LathspeLL Mesaj tarihi: Haziran 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2005 Bence hero filmlerinin en başarılısı olmaya aday. Belki bazılarınız takip ediyordur, filmin yönetmeni aynı zamanda X-Men 1 ve 2'yide yönetmiş olan Bryan Singer. Bence X-Men serisi son dönem kahraman filmlerinin en başarılısı idi. Çünkü kahramanları çok sade tasvir etmesi, abartmaması Bryan Singer'ın en önemli özelliği. Tabi sahne kurgusu ve kamera çekimlerindeki başarısıda çok çok iyi bence. Ayrıca http://www.bluetights.net adresinde yayınlanan Bryan's Log videolarını izledikçe Singer'a olan hayranlığım artıyor. Gerçekten Superman adına yakışan bir film geliyor.[signature][hline]LathspeLL (a.k.a seth) Taurelilomea-tumbalemorna Tumbaletaurea Lomeanor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SoulCube Mesaj tarihi: Haziran 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2005 superman rulaz:P[signature][hline]İmzam yok abi Parmak basayım mı ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mutos Mesaj tarihi: Haziran 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2005 guzel bi haber. dizisini cok severdim.umarım filmi cok daha guzel olur.[signature][hline]icq ¶ msn Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Napoleon Mesaj tarihi: Haziran 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2005 Batman Begins, Superman Returns hadi bakalım, güzel olacaklar umarım.[signature][hline]Gimli, 06 Şubat 2005 00:13 tarihinde demiş ki: Abi Şahab 5 geliyor, çekin o tankı oradan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ghaldszar Mesaj tarihi: Haziran 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2005 İşte yeni Superman' ımız Brandon Routh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Haziran 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2005 Tom Welling gibi bu role cuk oturmuş biri varken yapılmaz yani zaten Christopher Reeve' nin ricasınıda yerine getirmediler hepten uyuz oldum.Ölmeden önce Smallville'de bi kaç bölümde konuk oyuncu olarak oynamıştı.Tom Welling'i acayip beğendiğini sölemişti ilerde çekilecek olan superman filmleri için oynamasını istediğinide eklemişti yani ayıptır be... :([signature][hline]k i n g p i n as known as BIZDIK GÖZLER TELEVİZYONDA ELLER ÇEZZODA HOBAREY Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HymnOfSnuk Mesaj tarihi: Haziran 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2005 Christopher Reeve'e çok benzettim ben resimdekini...[signature][hline]chuck! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Haziran 8, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2005 Dizide oynayan kişi çok genç. Gerçi Brandon Routh'da orta yaşlı sayılmaz ama daha olgun gözüktüğü söylenebilir. Eğer dediğim "Bryan's Blog" videolarına bakarsanız filmin aynen klasik Superman filmlerinde olduğu gibi çekildiğini ve eski zaman ile modern zamanın çok iyi harmanlandığını görürsünüz. Harika olacak harika.[signature][hline]LathspeLL (a.k.a seth) Taurelilomea-tumbalemorna Tumbaletaurea Lomeanor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Haziran 8, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2005 Ayrıca filmin Teaser Trailer'ı bu yaz Batman Begins'ten önce gösterilecek.[signature][hline]LathspeLL (a.k.a seth) Taurelilomea-tumbalemorna Tumbaletaurea Lomeanor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Haziran 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2005 said: LathspeLL, 08 Haziran 2005 21:03 tarihinde demiş ki: Dizide oynayan kişi çok genç. Gerçi Brandon Routh'da orta yaşlı sayılmaz ama daha olgun gözüktüğü söylenebilir. Alakası yok.Tom Welling 30 un üstünde.[signature][hline]k i n g p i n as known as BIZDIK GÖZLER TELEVİZYONDA ELLER ÇEZZODA HOBAREY Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Haziran 8, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2005 28 yaşındaymış. Ama yinede çok küçük görünüyor gibi geldi bana.[signature][hline]LathspeLL (a.k.a seth) Taurelilomea-tumbalemorna Tumbaletaurea Lomeanor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wispy Mesaj tarihi: Haziran 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2005 Sevgiyle anıyoruz orjinal Süpermeni[Bu mesaj Wispy tarafından 09 Haziran 2005 00:05 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Haziran 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2005 30 un üstünde diye biliyordum :p eh küçük göstermesi adamın suratının çocuk gibi olması :)[signature][hline]k i n g p i n as known as BIZDIK GÖZLER TELEVİZYONDA ELLER ÇEZZODA HOBAREY Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ancalagan Mesaj tarihi: Haziran 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2005 said: HymnOfSnuk, 08 Haziran 2005 20:33 tarihinde demiş ki: Christopher Reeve'e çok benzettim ben resimdekini... evet zaten ona benzeyen bulmuşlar resmen umarim güzel olur filmler cünkü eski filmlerin cok güzel bi havasi vardi süperman de umarim cok teknoloji ile sııcısa baglamazlar[signature][hline]Davut Vedaoglu says in episode 3: Fezagezer join me beKaos Ay em yor fathır ... FEzAGezer:noooooo Tam bu sıralarda bi ses O Bİ Vanlİ: Yuguz Dı Fors look Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Kasım 18, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2005 (kaynak: Superman: Returns Teaser!!!) Dün gece itibari ile 2006 yazında gösterime girecek olan mükemmel insan Bryan Singer imzalı Superman: Returns'ün Teaser'ı bugün itibari ile yayınlandı. Şuanda bu yazıları capslock açık yazmamak için kendimi zor tutuyorum. Heyecandan, sevinçten mutluluktan ölmek üzereyim heralde. Böyle muhteşem bir teaser olamaz, tüylerim diken diken. İşte teaser adresleri: Quiktime: Küçük / Orta / Büyük / Tam Ekran Windows Media Player: 56K / Küçük / Orta / Büyük[signature][hline]LathspeLL (a.k.a seth) Taurelilomea-tumbalemorna Tumbaletaurea Lomeanor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
behran Mesaj tarihi: Kasım 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2005 Gerçekten çok etkileyici bi fragman....[signature][hline]BL -> Mufreze 60 orc Shaman DuneMaul -> Kojiro Dwarf Warrior Sungrass Studios Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kender Mesaj tarihi: Kasım 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2005 emule linki ed2k://|file|Superman_Returns_Teaser_Trailer.mov|14155826|8F62E9EF264953C0378A142DD4CDEE8B|/[signature][hline]www.animeturk.net www.kitap.perisi.com www.kitaplarin.efendisi.com türkçe mangalar için http://www.flameriders.com 2000 cdlik ve 100 dvdlik anime listemi görmek için mail atınız mailim:[email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Kasım 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2005 adam gibi çekip izleme imkanımız yok mu ? takılıyor media player da en hasta olduğum durumdur.[signature][hline]RamsesII, 26 Eylül 2005 14:20 tarihinde demiş ki: bazı travestilere hasta oluyorum,çok güzel ve sexi oluyorlar... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
behran Mesaj tarihi: Kasım 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2005 Quicktime i gayet iyi çalışıyor[signature][hline]BL -> Mufreze 60 orc Shaman DuneMaul -> Kojiro Dwarf Warrior Sungrass Studios Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Kasım 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2005 hasta oluyorum neden teaserleri böyle işkence ile izlettirirler adama ama ne bilsinler türkiye deki internetin dandikliğini.[signature][hline]RamsesII, 26 Eylül 2005 14:20 tarihinde demiş ki: bazı travestilere hasta oluyorum,çok güzel ve sexi oluyorlar... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Kasım 18, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2005 Download için "Save Target As" (17 MB)[signature][hline]LathspeLL (a.k.a seth) Taurelilomea-tumbalemorna Tumbaletaurea Lomeanor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arthur_HellsFire Mesaj tarihi: Kasım 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2005 tam da supermanleri bi tekrar edicektim duyunca pek bi sevindim inşallah layığıyla olacak bi bunu bi spider mani bekliyorum bi harry potter a gidip geliyom ben şimdi[signature][hline]darkening Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ancalagan Mesaj tarihi: Kasım 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2005 süperman mi. biri benimi cagirdi ?[signature][hline]Davut Vedaoglu says in episode 3: Fezagezer join me beKaos Ay em yor fathır ... FEzAGezer:noooooo Tam bu sıralarda bi ses O Bİ Vanlİ: Yuguz Dı Fors look Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Kasım 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2005 lath 17 mb lik dosyayı sessiz izlemek için mi çektim yani eh sessizde fena değil ama.[signature][hline]RamsesII, 26 Eylül 2005 14:20 tarihinde demiş ki: bazı travestilere hasta oluyorum,çok güzel ve sexi oluyorlar... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sensible Mesaj tarihi: Kasım 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2005 X-men serisinde hiç iş yoktu çok dandikti. Bakalım bu nasıl olacak... Mahvetmesin bu herif güzelim Supermani?[signature][hline]N i g h t w i s h Kerforn/Night Elf Druid (Invadoria) Burning Legion Nerf Shaman! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar