr_hOoT Mesaj tarihi: Kasım 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2005 ellerine salık güsel:)(anlamadım ama neyse:D)[signature][hline]HERKES Bİ GÜN FBLİ OLACAK Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Horrible Mesaj tarihi: Kasım 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2005 cidden anathema şarkı sözleri gibi olmuş.Güzel yazmışsında birazda uyaklı olsa süper olurmuş...[signature][hline]''Ağlamak,ruhun fiziksel dünyaya bir yansıması,bir boyut değiştirme çabasıdır...'' Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lexius Mesaj tarihi: Kasım 17, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2005 teşkür ederim daha güzel çalışmalarım var onlardan koyarm :)[signature][hline]Viva La SémiH irin, 09 Ekim 2005 14:58 tarihinde demiş ki: EVERYTHİNG OUT!LEXİUS İN !! bLackcha0s, 09 Ekim 2005 02:54 tarihinde demiş ki: kaç kişi lexius a yazılıyor ? anlamadım ben bunu herkes aşık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RabbiT Mesaj tarihi: Kasım 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2005 You have great english huh? =)[signature][hline]Rage Against The Machine Lights Out Guerilla Radio Turn That Shit Up!!! MSN:[email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nostredamus Mesaj tarihi: Kasım 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2005 Gerçekten tebrikler[signature][hline]Sigara icenlere saygi duy onlar bu dunyada misafirler... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Soulfly Mesaj tarihi: Kasım 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2005 Türkçe yazmak varken neden İngılızce sectın anlamadım Türkçeleşmiş cümleler kullanmışın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dynasty Mesaj tarihi: Kasım 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2005 bnce ingilizce devam et çokta güzl olmuş.=)[signature][hline]your pretty face is going to hell! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ARaCHNoPHoBiA Mesaj tarihi: Kasım 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2005 Abi ingilizce şiir dili değil ki oturun türkçe yazın yaw. Ingilizce daha cok sarkiya yakisiyor. Kelimelerin kasıntı ve şaaşalı olması yüzünden his uyandıramıyor bende valla sizi bilemem. :D Türkçe yaz türkçe :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arkhonen Mesaj tarihi: Kasım 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2005 Birkaçını daha okudum daha önce yazdıklarının hakikaten gayet iyi çok hakimsin ingilizceye. Anadilini doğru dürüst öğrenmeden kimse başka dili öğrenemez. Demek ki türkçen de iyi. Tartışma başlatmak istemiyorum da neden böyle akıcı kullanılamıyo türkçe günümüzde insanlarca. Bilmiyorum. Üzücü bu. Yazdıkların gerçekten çok güzel... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lexius Mesaj tarihi: Kasım 20, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2005 herkes bi inglizce özentisi oldu artık :) ama ben elimden geldikçe türkçe yazmaya çalışıorum bu inglizceler zamanında şarkı sözü olsun düzenlerim die yazdığım şeylerdi son 4 ay içinde 50 tane türkçe şiirim oldu. onları okursan buraya koyduklarımı görürsün biraz türkçeye olan saygımı ve güzelleştirme çalışmalarımı :-p :)[signature][hline]Viva La SémiH irin, 09 Ekim 2005 14:58 tarihinde demiş ki: EVERYTHİNG OUT!LEXİUS İN !! bLackcha0s, 09 Ekim 2005 02:54 tarihinde demiş ki: kaç kişi lexius a yazılıyor ? anlamadım ben bunu herkes aşık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Kasım 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2005 önce bi türkçe şiiri bitir, sonra diğer dillere de bakarsın. yazmış olmak için yazma en azından.[signature][hline]baa baa black sheep, have you any wool? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dynasty Mesaj tarihi: Kasım 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2005 yazmış olmak için yazmıo zaten.kendini anlatıor şiirlerinde genelde.bnce türkçeyi basarmıs zatn ...:)[signature][hline]your pretty face is going to hell! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
silverhelm3 Mesaj tarihi: Kasım 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2005 bana fazla anlamlı gelmedi ya.ama bi yerden baslamak da güzel.[signature][hline]If anything can go wrong, it will. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar