riglous Mesaj tarihi: Kasım 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2005 iyide sirayla oluyo iste... dengesizlik olmasindansa, yenilikleri bastan savma ama hizli yapmaktansa adam gibi yapiyolar. test ederek yapiyolar... sizin de siraniz gelecek. hunter'lar uzun sureden sonra ilk defa guclendirildigi icin boyle goze batiyo. bu buff'tan once insanlar instance'lara almiyolardi hunter'lari. sizin oyle bi derdiniz hic olmadi olmayacak da... resist olayina gelince, benzetmeyi yanlis yapmissin. lvl1 yaratiga warrior vurdugunda miss edebiliyo mu? edebiliyo... o zaman sizinkinin de miss olmasi normal. anormal olan miss yerine resist yazmasi. bi ara rogue'lar agliyolardi her vurus miss oluyo diye. o zaman caster'lar kraldi. simdi o zamanin normaline cekilince "sorun" gozuyle bakiyosunuz. ama dedigim gibi yeni norm'lara uydurulacak sonucta... daha elden gecmemis bicok sinif var. boyle bi konuyu bi daha acmanin anlami yok..[signature][hline]Tulahr Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Regalya Mesaj tarihi: Kasım 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2005 said: riglous, 20 Kasım 2005 01:21 tarihinde demiş ki: Regalya, arkadasim... iyi guzel anlatiyosun da... karsina adam gibi bi gurup var gibi kabul ediyosun, kendi tarafina da pug gurubu almis mage'ler kotu diyosun.. fazla abartiyosun durumu. hos sirf sen degil, herkes. dramatize etmek kanimizda var belli ki. mage'le de oynadim, priest'le de oyunuyorum. Abarmak? kendi serverim icin konuşuyorum abartilicak bi durum yok sizin oynadiğiniz serveri bilemem ama benim serverim icin durum böyle herkezsin 2x talismani herkezin seti var karşimiza gelen guruplarda dramatize etmekle alakasi yok gayet olası şeyler bunlar. said: riglous, 20 Kasım 2005 01:21 tarihinde demiş ki: ilk olarak o heal isi o kadar kolay degil. 1.1k flash heal atmak demek, o adamin holy spec olmasi demek ki, holy spec'i oldurmek shadow'dan daha zordur. amma velakin, senin de bildigin gibi holy priest dmg veremez. kisacasi ona shield buna heal vs. vs. derken sana da dot koymaz... zaten holy adam sana dot koymak icin manasini harcamaz. neyse bu ufak bi ayrintiydi. Dot koymaz ? healeri olamyan bi takimdaki mage e dot koymayan insana acikca dangalak derim ucari bi manaya sahip olmayan güzel bi etki veren bir şeyi kullanmak gene söylüyorum dangalaklikdir neyse bu ufak bi ayrintiydi. said: riglous, 20 Kasım 2005 01:21 tarihinde demiş ki: asil sorun savasin tek kisiye degilde guruba bagli olmasi ve bu gurupta senin gorevin healer'i tek basina almak degil. tabi herkes duzgun oynarsa bi yerlere gelebiliyosun. rogue ambush+bs ile acarken sen ona ne buyu atarsan at olur zaten... Her zaman belirttiğim gibi Random oyuncusuyum ben guildim pve guildi dolayisi ile herzaman icin yanliz giriyoruz ki raid e felanda katılmam küliyen iş yapmaz yeteneksiz adamlarin benim kastiğim honor u paylaşmasini istemem ki girincede normal heal etmeyi birak bi renew bi reju atmakdan aciz insanlar topluluğu..ambush bs ile açarken ne büyü atarsan at ? mariomu oynuyorsun sen rogeulerin % 80 inde 4.5 k ve üzeri hp var cheap shot kidney gouge blind kick gibi yetenekleri teachlememiş daha üstelik critling posion 2 kullanmiyor % 30 movementle 1k lik fire blast citiyle kesin keserim ben senin o oynamış olduğun mage olsa kesersin zaten kral herkezde cht ggr lobo vb var ki zaten dediğim gibi hp kaybin varken cikiyor arkna bs ambush ertesi muhtemelen ölüyorsun neden hp kaybi var arka saflarda bile olsam o senin mana harcamanz dediğin begenmediğin shadow word pain bana bandaj yaptirtmiyor combatin ortasinda her dmg yediğimde yemegede oturmam poti de içemem cooldown u var said: riglous, 20 Kasım 2005 01:21 tarihinde demiş ki: ha ama senin rogue'un gidip baskasina daliyosa, warrior'in ilk once healer'in olmesine yardim etmeyip paladin'e saldiriyosa bu sizin taktiginizdir ve muhtemelen calismiyodur... obur taraftan senin icin gecerli olan karsi taraf icin de gecerli. bi taraf pala'dan ne cekiyosa obur taraf da shaman'dan cekiyo. Dediğim gibi random horde çok savat bizim serverimizde paladinler canina okuyor hordenin şamanlar yetersiz kaliyor neden tuhlu ve 5k üstü dengi bi hp li warrior şamanin allahi olsun warrior 1-2 kere heal aliyorsa yamultur bu durumda gene paladinler priestler druidler öne cikiyor said: riglous, 20 Kasım 2005 01:21 tarihinde demiş ki: acikcasi rogue ve warrior'lari teketekte alamiyosan, otur bi warrior arkadasinla bunun uzerinde calis. sonra hangi sinifin neyin karsisinda avantajli oldugunu planlayin beraber. ona gore oynayin. karsinizda kum torbasi olmadigi icin onunuze gelene buyu sallarsaniz tabii ki duzgun bi gurup gelip alasagi eder sizi. Ben böyle birşey kesinlikle ima etmedim teketek! benimde kendimce yetenegim var 90 gün online şaman 86 gün online mage 42 gün warrior 33 gün rogue/priest zaten cogumuz birbirimizi taniyoruz (get life diyecek olan varsa seni ilgilendirmez derim.)diger arkdaşlardan aldiğim veya test serverlerinde incelediğim kadariyla her class hakkinda az cok tecrübem/bilgim var honor cocn dan beri non stop günde en az 7 saat pvp yapiyorum alt charim olan mage warlord olucak işte yani az çok tecrübem var gayet güzel ekipmanim vs de var sorun burada tartıştığımız özere BG ve class dengeleri(sonrdan ona döndü) Learn 2 play noob modundaki tarzını pek sevmedim diyebilirim lakin kendinde görüyorsundur Mageler uzunda bir süredir birşey almiyor üstüne kaybediyor diğer classlar daha baskın duruma geliyor Saygilar.[signature][hline] Once laughed so hard, I milked all over the floor. Darkhoof Elderone Antuan Ashkar Shadowthief http://img66.imageshack.us/img66/9013/meee8uz.jpg [Bu mesaj Regalya tarafından 20 Kasım 2005 02:15 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Kasım 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2005 said: Gallant, 20 Kasım 2005 01:24 tarihinde demiş ki: Hit with spells olayından bahsedilmiş. %4 aynı lvl e chance var bu hiçbişi gibi bişi denmiş. Bilinmeyen şudur ki bu olay buglı. lvl1 critter lvl60 mage in spellini resist ediyorsa(bana oldu lvl53 ken keşke ss alsaydım) bunun hit with spells le yenilir yutulur bir tarafı yoktur. 0 resistli bir adam nasıl olurda spell resist edebilir. Bu 0 armorlu birisinin dmg absorb etmesi gibi bişidir. Ben 3 sn cast edicem resist, instant cast resist, akabinde release spirit. Ayrıca ben hit with spells aldığımda benim dmg im artmıyor, critim artımıyor, ama diğer class setleri maşallah her ihtiyaca yetiyor. Le havla, kuzum sıfır amorlı bi eleman dodge'luyur sen adamı missliyorsun, adam seni parryliyor. Oldumu şimdi hatta blockluyor debuff'larını. İki ceşit resist var bunu biliyosunuz hepiniz, hala dramatize etmek için ısıtıp ısıtıp "amanin 0 reisist'le resisit etti fireball'um" kokuyosunu buraya hadı söle bakıyım taunt'un resisti nedir söle aaa yokmu taunt resist diye bi stat e resistliyo moblar bunu... Pekiya howling shout pekiya intimidating shout. iki ceşit resist var biri fizzle lvl 1 critter'ın %0,01 civarı reisitliyebiliceği ve büyünün etkisisz kalıcağı bide adamın resist değerine göre armor gibi dmg'ı azaltma olayı var. yaaaaaaa neymiş böleymiş. Sanki bilmiyosunuz... sen 3 sn büyü yapıyosun atıyosun e bende 3,80 speed'le attack veriyorum hemde melee range 5 yard oda missliyo dodge'lanıyo parryleniyo hemde her zaman armor'dan dmg penaty alıyo, yok bi adaletsizlikburda, bi warrior'ın bi mage'e 3 bilemedin 4 attack şansı olur mage genelde daha fazlası mage'in öküzlüğüdür bana sorarsan, mage bu sırada emin ol 3-4 büyüden fazlasını atar. bende chance to hit alınca dmg'ım artmıyo crit rate'im artmıyo merak etme =)[signature][hline]Beş Hececiler 64K RAM SYSTEM 38911 BASIC BYTES FREE Eskiden herzaman boş yer olurdu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Regalya Mesaj tarihi: Kasım 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2005 Cucem ne diyorsa odur! :P Chance to hit with spells giydim zanzin sealmi ne yüzük çok farkettti eskiye göre eskiden ss koyardim buraya felan biliyonuz işte bi combatta x kere resit ard arda x tnae resit vs şimdi iyi gene bazi şeyler misslerse mele classlar icinde çok kötü oluyor misal acilişta harm sting missleyen warrior veya stealhdan missle cikan rogue ama yinede aha missledim artıköldüm olmuyor mage de oyle 1 missle ölmüyorsun eyw ha şu var pom = i can miss button diyor herkez ki pom cs ertesi nuke normal nuke veya allah belani vesin sheep ettirmedin be al sana sheep gibi durumlarda kullanilan bişi arcane talentindede resit etme şansini düşürttürdüğüm (1 puan pve icin)halde sheep resistleri illet olabiliyor.[signature][hline] Once laughed so hard, I milked all over the floor. Darkhoof Elderone Antuan Ashkar Shadowthief http://img66.imageshack.us/img66/9013/meee8uz.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Kasım 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2005 bende fark ediyorum pom'un genelde poly için harcandığını, şık bi hareket bence, ha diyiceksin pyro haklısın ne diyim. ama cidden charge da edememişsen ilk attağın miss olması ölüm ölüm snare effectle koşturuyosun deli danalar gibi vucuram diye =)[signature][hline]Beş Hececiler 64K RAM SYSTEM 38911 BASIC BYTES FREE Eskiden herzaman boş yer olurdu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tinuviel Mesaj tarihi: Kasım 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2005 Su anda mage in yalızca polymorp buyusunun random bir sekilde etki etmesinden yakınıyorum.Poly ledıgım bir player ın 10 sn yada bazen 5 saniyede poly den cıkması ilginç sonuçlar dogurabiliyor(Bazende hakketen, alla alla hala poly de adam cıkmak bilmedi... dedirttiriyor.).Frost mage im.Mc'ye yeni yeni girmeye başladık.O yüzden toplayabildiğim coğu +dmg veren mavi itemi giyiyorum.Aralara da biraz crit serpiştirdim:).Frostboltum 750 vuruyor ki bu benim için gayet iyi.Tabiki int ve stam dan biraz fedakarlık ediliyor bu asamada.Bir player a spell cast ettiğim zaman bazen koca bi resist yazıyor ama gördüğüm kadarı ile onun içinde bazı itemler var.Change on hit item kullanan bazı arkadaşlarım sonuctan gayet memnun olduklarını söylüyorlar.Bende hiç yok hit item ama büyütülecek kadarda resist sorunu yasamıyorum.Ama yaşadıgım zamanlarda oluyor, noluyor oluyorum.Frost talentlerınden gelen bonuslar cok iyi.750 vuran frostboltum critte 1500 vuruyor ki benim gibi mavi itemli bir player için oldukca iyi nova+fb+coc ikiside crit gittimi kaymak . 1500+1100 gibi bir dmg edıyorkı gayet iyi bir dmg benim için.Crit gitmedimi yada resist oldugu zaman dicek bişi yok.Ama %80 karsı taraf resıst demıyor.ya normal vuruyor yada crıt.Dmg im asmış degil ama iyi.Karekterimin yapıcaklarını ve yapamayacaklarını biliyorum.Aynı beceride olan iki player ı birbirinden ayıran şey bence üzerlerindeki item.Birinin itemleri iyidir senden cok vurur ölürsün.Son patchlerden sonra warlockların deatcoıl ıne bısı dıyemıyorum.Başa baş kapıştıgım warlockları artık ya cok zorlanıyorum yada yeniliyorum.Druidler bi ilginç.Attıgım spell in resist oldugunu gordugumde LoL diyorum...Bazen tas kağıt makastan soz ediliyor bir mage in shamy kesemeyeceginden vs vs..karşılaşıyorsun denk geliyorsun bir yerde shamy ile bi bakmişşın attıgın buyuler crıt gıtmıs shamy yerde.oradan ayrılıyorsun karşına bir sure sonra bir shamy daha cıktı.bi bakmıssın spellerınden hiçbiri critıc vurmamıs arada attıgın bazı buyulerde resıst oldu ve oldun. Hani tas kagıt makas?ılkınde kestın ıkıncısınde kesıldın.yanı benım kanım her clas her clası alabılır bu bıraz crıt sansı olur bıraz becerı bırazda ıteme bakar o gunku ruhsal durumuna baglantına vs vs vs.konu saptı gıbı neyse toplıyım :)Ama yinede hiçbir zaman mage in ezildigini düşünmuyorum.Yani Blizardın yaptıgı yeniliklerden, yada bufflardan dıyelim ,yakınmak yerine o yenilikler dogrultusunda oynamaya çalışıyorum.Oyunumdan ve karekterimden zevk almaya calısıyorum.Bir arkadaşımın dedıgı laf vardır(Oyun sana ayak uydurmaz sen oyuna ayak uydur....Uyduramıyorsanda pc den sil........ )[signature][hline]Ancksunamun 60 ud mage bL Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
riglous Mesaj tarihi: Kasım 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2005 @regalya, anlatmak istedigimi duzgun anlatamamisim, kusura bakma. demek istedigim healer'a dalmasi gereken sen degilsin, rogue. adam healer'a ambush+bs yapacak ki healer'in dikkati dagilsin. senin bunun uzerine yapman gereken tek bi buyu yapmak... olmadi bi tane daha yapmak ama emin ol ki priest'lerin abartilacak bi yani yok. onlar da epey geride kaldilar, druid'ler daha iyi healliyo. priest olarak soyleyebilirim ki dot atmak kayiptir, ama bu oyun tarzina bagli tamamen. sahsen ben warrior'a atacagim +1 flash heal'i, aptal bi dot'a tercih ederim. tabi dot adami rahatsiz eder, ama sorun su ki BG gibi bi yerde hizli oyun doner... gurup savasi oldugu icin asil korkulmasi gereken crit'ler, dot'lar degil ki... yani aptal bi holy priest sana dot atmis 4 tick 150 vursa nolur vurmasa nolur, ama hayatta kalan warrior'in vuracagi bi crit oyunu dondurur orda... random takilman herhangi bi sekilde bahane degil. AV'de is yaparsin muhtemelen, karsinda 5 kisilik koordine bi gurup yoksa rahat da edersin. ama AB ya da WSG'de tek basina is yapman, duzgun guruplara karsi zaten imkansiz. yani kim olursa olsun yapamaz, bunun mage'likle alakasi yok. son olarak senin oyununa bi sey demiyorum zaten. tanimiyorum bile seni, nasi L2P diyebilirim... demek istedigim oturup beraber taktik yapin... o bile en azindan tek kisi oynamaktan iyidir. birlik oldugunuz zaman biriniz healer'i mesgul ederken, ya da keserken ki warrior'lar bu isi cok iyi yapiyolar, kendilerini feda ediyolar ama priest'i aliyolar, sen de heal'lanmayan oyunculara max dmg verirsin... ya da healer'in olumune yardimci olursun...[signature][hline]Tulahr Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Regalya Mesaj tarihi: Kasım 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2005 Ben anladim senin demek istediğini lakin olay şu her serverin oyun tarzi oyunculari oyunlari farkli oluyor misal karşimiza gelen guild guruplarinin hunterleri flare mod on oynuyor ki zaten dediğim gibi random horde cok vasat rogeu denyolari pvp kraliyim ben rakip raidin ortasinda caster genklerim modunda giderken flare ile sap gibi ortaya cikip warriorlarin baltalari altinca can veriyorlar o yüzden casterlerle ilgilenme işi bize kaliyor Dot un önemini yukaridaki yazimda belirttim benim acimdan dot kadar nefret birşey yok resto potiye heal potiye giden paranin hatti hesabi yok ve tabi gene yukarida belirtitğim gibi her serverin oyunu farklidir adam iki spinal warrior a (1500 üzeri ap li) veriyor freedom of movement i shiled vs basliyor over heal e warriorlar acior serker rage horde mal ya warriorlara daliyor cata cuta adamlar sinirsiz rage ile girişiyor ki zaten sweeping strike+ww combosundan sonra horde çiçek gibi aciliyor. Av de sadece mage değilki her ranged class iş yapabilir item + talent e bakar eyw av de show yaparim karşıda 7-8 hunter yoksa oyun muhtemelen 100 üzeri kb 0 veya bi kac kere npc ler yüzünden ölüm 400 gibi hk ile biter ama dest lock un hunterin priestin eksik kalir yani yokki ki zaten shadow priest + emp talisman hero charm veya ikisi birden oldukdan sonra 2.5k mb yi yiyen kendinden geçiyor.. saga sola dot bekle bakalim honor gelsin locklar hunterler ve priestler cok daha avantajli gene menzilli zerg de oradaki yazımı tam okumadiğin icin rogueyi wariror u teketekde kesemiyorsan lafi dokundu açıkcasi söylemeden demeyeceğim son olarak dediğim gibi random horde vasat o yüzden yanliz giriyoruz taktik yapma gibi bi luksumuz yok zaten herkezin fulll tier 2 setle trinketlerle healerle gelmiş grp lara yetecek kadar dps i yok taktik diyorsan benim taktiğim ride run+blink invis poti(flare yoksa) flame strike pom flame stike trinket +cloak of fire blast wave nova koşarken target aldigim healere cs arcane expo spam görünmezden şak diye cikip bütün guruba 3-4 k dmg i yükleyince bi iki sny heyecan yapiyorlar hemen dağilabiliyorlar veya ilk fs den sonra cs yi verip köpek gibi kesebiliyorlar dediğim gibi herkezin oyunu farkli en basidinden Virtue ile bana 2x trinket arcane power pom /pyro yu verip aradan cikariyorlar hemen zaten flag düştükden sonra toparlamasi zor oluyor. healer olmadan gördüklerinde ya gaz yapip daliyorlar köpek gibi ölüyorlar yada kaciyorlar dediğim gibi "Diğer bütün classlar mage e göre daha baskin hatta avantajli " tabi bu benim görüşüm.[signature][hline] Once laughed so hard, I milked all over the floor. Darkhoof Elderone Antuan Ashkar Shadowthief http://img66.imageshack.us/img66/9013/meee8uz.jpg [Bu mesaj Regalya tarafından 20 Kasım 2005 09:55 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FreEmoon Mesaj tarihi: Kasım 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2005 @Regalya Yanlız iki gündür sabırla her yazını okuyorum, bişeyi bi türlü anlamadım. Senin şikayetin genel olarak sizin serverdaki organize Alliance gruplarına karşı genelde yanlız kalmak ve salak salak oynayan horde'ler yüzünden karakterinden istediğin verimi alamamakken, Blizzardın yapacağı nasıl bi buff bu durumu düzeltebelir ki? Hayır bi mage olarak anormal hoşuma giden özellikler ve yeteneklerden zevk alırken , herkezin söleyip durduğu genel sorunlarlada boğuşuyorum burası tamam. ama senin durumunun mage sorunlarıyla hiçbi ilgisi olmadığı izlenimine kapıldım ben, yani PvE yapan bi guild içinde PvP yapmaya çalışan bi yanlızı oynuyor gibisin. Buna gelecek hiçbir değişikliğin ilaç olacağını sanmıyorum. Gözden kaçırdığım başka bişeymi var yoksa? bu topikteki tartışma dahamı eskilere dayanıyor?[signature][hline]Albert Einstain demişki " 3. Dünya savaşında hangi silahlar kullanılacak bilmiyorum ama 4. sünde insanlar taş ve sopalarla savaşmak zorunda kalacaktır." Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lind3r0th Mesaj tarihi: Kasım 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2005 Şudu diyim şansınız ve zamanınız varsa bütün classlarla oynayın öğrenin insana çok faydası oluyor nerde hangi classın ne yapacağını kestirebiliyorsunuz az çok buda sizi bir adım öteye götürüyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Virtue-L Mesaj tarihi: Kasım 20, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2005 zamanınız yoksada movieler var. :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Epilepsy_Ray Mesaj tarihi: Kasım 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2005 bu kaçıncı post yeter allahım ya. ve hep aynı insanlar aynı seyleri soyleyip duruyor. bliypruz ki bu acaip geniş bi oyun. alt tarafı bir epic quest için adamlar kaç ay uğrastılar sadece 1-2 classınki geldi. ki blizzin resmi acıklaması budur (ayni bu tur seylerin değiştirilmesinin zor olduğu ve zaman aldığı) sıras sırea gidiyor işte buff olayı. yapcaklardır elbet bi zaman. aynı şekil postları aynı seyleri soylemekle elinize bişi geçmez. bu oyun birazda tas kağıt makas mantığına dayanıyor. ha elinde vardır yeşiller epicli birisi alır seni 2 sn o zaman tas makas falan kalmıo tabii. sadece sabır.[signature][hline]Soulless - Blazing Phoenix - Bloody Lock!!! (Burning Legion) Nestle - Nefastus - Owerpowered Huntah!!! (The Maelstorm) Join me! Together we can rule the galaxies father and son!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
riglous Mesaj tarihi: Kasım 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2005 said: Epilepsy_Ray, 20 Kasım 2005 18:26 tarihinde demiş ki: bu kaçıncı post yeter allahım ya. ve hep aynı insanlar aynı seyleri soyleyip duruyor. bliypruz ki bu acaip geniş bi oyun. alt tarafı bir epic quest için adamlar kaç ay uğrastılar sadece 1-2 classınki geldi. ki blizzin resmi acıklaması budur (ayni bu tur seylerin değiştirilmesinin zor olduğu ve zaman aldığı) sıras sırea gidiyor işte buff olayı. yapcaklardır elbet bi zaman. aynı şekil postları aynı seyleri soylemekle elinize bişi geçmez. bu oyun birazda tas kağıt makas mantığına dayanıyor. ha elinde vardır yeşiller epicli birisi alır seni 2 sn o zaman tas makas falan kalmıo tabii. sadece sabır. soylediklerine katilmamak gibi durmasin, haklisin tamamen ama kucuk bi ayrinti; blizz hunter ve priest epic silahlarinin bi hata oldugunu kabul etti. daha fazla dusunup yapmamiz gerekiyodu dediler. :)[signature][hline]Tulahr Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gallant Mesaj tarihi: Kasım 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2005 said: Cuce, 20 Kasım 2005 02:19 tarihinde demiş ki: Le havla, kuzum sıfır amorlı bi eleman dodge'luyur sen adamı missliyorsun, adam seni parryliyor. Oldumu şimdi hatta blockluyor debuff'larını. İki ceşit resist var bunu biliyosunuz hepiniz, hala dramatize etmek için ısıtıp ısıtıp "amanin 0 reisist'le resisit etti fireball'um" kokuyosunu buraya hadı söle bakıyım taunt'un resisti nedir söle aaa yokmu taunt resist diye bi stat e resistliyo moblar bunu... Pekiya howling shout pekiya intimidating shout. warrior taunt resistleri için hiçbişi demiyorum zaten rezillik böyle bişi olması. Normalde blizz mage de miss etsin kavramında geliyor bu resist olayı. Warrior, rogue,vs. melee attackta birisine vurdu, dodge oldu, parry oldu, block oldu kalkan varsa, hunter ok attı missledi, dodgelandı akla mantıklı geliyor, mage attı fireball, frostbolt, arcane missile, pyroblast gibi missile giden büyüleri miss(resist) etti(mage kabiliyetsizdi vuramadı diyelim:)) buraya kadar normal. Cone of cold, arcane explosion gibi aoe büyülerini nasıl miss(resist) edebilir. Coc attı adam naptı rog eğildi de üzerinden mi gitti buz dalgası:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lind3r0th Mesaj tarihi: Kasım 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2005 Ona bakarsan hunterın oku yada mermisinden nasıl kaçabiliyorsun wat is teh matrix değil sonuçta oyun mantık aramak saçmalık olur nasıl malee classlar parry miss gibi şeyler yapıyor casterlarda resist yapıyor bu gayet normal Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Kasım 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2005 Hunter yetemiyor orada miss olunca : )[signature][hline]WoW EU - Magtheridon Penthesilea, Night Elf Priestess, proud member of Pain Train Emilo, Gnome Warrior Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Regalya Mesaj tarihi: Kasım 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2005 @FreEmoon yok konu sonradan değişti biraz *öncelikle fire resistance sorunu var dengesiz bi degerde Frost resistance dmg düşüyormuyorken hiç bi şekilde fire cloak enchanti ile bile 4-5 büyüde bir kayda deger dmg azaltiyor. Shadow fire göre biraz daha iyi dorumda arcane ortada ama fire alakasiz derecede azaltiyor. *Spell resist sorunu chance hit with spells itemle düzeldi biraz ama Presence of mind = Spell miss button *Diğer Classlar battle groundlarda çok daha verimli performans alabilirken mage kişinin yeteneklerine bagli olarak verim alabiliyor ve item çok çok önemli Superior dmg add yapmiş mage serked roguenin 1 ambushuyla ölüyor en basitinden abuk subuk şeyler[signature][hline] Once laughed so hard, I milked all over the floor. Darkhoof Elderone Antuan Ashkar Shadowthief http://img66.imageshack.us/img66/9013/meee8uz.jpg [Bu mesaj Regalya tarafından 21 Kasım 2005 15:15 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Reumer Mesaj tarihi: Kasım 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2005 said: Regalya, 20 Kasım 2005 02:04 tarihinde demiş ki: [/b] benimde kendimce yetenegim var 90 gün online şaman 86 gün online mage 42 gün warrior 33 gün rogue/priest zaten cogumuz birbirimizi taniyoruz (get life diyecek olan varsa seni ilgilendirmez derim.) 251 gün online süre.. eğer europe da oynuosan gerçekten taktire değer bi başarı :D cunku eu serverları acılalı sanırım yaklasık bu kadar oldu :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeMiRMaSKe Mesaj tarihi: Kasım 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2005 Benim 55 Level mage'im vardı sildim kendisini. Karakterden soğudum. Sebebi ise 55 level mage'imi 50 level bir mob neredeyse öldürüyordu. Ha sen beceriksizsen gibisinden bişiler kullanmayın boşuna. Şanssızlık olabilir ama bir mage'in sahip olabileceği bütün buglar resist çılgınlığı herşey başıma geldi. Aslında ben mage'in bufflanmasını savunmuyorum elden geçirilmesini. Nasıl ki bir warrior str'den hunter Agi'den dmg artışı sağlıyorsa mage'te int'ten alsın o dmg artışını süper olur. Ozaman mage setleri daha bir anlam kazanır. Yüksek dmg vermek isteyen mage'ler hp'den feragat etmek zorunda kalırlar. Bu tip değişiklikler yapılabilir.[signature][hline]TABU Kelime: Kırbaç Anlatan: Adam dövmekte kullanılır. Ayrıca Sextede kullanılır. Anlayan: MALA.... MUŞTA... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar