Virtue-L Mesaj tarihi: Kasım 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2005 http://forums.worldofwarcraft.com/thread.aspx?fn=wow-mage&t=515253&p=1&tmp=1#post515253 EU forumlarında yazılan bişey yok ama, US te açıkça Önce paladin sonra shaman priest rogue ve mage e değişiklik geleceği söylenmiş, gerek US gerek EU da oyunu bırakan mageler olmuş gene :) Her olumsuz haberde oldugu gibi 1.9 patch tede "spell penetration" un bazı itemlar vasıtasıyla geleceği açıklanmış, hadi hayırlısı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
damdaki_kedi Mesaj tarihi: Kasım 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2005 eger 1,9 dan sonraki patchdede bişiler gelmezse bence oyundaki çoğu mage bıakır oyunu,bırakır derken baska sınıflar açarlar,doğru düzgün resist-damage,hp/mana dengesi kuramamışlar şimdide sorun yok diyorlar.roguelar ve shamanların gercekten buff a ıhtıyacları var,shaman bizi ancak 3 vurusta,rogue 3 sny de kesebılıyor,bu ne biçim iş adamlar uzaktan üfleyip mage i öldüremedıkten sonra. Nerf mage,buff other class[signature][hline]mart ayı süresince yoğun işlerimizden dolayı kapalıyız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oktayca Mesaj tarihi: Kasım 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2005 ya yine başlıcak bi tartışma mage için resmi sitede yazan bişey var Strengths: -Can Summon Food and Drink -Powerful Area of Effect Damage Spells -Can Teleport around Weaknesses: -Has difficulty fighting monsters that resist spells -Very fragile and easily killed in certain situations -Can only wear cloth armor benim bu özelliklerden anladığım şu: mage zaten sucu ekmekci olarak yapılmış bi karakter, sizi şehirlere taşırlar, ve gurup içersinde birden çok yaratığa dmg verebilirler ama gelgörki çok çabuk ölürler ve resist skili olan yaratıklarla başa çıkamazlar bu resmi sitede mage yapıldığından beri duruyor mage açarken bunu okumadan "waaaw abi büyü yapıp alemlere akacam" iddasıyla karakter açanlar tabiki şimdi "lvl 60 oldum rogue tek vuruşta öldürüyo patchde plate armor gelmezse bırakırım" diyor yani bu insanlar karakteri açarken bi hata yapmış bence blizzin mage e bakış açısı gayet açık işte çok şaşalı bişey beklemeyin bence.[signature][hline]. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Kasım 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2005 ne yani rogue'da tek vuruşta öldürür mü yazıyor? said: Stealth abilities allow the Rogue to reach places more easily than most classes Strong lock picking abilities/access compared to other classes Sprint ability allows the Rogue to more easily escape battle and get a free short burst of speed in traveling can pwn mages with a single hit bu mudur yani?[signature][hline]Forumlarımızda kullanılan imzanız: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
caitiff Mesaj tarihi: Kasım 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2005 hunter - pet V Mage Bölüm 1 Hunter markı koyar kafaya --- Mage poly cast eder -- İmmune Mage İnst. fire blast cast eder -- İmmune. Mage in üzerinde ice armor vardır pet vurur chill efect immune.. mage blink yapar kaçmaya çalışır.. pet gayet hızlıdır.. mage ölür... Bölüm 2 Hunter markı koyar kafaya... mage poly cas etmeye çalışır yada herhangi bir spell... ama hunter uzaktan ok la dmg vermeye başlar. 1.5 sn'de 800 /800 /800 4.5 sn'de mage öldü :) to be continue diger classlarla olanlarda farklı degl. mage.. artık yerlerde... gelen geçen üstüne basıyor..[signature][hline]Hex Bugs & Code'n Roll! Programmers never die, they just GOSUB without RETURN... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
raistlinthewiz Mesaj tarihi: Kasım 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2005 15 gunde 1 aynı mage tartısması artık usandık gına geldi. biz bu class el ustundeykende severek oynuorduk, son bılmem kactır ayaklar altında ezılırkende, bırakmayacagız sonuna kadar dayanacagız :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Head Mesaj tarihi: Kasım 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2005 magelerin hala ne istediğini anlamış değilim. gerçekten. ama sen MC/ZG/BWL yapmıyorsan,ya da rank kasıp bir pvp seti bile almaya zahmet etmiyorsan lütfen "mage çok güçsüz" deme. ne 3000+ tek büyüler yiyoruz mageler tarafından. her class için geçerli aynı şey,gearsız ağlarsan;yıllarca ağlarsın.[signature][hline]valandil ownz j0o! sparta prag bu ayakları. WoW - Xrzug/The Maelstrom Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
muzcu Mesaj tarihi: Kasım 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2005 ya head mage sadece pve deilki, pve hakkında pek bişi diyemem ama pvp'de karşındaki classlar mage kadar ranged dmg koyabilio, üstüne üstlük heal atıo, lvl1 rabbite attığım pom pyro resistlenio, 0 arcane resistli adamlar polyi üstüste 2 defa resistlio. herkes bufflandı felan olmuo ki. mage waterboy herkesin dediği gibi. yani şu gerçek mage e buff lazım. dps kralı olmamız lazım gene. şuan sadece soytarı olabiliriz ki öle, eskiden mageden tırsan classlar şimdi takmıo bie :D[signature][hline]EU-Frostwhisper; No Skill Just Luckers (guild) lvl60 Human Mage (31arcane/20fire !) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Head Mesaj tarihi: Kasım 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2005 tamam ben de bazen charge yaptığım zaman missliyorum. karşı taraf parryliyor ya da.ben mesela niye vuramıyorum demiyorum. her şeyiniz tutacak diye bir şey yok. mage dışında bi level 60 charınız olup farma giderken suyunuzun ya da ekmeğinizin olmaması iğrenç bişey,durup durup "magenin conjuresi iyiydi ya" diye rerollamayı bile düşünebiliyorsunuz. ben zaten pve'den bahsetmiyorum,pvp setlerindeki +dmg miktarlarından bahsediyorum. PVE yapmasan da alterac valley'den tomeu alırsın,ya da AB ile exalted olup ironbark staff mıydı neydi onu alırsın. heal için de,counterspelli düzgün zamanlarda kullanacaksınız artık.biraz zamanlama işi o da. ice armor bile frostbite atabilirken üstelik. bu arada polymorph şu oyundaki en güçlü büyü.[signature][hline]valandil ownz j0o! sparta prag bu ayakları. WoW - Xrzug/The Maelstrom Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
raistlinthewiz Mesaj tarihi: Kasım 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2005 poly? lol? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Delidumrul Mesaj tarihi: Kasım 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2005 @Virtue-L Learn to play your class you teh nooob *Fistik atar*[signature][hline]:NSRq:üXrüt:irht:kök [Bu mesaj Delidumrul tarafından 18 Kasım 2005 10:25 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
muzcu Mesaj tarihi: Kasım 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2005 @head oyunun en başlarında fear ile poly en güçlü büyüydü. eskiden poly yideren arcane/fire mage çok büyük olasılıkla dueli alıyordu ama şuanda böle deil zaten şuanda poly ile fear eski güçlerinde değil ve diğer classlar o kadar aciz değil. o nedenle poly ile fear artık en güçlü büyü değil. @head, ya baba mage'in eski gücü ile şuanki gücünü karşılaştırırsak görürüz ne kadar aciz olduğumuzu. ben item mitem demiyorum. resist çılgınlığı ve mage özelliklerinin artık "özel" olmadığını sölüyorum ve gerçek bunnar. e conjure yeteneği de olmassa zaten at gitsin mage i lol :D mage sadece waterboy değildir :D[signature][hline]EU-Frostwhisper; No Skill Just Luckers (guild) lvl60 Human Mage (31arcane/20fire !) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
muzcu Mesaj tarihi: Kasım 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2005 -Can Summon Food and Drink -Powerful Area of Effect Damage Spells -Can Teleport around Weaknesses: -Has difficulty fighting monsters that resist spells -Very fragile and easily killed in certain situations -Can only wear cloth armor -nerde powerful area spell, sanki çok büyük özellik -summon food and drink, ulan magein üstüne yıktınız şu ayak işini. tamam güzel özellik ama adam öldürmüo. dmg absord etmio -ya çok büyük mevzu if sw arası portal yapıoz, anca darnasusa gidersen bi nebze işe yarıo. -evet aynen dedikleri gibi kolay ölüo, büyüleri resistlenio, paper armor felan hepsine boynumuz kıldan ince zaten biz istedik onnarı ama nerde o ESKİ DMGLER.[signature][hline]EU-Frostwhisper; No Skill Just Luckers (guild) lvl60 Human Mage (31arcane/20fire !) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Head Mesaj tarihi: Kasım 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2005 -aoe: herkese damage vuran bir aoe.AB ve AVde inanılmaz işe yarıyor. 200 300 vursa da arcane power ile can yakabilecek bir büyü ve instant. ayriyetten farm için mükemmel. -summon food drink bilmem.orası bi lüks. -teleport olayına laf atmayın bari ya,özellikle alliance'nin tanaris'e gidebilmesi için wetlands->theramore->tanaris gitmesi gerekirken BİR MAGE eğer hearthstoneu Tanaris'e yaparsa dünyanın her yerine çok kısa zamanda ulaşabilir. -kolayca öldürülebilir evet,ama çok da güzel snare&stun effectleri(ice armorun frostbite vermesi,blink,chill,impact) olduğu için kaçabilmesi de kolay. bir melee class rerollamadan chillin ne kadar can sıkıcı bir şey olduğunu bilemezsiniz. -valla eskiden 3000+ vuran mage yoktu. p.s:ilk karakterim burning legion'da level 60 mage. bu arada evet,polymorph magenin en güçlü büyüsü. 2v1'yi bir anda 1v1'e çevirip evocation+bandaj ile çok rahat alabilir. şansına paladin&priest gelmediyse heh. tamam 3 saniye 5 saniye olup olmadığı belli olmuyor,ama risk alacaksınız,başka yolu yok. bir de sheepleyip uzaklaşıp büyü cast edenleri görüyorum,tavsiyem ; ikinci sheepi yaptıktan sonra cast edin.[signature][hline]valandil ownz j0o! sparta prag bu ayakları. WoW - Xrzug/The Maelstrom Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mert1014 Mesaj tarihi: Kasım 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2005 harbiya millet sanki rank kasıyorda mc falan bitirmiş guild mensubuda bütün seti tamam dmg larında kusur buluyorlar,biraz ilerleyin mage ye ne dmg eklenecek sanki hp oranı çok normalde verdiği dmg magelerin arttırılınca sorun çıkmayacak dmg hastasıysanız fire mage ye geçersiniz guildinizde mc olayını aşmışsanız itema ihtiyacım yok diyip ezer geçersin fire magele çoğu kişiyi,bl de honeybunny adam rank kasıyor full champion mage setiyle takılıyor uçuyor adam sizde deneseniz[signature][hline]www.komikler.com with or without you Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cashar Mesaj tarihi: Kasım 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2005 said: oktayca, 18 Kasım 2005 09:32 tarihinde demiş ki: ya yine başlıcak bi tartışma mage için resmi sitede yazan bişey var Strengths: -Can Summon Food and Drink -Powerful Area of Effect Damage Spells -Can Teleport around Weaknesses: -Has difficulty fighting monsters that resist spells -Very fragile and easily killed in certain situations -Can only wear cloth armor benim bu özelliklerden anladığım şu: mage zaten sucu ekmekci olarak yapılmış bi karakter, sizi şehirlere taşırlar, ve gurup içersinde birden çok yaratığa dmg verebilirler ama gelgörki çok çabuk ölürler ve resist skili olan yaratıklarla başa çıkamazlar bu resmi sitede mage yapıldığından beri duruyor mage açarken bunu okumadan "waaaw abi büyü yapıp alemlere akacam" iddasıyla karakter açanlar tabiki şimdi "lvl 60 oldum rogue tek vuruşta öldürüyo patchde plate armor gelmezse bırakırım" diyor yani bu insanlar karakteri açarken bi hata yapmış bence blizzin mage e bakış açısı gayet açık işte çok şaşalı bişey beklemeyin bence. binlerce insan game manuali okuyarak başladı bu oyunda. Oraya bakmanı tavsiye ederim. Ve 8 classın olduğu bir oyunda sadece utility olan bir class olmaz... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
caitiff Mesaj tarihi: Kasım 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2005 said: caitiff, 18 Kasım 2005 09:47 tarihinde demiş ki: hunter - pet V Mage Bölüm 1 Hunter markı koyar kafaya --- Mage poly cast eder -- İmmune Mage İnst. fire blast cast eder -- İmmune. Mage in üzerinde ice armor vardır pet vurur chill efect immune.. mage blink yapar kaçmaya çalışır.. pet gayet hızlıdır.. mage ölür... Bölüm 2 Hunter markı koyar kafaya... mage poly cas etmeye çalışır yada herhangi bir spell... ama hunter uzaktan ok la dmg vermeye başlar. 1.5 sn'de 800 /800 /800 4.5 sn'de mage öldü :) to be continue diger classlarla olanlarda farklı degl. mage.. artık yerlerde... gelen geçen üstüne basıyor.. tekrar oku.... dmg'den bahsedilmiyor burda...[signature][hline]Hex Bugs & Code'n Roll! Programmers never die, they just GOSUB without RETURN... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wispy Mesaj tarihi: Kasım 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2005 Bütün mageler birleşse kimse blizz sesimizi duyana kadar ne ekmek ne su ne portal hizmeti verse...[signature][hline]Double, double, toil, and trouble Fire burn and caldron bubble Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Kasım 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2005 1. İyi bir mage, hiçbir rogue'a tek vuruşta ölmez. 2. Hem über damage verip, hem ölmemezlik olmaz. 3. Size verilen armor, adamları yavaşlatma özelliği taşıyorsa, 51 talentli fire mage'in bile kite seçeneği varsa, çabuk ölüyorum denmez. 4. Mana shield ve blink gibi iki skill varken leather armor istenmez. 5. Iceblock gibi oyunun (abartısız) en iyi özelliği varsa, bunu kullanmak gerekir. 6. Mana Regen, verilen talentler ile birlikte 45% buluyorsa, daha fazla üstelenmez. 7. Her sınıfa üstünlük istenemez. MMO'dur bu farkına varmadıysanız, her sınıfın sizi yenebilme şansı bulunmak zorundadır. 8. Conjure ve Portal gibi lojistik özellikler başka hiçbir sınıfta yok. 9. Düzgün itemleriniz ile birlikte, Pw:F ve MotW ile 4.7k - 4.8k gibi bir HP elde edilebilir (ki normal Roguelardan, Priestlerden daha fazla HP demek oluyor) 10. Evocation gibi, primary özelliğinizi 8 saniye içinde fulleyen bir skill başka bir sınıfta yoktur. 11. +Spell Damage itemleriyle, verdiğiniz hasarı çokta güzel artırabilirsiniz. Tabiki, herşey gibi bu da biraz fedakarlık gerektirecektir. 12. Resisti olan bir mob olduğu durumda, diğer 2 okuldan yetenekler kullanabilir. Zor olacaktır ama imkansız değildir. (Fire olana Frost, Frost olana Fire, vs.) Vs, vs, vs. Bunları bir mage olarak söylüyorum. Amma velakin, tabiki her sınıfta olduğu gibi, bizde de birkaç şeyin düzeltilmesi gerektiği kanısındayım o ayrı konu. Mesela : 1. Arcane Subtely dışında aggro azaltan bir yeteneğin olmaması. 2. Arcane Ward'ın olmaması, olan wardların ise (bence) yetersiz olduğu. 3. Bütün end talentların (Arcane Power, Combustion, Ice Barrier) dispel edilebilmesi. 4. Hayatta kalmamızı sağlayan en önemli survival skillinin çok kötü bir durumda olduğu (Blink, çok buglı, eskisinden beter) 5. Diğer sınıflar ile karşılaştırıldığında, Mage sınıfına neredeyse hiçbir yenilik gelmemiş olması (Mage Armor ve UNIQUE iconu hariç) 6. Yine diğer sınıflar ile karşılaştırıldığında, item bazında olan quest ödüllerinin çok kötü olması. (DM Trinket ve ZG Enchant) Vs, vs, vs. Umarım mage olmayan, mage sınıfının oynanışı hakkında zerre bilgisi olmayan ama AV'de "3k fireball yedim, aman allahım nerf mages, nerf mages" diye ağlayan, mage sınıfının yüksek levelli raid instancelarda ne halde olduğunu bilmeyenlere biraz açıklaycı olmuştur. Tekrar söylüyorum.. Bilip bilmeden sallamayın.[signature][hline]Elonia 60 Undead Mage Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gallant Mesaj tarihi: Kasım 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2005 Resist olayı zaten başlı başına bela diğer olayları luzümsuz talentları geçtim. Fireball resist, frost nova resist, coc resist, fireblast resist yaşadığım oldu. Critter lar bile büyüleri resist ediyordu bir patch te critters dont resist spells anymore diye bişi çıktı. Bence yenilik yok diyorlarsa bile itemization olayına el atmaları gerekir. Şimdi sette ne arayacağız biz spell penetrationda gelirse, crit with spells mi, hit with spells mi, spell dmg mı, spell penetration mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
damdaki_kedi Mesaj tarihi: Kasım 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2005 adamlar bwl de magein biri bossa 9k vuruyor ,atlıyorlar nerf mage dıye,birisi video cekmek ıcın ozel hazırlatıyor grubu sonra 3k vuruyor aha bak daha ne ıstıyorsunuz dıye foruma msg atıyorsunuz.lütfen forumdaki magelere sorun bugune kadar 3k ve ustu damage yapan 3 mage varmıymıs normal pvp de,tüm trinketleri ve tier setleri alanlar dahıl. oyunda bizimki kadar dengesiz stat dagılımı olan tier set varmı?enbuyuk özellıgı daha fazla water yapmayı saglaması Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
muzcu Mesaj tarihi: Kasım 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2005 hehe bu tartışma bitmez... benim dediğim uber olalım deil ki, eski gücümüz ve asıl bize oyun başlamadan önce gösterilan mage olabilmek. set buna dahil değil. set kasın demişiniz de ben zaten kasmayın demiyorum ama set kasmak ile daha uber olunur. benim bahsettiğim normaldde olması gereken.[signature][hline]EU-Frostwhisper; No Skill Just Luckers (guild) lvl60 Human Mage (31arcane/20fire !) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Kasım 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2005 Bilip bilmeden konuşmayın. 3k fireball zor olmayan birşey.[signature][hline]Elonia 60 Undead Mage Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
muzcu Mesaj tarihi: Kasım 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2005 gangren özür dilerim ben bilmiyorum :D zaten hayatımda mage oynamadım burda da bi tarafımdan sallıyorum. herneyse gerginlik yaratmak istemiyorum, gerek de yok zaten. herkes biliyor mage ne halde. 6 ay daha buff yok felan dorudur. expansionda da gelmesin, bufflanan classların blizzi varsa, mage'in de allahı var :D şaka bir yana harbiden mage'in durumu göz önünde. burda mage ile yapılacak max. dmg felan gibi şeyler konuşmuoz. "aaa 4000küsür dmg, hemen lock açayım" tarzında bişi de demiyoruz. normal bir mage'in başına eskiden gelmeyen ama artık karşılaştığı sorunlar bizi kötü etkiliyor edit: bu arada nerf mage die bağıran birini duymadım, setli mage bile 3k fireball koysa denmez sadece vay be sağlam +dmg kasmış denir :D gangren bu arada sana karşı özel bir olayım yok ama pve sölemişin baba ya, ben 31a/20f'yim en çok sinir olduğum şeyler hiç bufflanmamak, resist manyaklığı ve mage'in baş caster olmaması yani en az bizim kadar sağlam ranged dmg veren classlar var. bu bağlamda bakıldığında mage waterbou kalıor. bu gerçek lüetfen.[signature][hline]EU-Frostwhisper; No Skill Just Luckers (guild) lvl60 Human Mage (31arcane/20fire !) [Bu mesaj muzcu tarafından 18 Kasım 2005 17:42 tarihinde değiştirilmiştir] [Bu mesaj muzcu tarafından 18 Kasım 2005 17:47 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Kasım 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2005 Gangren'in anlattiklari yeterlidir sanirim. Amma seyler istemissiniz ya, console acip ~enable cheats yazip god yazin bi de isterseniz.[signature][hline]WoW EU - Magtheridon Penthesilea, Night Elf Priestess, proud member of Pain Train Emilo, Gnome Warrior Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar