fyra Mesaj tarihi: Kasım 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2005 Slmlar lvl37 human priestim, pvp de pek basarili olamiyorum taktik hatasindan olabilir, pvp durumunda nasil davranmam lazim, yardim edebilir misiniz? sagolun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Kasım 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2005 Shadow priestsen lvl 40 dan sonra coşmaya başlarsin eger holy flnsan bekleme zaten pvp de başarili olmayi :)[signature][hline]----Cennet'te Cehennemde kendi içinde----- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fyra Mesaj tarihi: Kasım 19, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2005 shadow a veriyorm, talentlari nasil vereyim? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Twisty Mesaj tarihi: Kasım 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2005 talent diye arat forumlarda cok fazla sonuc bulursun[signature][hline]Twisted lvl 60 Und Pri - BL Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Kasım 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2005 O levelda niye pvp yapiyorsun ki, bir an önce 60 olup öyle pvp ye yogunlasmalisin bence.[signature][hline]WoW EU - Magtheridon Penthesilea, Night Elf Priestess, proud member of Pain Train Emilo, Gnome Warrior Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Reddi Mesaj tarihi: Kasım 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2005 önce shield cooldownı 15 sanıye ye düşür disc ten 8 puanla, sonra shadowa gec. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Twisty Mesaj tarihi: Kasım 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2005 valla ben lvl 20 den beri hep pvp yaptım yapmak zorundayım sonucta BL de horde oldugunda ister istemez illa pvp yapıosun kenden 5 10 lvl hatta lvl 60 olup lvl 20 farmlayan adamlara karsı koruman gerekiyo bi yere kdar[signature][hline]Twisted lvl 60 Und Pri - BL Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Kasım 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2005 20 ken 60 adama karsi bir yere kadarda olsa nasil korundugunu sorabilir miyim ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Kasım 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2005 hs :p[signature][hline]Icq: 50896214 / Msn & E-Mail: [email protected] Kane | Level 60 | Orc Warrior | Magtheridon | Grimsoul Legion Nepenthe| Level 20 | Undead Mage| Frostwhisper Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
priest_mert Mesaj tarihi: Kasım 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2005 bencede lvl 60 da pvp ye baslanmalı.ama illa taktik diosan cok basit we herkesin bildii bi kac sey söliiyim sana.ilk hemen mind blast ini at.arkasından kendine shield.o arada bi shadow word:pain at.bu sırada mind blast cooldown süresi bitmiş olur.bi mind blast daha.istersen mind blast attıktan sonra mind flay kullanabilrisin.eger canın bitmeye yakınsa bi scream at.hemen kendine heal at ondan sonra.shadowform a dönüşebildiin zaman cok daha fazla verim alıcaksın :D[signature][hline]Power of Priests Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elazul Mesaj tarihi: Kasım 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2005 SF sonradan dönüşmek nie :) SWP lvl 1 spami de arada sırada kullanki blackout olsun ama karşında swp lvl1den sora manasının tümünü dispele harcıcak bi düşman paladinde olmıcak eğer iyi bir talent istiosan, abilierimiz en başta buraı okuyun demişler oraya gir priest için yardımcı bilgiler war oradan da zaten seni ign nin forumlarına atar orada istediin kadar talent war lvl 40 olduktan sonrada pek coşamassın lvl 50 ol SF ye ver anca öle. Şimdi diecen lvl 40 da SF açılıo ndn lvl 50? weakened soul un zamanını düüşüren talenta vermeni tavsie ederim önceki paso shield atıp karşındakinide psiklojik bi yenilgiye uğrat.Adam "yeter lan pala 1 bu 2 "desin ağlasın göz yaşlarından ekranı göremesin sende öldür o sırada :)[signature][hline]-seni biraz undead gördüm yahu... -aslında hepimiz undead değilmiyiz arkadaşım? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Forme Mesaj tarihi: Kasım 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2005 pvp oynayacaksan priest niye actinki :) field marshal filan set yapmadikca shadow priest de olsan pvp de yalansın. anca mage kesersin birde warrior. priest actiysan ana gorevinin heal oldugunu bilerek acicaksin. yoksa git warlock ac rogue ac pvp de kes herkesi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CapriceXante Mesaj tarihi: Kasım 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2005 said: huun, 20 Kasım 2005 00:00 tarihinde demiş ki: 20 ken 60 adama karsi bir yere kadarda olsa nasil korundugunu sorabilir miyim ? Lvl 60 seni 2-3 kere kesmişse Esc'ye sonra Logout tuşuna basılır 20 sn beklenir , main charla girilir eger gerekiyorsa friend listenden bikaç isme haber uçurulur.. Karşı tarafa corpse camp yapana kadar yada savaş çıkana kadar ugraşılır :)[signature][hline].:[ Lady Caprice Xante ]:. The Sole Survivor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlizarD Mesaj tarihi: Kasım 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2005 said: Forme, 21 Kasım 2005 06:09 tarihinde demiş ki: pvp oynayacaksan priest niye actinki :) field marshal filan set yapmadikca shadow priest de olsan pvp de yalansın. anca mage kesersin birde warrior. priest actiysan ana gorevinin heal oldugunu bilerek acicaksin. yoksa git warlock ac rogue ac pvp de kes herkesi. bence sen hic priest gormemissin rouge warlock cok iyi priest cok kotudur diyosan bunu izle http://vnfiles.ign.com/wowvault/videos/dreams.wmv sonucta her sey oynayısında ama priest cok guclu bi class[signature][hline]There's a right to obey and there's a right to kill Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
scorch Mesaj tarihi: Kasım 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2005 mind blast ile warriorun %30 hpsini tek seferde götürünce annarsın priesti pvpde :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Forme Mesaj tarihi: Kasım 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2005 said: BlizarD, 21 Kasım 2005 07:59 tarihinde demiş ki: said: Forme, 21 Kasım 2005 06:09 tarihinde demiş ki: pvp oynayacaksan priest niye actinki :) field marshal filan set yapmadikca shadow priest de olsan pvp de yalansın. anca mage kesersin birde warrior. priest actiysan ana gorevinin heal oldugunu bilerek acicaksin. yoksa git warlock ac rogue ac pvp de kes herkesi. bence sen hic priest gormemissin rouge warlock cok iyi priest cok kotudur diyosan bunu izle http://vnfiles.ign.com/wowvault/videos/dreams.wmv sonucta her sey oynayısında ama priest cok guclu bi class full e yakın epic setli priestim var kardes ne dedigimi bilmedne konusmam. :)[signature][hline]Forme 60 lvl Human Paladin SEVEN Lokman 60 lvl Elf Priest Pain Train Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Regalya Mesaj tarihi: Kasım 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2005 İtemlemi pr0(full epic e yakın setli arkdaşim) olunuyor arkadaşim pek mantıklı olmayan birşey söylemişsin diğer arkadaşda fikrini belirtmiş.[signature][hline] Once laughed so hard, I milked all over the floor. Darkhoof Elderone Antuan Ashkar Shadowthief http://img66.imageshack.us/img66/9013/meee8uz.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Kasım 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2005 said: Mirage, 20 Kasım 2005 01:33 tarihinde demiş ki: hs :p acik konusayim pvprp serverinda sessiz sakin bir serverdayim ama paladin gordum mu dayanamiyorum daliyorum , gordugum kadariyla paladinlerin ciddi bir sorunu var . olmuyorlar . evet ciddi bir sorun . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Forme Mesaj tarihi: Kasım 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2005 said: Regalya, 21 Kasım 2005 19:19 tarihinde demiş ki: İtemlemi pr0(full epic e yakın setli arkdaşim) olunuyor arkadaşim pek mantıklı olmayan birşey söylemişsin diğer arkadaşda fikrini belirtmiş. cok mantıklı bişey söyledim +spell damage yada +shadow damage epic set giymedigin sürece priest pvp sinde anca pvp bilmeyen adamlari ve mage leri kesersin. çünkü tüm epic setlerimiz +healing up karşındaki ehr class epicleri giydikce verdigi damage artiyor ve senden aldigi hasar azalıyor ama priestin sadece heal gücü artiyor. duel yapicaksaniz paladin açın herkesi kesin :) ama priest actiysaniz sizin ana goreviniz grubunuzu ayakda tutmak. ve dedigim gibi field marshal set gibi bir set yaparsaniz o zaman shadow priest baya başa bela olur.[signature][hline]Forme 60 lvl Human Paladin SEVEN Lokman 60 lvl Elf Priest Pain Train Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Samah Mesaj tarihi: Kasım 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2005 ne epic setim var nede epic item im pvp de cikio marshal olmus roque lar wariorlar arkalarinda healerleri yoksa 10 sn icinde yatırıyorum yere.artislik olsun diye soylemiyorum ama paladinden baska olduremeyecegim bi klas yok ki su anda ustumdeki itemlerin hepsi sadece mavi.tabiki shadow um.ya siz priest le oynamayı bilmiosunuz yada sizin oyun bozuk :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Regalya Mesaj tarihi: Kasım 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2005 Field marshal setsiz olmaz demişsinde o yüzden dedim Set e ihtiyacin pek yok rank 10 set veyahut zg charm/emp talisman bunlrdan biri hiç birini ypamiyorsan bul bi warrior gel kardeş kasalim de heal spamla adama :P[signature][hline] Once laughed so hard, I milked all over the floor. Darkhoof Elderone Antuan Ashkar Shadowthief http://img66.imageshack.us/img66/9013/meee8uz.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Kasım 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2005 said: huun, 21 Kasım 2005 19:22 tarihinde demiş ki: said: Mirage, 20 Kasım 2005 01:33 tarihinde demiş ki: hs :p acik konusayim pvprp serverinda sessiz sakin bir serverdayim ama paladin gordum mu dayanamiyorum daliyorum , gordugum kadariyla paladinlerin ciddi bir sorunu var . olmuyorlar . evet ciddi bir sorun . Sam gelirse sana lazim kontrollü damagelarinin olmadigindan, kacani kovalayamadiklarindan... bahsetmeye baslayacak (1.5 sayfalik yazilar halinde) ve sen de hayata küseceksin ondan kac bence : P[signature][hline]WoW EU - Magtheridon Penthesilea, Night Elf Priestess, proud member of Pain Train Emilo, Gnome Warrior Head, 21 Kasım 2005 12:54 tarihinde demiş ki: buradan eskiden ilişkim olan insanları s.kenlere sesleniyorum,allahınızdan korkun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Kasım 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2005 kimi isterseniz onla tartisirim ama sam le olmaz lutfen ahahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar