Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Superman Returns

LathspeLL

Öne çıkan mesajlar

Bence hero filmlerinin en başarılısı olmaya aday. Belki bazılarınız takip ediyordur, filmin yönetmeni aynı zamanda X-Men 1 ve 2'yide yönetmiş olan Bryan Singer. Bence X-Men serisi son dönem kahraman filmlerinin en başarılısı idi. Çünkü kahramanları çok sade tasvir etmesi, abartmaması Bryan Singer'ın en önemli özelliği. Tabi sahne kurgusu ve kamera çekimlerindeki başarısıda çok çok iyi bence. Ayrıca http://www.bluetights.net adresinde yayınlanan Bryan's Log videolarını izledikçe Singer'a olan hayranlığım artıyor.

Gerçekten Superman adına yakışan bir film geliyor.[signature][hline]LathspeLL (a.k.a seth)
Taurelilomea-tumbalemorna Tumbaletaurea Lomeanor
Sosyal ağlarda paylaş

Tom Welling gibi bu role cuk oturmuş biri varken yapılmaz yani zaten Christopher Reeve' nin ricasınıda yerine getirmediler hepten uyuz oldum.Ölmeden önce Smallville'de bi kaç bölümde konuk oyuncu olarak oynamıştı.Tom Welling'i acayip beğendiğini sölemişti ilerde çekilecek olan superman filmleri için oynamasını istediğinide eklemişti yani ayıptır be... :([signature][hline]k i n g p i n as known as BIZDIK
GÖZLER TELEVİZYONDA ELLER ÇEZZODA HOBAREY
Sosyal ağlarda paylaş

Dizide oynayan kişi çok genç. Gerçi Brandon Routh'da orta yaşlı sayılmaz ama daha olgun gözüktüğü söylenebilir.

Eğer dediğim "Bryan's Blog" videolarına bakarsanız filmin aynen klasik Superman filmlerinde olduğu gibi çekildiğini ve eski zaman ile modern zamanın çok iyi harmanlandığını görürsünüz. Harika olacak harika.[signature][hline]LathspeLL (a.k.a seth)
Sosyal ağlarda paylaş

said:
HymnOfSnuk, 08 Haziran 2005 20:33 tarihinde demiş ki:
Christopher Reeve'e çok benzettim ben resimdekini...

evet zaten ona benzeyen bulmuşlar resmen umarim güzel olur filmler cünkü eski filmlerin cok güzel bi havasi vardi süperman de umarim cok teknoloji ile sııcısa baglamazlar[signature][hline]Davut Vedaoglu says in episode 3: Fezagezer join me beKaos Ay em yor fathır ...
FEzAGezer:noooooo
Tam bu sıralarda bi ses
O Bİ Vanlİ: Yuguz Dı Fors look
Sosyal ağlarda paylaş

• 5 ay sonra ...
(kaynak: Superman: Returns Teaser!!!)

Dün gece itibari ile 2006 yazında gösterime girecek olan mükemmel insan Bryan Singer imzalı Superman: Returns'ün Teaser'ı bugün itibari ile yayınlandı. Şuanda bu yazıları capslock açık yazmamak için kendimi zor tutuyorum. Heyecandan, sevinçten mutluluktan ölmek üzereyim heralde. Böyle muhteşem bir teaser olamaz, tüylerim diken diken.

İşte teaser adresleri:
Quiktime: Küçük / Orta / Büyük / Tam Ekran

Windows Media Player: 56K / Küçük / Orta / Büyük[signature][hline]LathspeLL (a.k.a seth)
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...