knoxville Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2003 gerekçeleri de komik bayaa.[hline]Garry "Artxed" Clancy MISCHIEF. MAYHEM. SOAP. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knoxville Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2003 bu arada boccob ben ero :P benim en çok garibime giden verdikleri saçma sapan gerekçeler. 6 ay önce turnuva sözü veriliyo. yaz geldi şimdi diolar ki yardım eden olmadı bilmemne... kendi kazdıkları kuyuya düştüler bana kalırsa. zerre kadar umrumda deil. benim üstünde durduum konu gerekçeler.[hline]Garry "Artxed" Clancy MISCHIEF. MAYHEM. SOAP. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
desdinovA Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2003 Size 6 ay da fazlaymI$ da bunu yeni fark ettik... AG sunucusu içler hacısı halde diyen şahsiyete... Bugüne kadar kaç TFC turnuvası oldu? Kaçı tamamlandı? Bunları söyle de ondan sonra konuşmaya devam edelim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
desdinovA Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2003 Fakiriz :)) DoD açılınca görüşürüz... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knoxville Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2003 anlaşılmaz bişey. neyse... hangi turnuva tamamlanmış ki biz tamamlıyalım dersen tabi benim diecek bi lafım kalmaz bu durumda...[hline]Garry "Artxed" Clancy MISCHIEF. MAYHEM. SOAP. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2003 boccob. a ilk kez katılıorm oda yalnzca son paragrafında[hline]:rock:There is only one way to come into this world , but so many ways to leave... :rock: :tebrikz: :yapma: sakın lamlerlik yapma :yapma: BiT¢H_oFBaT[/b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2003 said: desdinovA, 05 July 2003 04:17 tarihinde demiş ki: Size 6 ay da fazlaymI$ da bunu yeni fark ettik... AG sunucusu içler hacısı halde diyen şahsiyete... Bugüne kadar kaç TFC turnuvası oldu? Kaçı tamamlandı? Bunları söyle de ondan sonra konuşmaya devam edelim. desdi bak şimdi siz 4 erden biz 8 erde n yapıorz ayrıca paso clanlar pasifiz bilmemnyez diı sizde öle sorn çıkmaz çıkamaz çünkü 4 kişi yetio 20 kişi olsn 5 clan bizde 5 clan demek 40 kişi demek kapiş?[hline]:rock:There is only one way to come into this world , but so many ways to leave... :rock: :tebrikz: :yapma: sakın lamlerlik yapma :yapma: BiT¢H_oFBaT[/b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
desdinovA Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2003 Bizim son turnuvamIzda 16 klan vardI Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
desdinovA Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2003 Hem de eleme usülü ile sadece 15 maç değil tam 54 maç planlandı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saerob Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2003 Daha sistem odasina bile girmemis bir sahis icin oldukca bilgic konusmalar: Fakiriz, makinamiz yok...?! Hayir 6 ay fazla degil desdinovA, az. 2 asir versen yine ayni, yine ayni... Bu mantalite degismez aksine kemiklesir, daha da yozlasir. Ama sunu soyleyebilirim aydinlanmak icin 1 ay fazla bir sure degil. Aydinlik ise her golgenin ilacidir. Iyi oyunlar.[hline]..// Sandwaves Progressive Gaming Technologies Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2003 bizde 8 aktif clan yokki bazı clanalrda 16 kişi war yani tf ag gibi deil işte karşılaştrmanz yanlış ona bakarsan cs de de 39847347 tane turnuva oldu[hline]:rock:There is only one way to come into this world , but so many ways to leave... :rock: :tebrikz: :yapma: sakın lamlerlik yapma :yapma: BiT¢H_oFBaT[/b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2003 *!kafasını uzatır* birisi kemik mi dedi? ne var? aaa.. Desdinova'nın altında balon var.. balonlu, balonlu... :tebrikz:[hline]Don't make me destroy you. - Darth Vader Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saerob Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2003 Kullanici adi ve e-posta adresini girmek nezamandan beri usenilicek bir durum oldu? :)= Eger birinin boyle bir durumu varsa, internete cikmamasi daha uygun olur sanirim. Mali cizelgelerimiz, sistemimiz ve sunucularimiz elinde olduguna gore bana soyler misin ne zaman acabilicez DoD u, ET i, diger sunuculari? Eger bilmiyorsan "ongoru" olarak nitelendirdigin "iftiralari" kafanda tartarak (yapabileceginden emin degilim) bir daha cumlelendirmeni oneririm. Sukut altindir, evet, belkide elmasdir cogu zaman.[hline]..// Sandwaves Progressive Gaming Technologies Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
desdinovA Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2003 kim sana ne vaat etti ya? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saerob Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2003 Benim ozel zevkim bu. [Bu kısım bu forumlarda yazılamaz / Nefr] Bunun yani sira neyi kime isptalamak durumundayim? Fakir olmadigimizi mi, istedigimiz sayida sunucu acabilecegimizi mi? desdinovA, sunu 4 asir yapalim. Nede olsa zaman cabuk gecer.[hline]..// Sandwaves Progressive Gaming Technologies [Bu mesaj Nefr tarafından 13 July 2003 12:25 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Prawler Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2003 bazıları iyi şeyler yapmak istiyor belki de yanlış ya da doğru stratejiler uyguluyorlar İstemedikleri tepkiler alabiliyorlar dikkatli olsunlar tepkileri göz önünde bulundursunlar bence[hline]Mixed Website [email protected][/b][/i] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saerob Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2003 Birisi bana ve temsil ettigim birseye hakaret ederse sessiz kalmam. Bu benim kisisel tercihimdir. Tekrar ediyorum "tokat atana obur yanagimizi donme aliskanligimiz" yok, olmayacak... Herkes lafini bilerek konussun. Ya da en azindan bilmedigi bir konularda suskun kalmayi iftira atmaya tercih etsin. ben BOccOB arkadasimizin yazdiklarinda bir oneri goremiyorum burada, var mi? Sonucta karsinizdakiler de insan, ego tatmini absorbe etmek icin sabahtan aksama online olan bir robot degil. (6 asir...) [hline]..// Sandwaves Progressive Gaming Technologies [Bu mesaj Saerob tarafından 07 July 2003 00:46 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Prawler Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2003 burda öneri yok zaten tepkilerden bahsediyoruz eğer lafın banaysa[hline]Mixed Website [email protected][/b][/i] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saerob Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2003 Hayir sana degil, olsa ismin gecerdi. Yukarida isim verdim. :)=[hline]..// Sandwaves Progressive Gaming Technologies Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aente Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2003 son ag turnuvasına 16 takım katıldı.. kac tanesi oynadı turnuva maclarında? bizde 929 takım yazdıralım o zaman bundan sonra turnuva oluras sadece yazmakla oluosa..[hline]open ur eyes open ur mind.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dely Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2003 çok zor bir iş olsa gerek kaskafalı birine laf anlatmak yada anlatmaya çalışıp anlatamamak (kişi düşünür aha aceb sorun bendemi)düşünmez görmez duymaz ve aldırmaz demezki salak arkadaşım olacagına akıllı düşmanım olsun... said: Saerob, 06 July 2003 17:09 tarihinde demiş ki: Kaskafalilara laf anlatmaya ugrasmak ve basaramamak :)=[hline]..// Sandwaves Progressive Gaming Technologies [hline]WKII Clan Page - Turkmap Oyun Editing Siteniz don`t worry,be happy... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dely Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2003 ya bIraq dod sunucusu acmayın oyuncumu varki server acıyorsunuz dod neki yenirmi dod da s.o.s gibi bişimi hıı? aa cs nasıl olur bu cs manyaq bi$i cs acsanıza... varya dod mudur nedir o oyundan daha çok iyi iş yapar....(oyuncularıda lagı,lossu,choke u farketmeden oynar hepsi azgındır )bütün oyun serverları sizin olsun yeterki bana çay vermeyin,saygılar dileyrum.... [onunda canı sıkılır & çeker gider] said: Saerob, 06 July 2003 13:01 tarihinde demiş ki:Mali cizelgelerimiz, sistemimiz ve sunucularimiz elinde olduguna gore bana soyler misin ne zaman acabilicez DoD u, ET i, diger sunuculari?hline]..// Sandwaves Progressive Gaming Technologies [hline]WKII Clan Page - Turkmap Oyun Editing Siteniz don`t worry,be happy... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saerob Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2003 tamam oldu. Peki sizce cs acarsak kesat giden isler acilir mi? Voliyi vurur muyuz? Yani oyle bir sey istiyoruz ki hem boyle kim var kim yoksa girsin sunucuya ham de cok fena para kazanalim bu isten... Bizim tek onemsedigimiz sey bu. Yani bildiginiz onerebileceginiz bir yol yordam varsa lutfen buraya zeka piriltilari gostererek yazin ki bizde nasibimizi alalim... Hakikaten paticik eglenceli bir yer imis. :))[hline]..// Sandwaves Progressive Gaming Technologies Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saerob Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2003 Sorunlari sirf muhabbetlere malzeme olalim diye yapiyoruz zaten. Bir nevi dikkat cekme girisimi olarak aliglayabilirsin. Ama VS den voli nasil vurulur onun hesabini yapamadik daha. Umuyorum yakinda iyi bir planla karsinizda olacagiz. Asirlar az gelir bu mantaliteye, bagnazliga. Ti ye alabilmek belkide kendince olusturdugun degerler arasina sIkIsIp, "beynim bu kadara basabiliyor"u her defasinda teyyid edebilme ozgurlugunden daha kisitlayicidir. Ama senin gibi dusunen birine ciddi bir aciklama yapsak alacagimiz tepki: komplo teorileri, "ha evet kesin bu boyledir" seklinde yargilamalar ve tipik bir tarz ozelligi olarak yikici ama hicbir zaman yapici olmayan konusmalar. Aciklama yapmasak alacagimiz tepki: komplo teorileri, "ha evet kesin bu boyledir" seklinde yargilamalar ve tipik bir tarz ozelligi olarak yikici ama hicbir zaman yapici olmayan konusmalar. Ne soylersen soyle, anlatabildigin karsindakinin anlayabildigi kadardir. Kapasitleri zorlamayalim, eglenceye devam.. :))[hline]..// Sandwaves Progressive Gaming Technologies Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nefr Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2003 Saerob; bu forumlarda olduğun sürece hiç kimseye hakaret edemezsin. Buraya üye olurken kabul etmiş olduğun kurallardan biride budur, ve haberin olsun, ciddi şekilde uygulanır. Diğer arkadaşlar; SW veya başka bir kuruluş hakkında konuşurken lütfen dikkatli olalım. Burada başka yerlerdeki sorunlarınızı dile getirmenize kısıtlama getirilmese de üslubunuza dikkat etmeniz gerekir. Konuyu şu anda kitlemiyorum, ama anlamsız şekilde kişisel bir tartışmaya döndürmekte kararlıysanız kitlerim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar