Ceday Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2003 Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2003 harelde cogu kişi hatırlıyordur. yalnız o arabayı ne derece hatırlıosunuz merak ediyorum. demin bir bölümüne baktım da, şuan arabayı görünce hafif bi tebessüm oluşuyo yüzünüzde :)
Sly-One Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2003 Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2003 ewet eheh ben çok ufaktım izlerken hehe anılarım canlanıo... o gaza gelince çalınan müziği unutamıyorum ztn ehhe.[hline][i]Güçlü ve şanslı olanlar genellikle yalnız olanlardır... -Xar
TheSilver Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2003 Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2003 muhabet arabaydı diye hatırlıyorum espiri falan yapardı kit çok küçükken izlerdim hala rtlde çıkıyor.
Admin Virus Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2003 Admin Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2003 Önde kırmızı bir ışığı vardı ordan oraya gidiyordu ------o--- Keşki tekrar verseler bence eskisi gibi tutulur akşamları viperi izliyorumda o ne iğrenç dizidir :)[hline]Você Cría Os Mundos Que Nós Os destruímos Virus,SatanixVirus,Satan-Virus,Virus-Satan,Satanix. Trex DragonSlayerz Paladin of alb/exc Cuce Berserker of mid/pry
hella Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2003 Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2003 çocukluğum onunla geçti heeeey hey[hline]G-power a.k.a gehena werewolf uin
ghaldszar Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2003 Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2003 O kırmızı ışık ne modaydı bee. Tüm Murat 124lerde ve sonradan renault 11 lerde vardı. Ne günlerdi beee.
kingpin Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2003 Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2003 onun müziğide şöyledi pıtıtıtıtıt dını dını dınunii dını dını..[hline]KinGpiN the striked sazan Emaleth, 07 July 2003 16:49 tarihinde demiş ki: kafana terlik yiye yiye beynin sulanmış senin iyice. antin, kuntin, gugurigu filan...
Mino Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2003 Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2003 82 Model Pontiac Trans Am dı yanılmıyorsam. Birinin vardı siyahından karaşimşek gibi kırmızı ışık yapmıştı...
Prawler Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2003 Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2003 süper bi aletti ya[hline]mix edebiyat & oyun sitesi
Öne çıkan mesajlar