Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Superman Returns

LathspeLL

Öne çıkan mesajlar

@Kingpin, dosya sesli, sende sorun var.

@Sensible, X-Men mi dandikti? X-Men I&II en iyi çizgi roman uyarlamalarından sayılır. Bencede öyleler. Ordaki kahraman betimlemeleri muhteşemdir. Bryan Singer'ın muhteşem anlatımı yüzünden Superman filmi için seçildi. Daha evvel yönetmen yakıştırılamadı Superman'e. Ama şimdi doğru ellerde.

X-Men serisi ve Batman: Begins son dönemin en iyi çizgi roman uyarlamalarıdır. Spider-Man'de arkadan geliyor.[signature][hline]LathspeLL (a.k.a seth)
Taurelilomea-tumbalemorna Tumbaletaurea Lomeanor
Sosyal ağlarda paylaş

X-Men serisini kesinlikle güzel uyarlayamamıştı bence. Sevmemiştim.

Yine Superman'den de çok bir umudum yok. Konsept olarak sevmiyorum çünkü supermani. Herşeyi yapan herkesi döven herkesten güçlü bir kahraman bana çok çekici gelmiyor. Spider-Man gibi kendisinden çok daha güçlü rakiplerle dövüşüp güçleriyle değil zekasıyla ve içgüdüleriyle hayatta kalan, batman gibi zayıflığı tatmış kahramanlar, yani "çok da süper olmayan süper kahramanlar" benim tercihim kapsamında. Yoksa ben herşeyi yaparım bi kripton olmasın dünyayı deiştirir zamanı geri alır uçar atlar zıplar herkesi döver kurşun geçirmez gezerim aşmışım diyen karakterleri sevmem. Hani FRP'deki power play kavramı gibi gelir. Bu yüzden öyle Drizztmiş Raistlinmiş falan gibi abidik gubidik adamları da sevmem mesela.

Ha ama çizgiroman dünyasına duyduğum sevgiden dolayı el mahkum gidecez, çok müthiş bir şey beklemesem de yine eğlenecem umarım...[signature][hline]Kalın odun zırh içindeki şovalye ruhu...
Sosyal ağlarda paylaş

Kahraman olarak benim favori kahramanım Batman'dir zaten. Ama Superman'de ikinci sıradadır. Ayrıca Superman kahramanların babası konumundadır, önemlidir.

X-Men serisi beğensenizde beğenmesenizde en iyi kahraman filmlerindendir. Bu artık kanıtlanmış bir olgudur. Ama zevkler ve renkler tartışılmadığı için kişiler beğenmeyebilir, doğaldır.

Bryan Singer'ıda en iyi Kahraman filmleri yönetmeni konuma getirmiştir X-Men serisi.[signature][hline]LathspeLL (a.k.a seth)
Sosyal ağlarda paylaş

said:
LathspeLL, 19 Kasım 2005 15:13 tarihinde demiş ki:
Kahraman olarak benim favori kahramanım Batman'dir zaten. Ama Superman'de ikinci sıradadır. Ayrıca Superman kahramanların babası konumundadır, önemlidir.

X-Men serisi beğensenizde beğenmesenizde en iyi kahraman filmlerindendir. Bu artık kanıtlanmış bir olgudur. Ama zevkler ve renkler tartışılmadığı için kişiler beğenmeyebilir, doğaldır.

Bryan Singer'ıda en iyi Kahraman filmleri yönetmeni konuma getirmiştir X-Men serisi.

Öyle bir konuşmuşsun ki "şöyledir" "böyledir" diye kesin yargılarla, hatta bir de araya kanıtlanmış olgu falan diye sıkıştırmışsın, gören de söylediklerin senin fikrin değil de objektif kanıtlar sanacak.[signature][hline]Kalın odun zırh içindeki şovalye ruhu...
Sosyal ağlarda paylaş

E çünkü öyledir, böyledir. Superman kahraman furyasının en önemlisi olarak kabul edilir, başlangıç gibidir, milattır. Özellikle Superman filmleri kahraman filmlerinin yükselişi kabul edilir.

X-Men serisine gelince evet objektif yorumların genel kanısı olarak söylüyorum o sözleri. Yurt dışında bulunan "gerçek" çizgi roman fanlarının, film eleştirmenlerinin söylediğini söylüyorum.
Bryan Singer "Kahraman" olgusunu, kahramanların farklılıklarını beyaz perdeye en iyi yansıtan yönetmenlerden biri. Kesin konuşuyorum çünkü dünyanın geneli bunu konuşuyor.[signature][hline]LathspeLL (a.k.a seth)
Sosyal ağlarda paylaş

X-men birde Rouge ve biraz Wolverine üzerine, X-men 2'de ise Wolverine üzerine eğilmişti karakter olarak. Tabi klasik olarak hafiften Xavier&Eric tarihinin üstünden geçtiler. Ben yüzeysel bulmuştum karakterleri.

Superman projesi yüzeysellik kaldırmaz. Superman'i oynayan adamın surat ifadelerinin az da olsa önceki çizgi roman ve filmlerdeki atmosferi yakalaması lazm.

Christopher Reeve çizgi-romanlardaki tipe çok benzemese de mimikleriyle inanılmaz yansıtmıştı Superman'i o zamanın olanaklarıyla. İnşallah tarzı tuttururlar.[signature][hline]This Cat Scratches Free.
Sosyal ağlarda paylaş

Bu arada Superman ile ilgilinenler imdb forumlarında ilk Superman filmi hakkında yazılan şu yazıları okusunlar.
http://www.imdb.com/title/tt0078346/board/nest/27575520

Fazla sertleşmeden superman filmleri, Christopher Reeve'in Superman ve Clark Kent'i yansıtması ve genel olarak nasıl yansıtılması gerektiği hakkında ufak bir tartışma.[signature][hline]This Cat Scratches Free.
Sosyal ağlarda paylaş

bugüne kadar öyle böyle süpermen filmleri dizileri falan izlemiştim ama süpermen serisini izlediğimi anımsayamadım bugün 1 ve 2 yi izledim ondan önce smallville izlemekteydim düşününce smallville çok daha hoşuma gitti. Ve o yorumda ki gibi bu filmin çok daha iyi olması lazım diğerlerinden[signature][hline]darkening
Sosyal ağlarda paylaş

Superman Returns zaten ilk serilerden ayrı olarak geçiyor. Batman Begins gibi. Önceki serilerle alakası yok. Yenibaştan bir Superman hikayesi anlatacak.

Tarz ise Silver Age'den çok '87 lerdeki yeni dönem gibi duruyor teaserda. O verdiğim linkteki yazılanları okursanız daha iyi anlarsınız. Christopher Reeve'in oynadığı versiyonlarda Clark Kent inanılmaz sakar ve içe kapanık. Tamamen sahte bir kişilik. Asıl kişilik Superman. Ama bu modern versiyonda biraz daha farklı olabilir.[signature][hline]This Cat Scratches Free.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...